ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Τον Μπαπέ περίμεναν από τον Κεν τους ήρθε (vid)

Η Παρί Σεν Ζερμέν τα βρήκε σκούρα στη Τουρκία απέναντι στη Μπασακσεχίρ ωστόσο έφυγε με το πολύτιμο διπλό (0-2) χάρις τα τέρματα του Μόιζε Κεν.

Τον Μπαπέ περίμεναν από τον Κεν τους ήρθε (vid)

Οι Τούρκοι για ένα ημίχρονο στάθηκαν εξαιρετικά απέναντι στη φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ο Κεν με δύο όμορφα γκολ χάρισε τη νίκη (0-2) στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τους Γάλλους να κάνουν σεφτέ στη φετινή διοργάνωση.

Μπασακσεχίρ και Παρί Σεν Ζερμέν συγκρούστηκαν στη Τουρκία στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Τούρκοι μετά την ήττα της πρεμιέρας στη Γερμανία από την Λειψία ήθελαν να κοιτάξουν στα μάτια την Παρί και να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα. Από την άλλη οι φιναλίστ του περασμένου Τσάμπιονς Λιγκ δεν είχαν άλλο αποτέλεσμα στο μυαλό τους από τη νίκη. Η ήττα στο φινάλε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν μία εβδομάδα πόνεσε το σύνολο του Τόμας Τούχελ.

Το ξεκίνημα της αναμέτρησης βρήκε τους φιλοξενούμενους να παρατάσσονται με άκρως επιθετικό σχήμα. Κεν, Νέιμαρ, Μπαπέ και Ντι Μαρία συνέθεταν μια τετράδα… φωτιά στη γραμμή κρούσης. Πιο πίσω ο Τούχελ χρησιμοποίησε τον αρχηγό Μαρκίνιος στα χαφ, αφήνοντας ως στόπερ τους Κιμπεμπέ και Ντανίλο. Κεν

Από πλευράς γηπεδούχους, ο Μπουρούκ έδωσε έμφαση στη μεσαία του γραμμή φορτώνοντας την με παίκτες που έχουν τα πνευμόνια και την εμπειρία να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις. Στα του αγώνα αμφότερες προσπάθησαν να επιβάλουν το παιχνίδι τους. Η Παρί όμως στα μέσα του πρώτου μέρους στάθηκε άτυχη, με τον Νέιμαρ να αποχωρεί τραυματίας αφήνοντας τη θέση του στον Σαράμπια. Μπαπέ και Ντι Μαρία βρέθηκαν μπλοκαρισμένοι με τους Τούρκους να κάνουν εξαιρετική δουλειά στο ανασταλτικό κομμάτι.

Στο άλλο μισό οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν άκρως επικίνδυνοι Βίτσκα και Κρίβελι γέμισαν την αντίπαλη περιοχή δυσχεραίνοντας το παιχνίδι πρωτοβουλίας που ήθελε ο Τούχελ για την ομάδα του. Παρόλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες παρουσίασαν συνολικό φτωχό θέαμα με λίγες καλές στιγμές στις δύο εστίες.

Μπαπέ και Κεν έσωσαν την Παρί

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν πιο επιθετικές. Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους φιλοξενούμενους με τον Σαράμπια στο 47′ να κάνει το σουτ μέσα από τη περιοχή όμως να κοντράρει την τελευταία στιγμή. Η Μπασακσεχίρ με τη σειρά της έδειξε να αντιδρά με τον Βίστσα στο 59′ να φθάνει πολύ κοντά στο γκολ. Το σουτ του Σλοβένο βρήκε σε ετοιμότητα τον Νάβας.

Στο 64′ όμως οι Παριζιάνοι βρήκαν τον τρόπο να παραβιάσουν την εστία των Τούρκων. Ο Μπαπέ εκτέλεσε το κόρνερ με τον αμαρκάριστο Κεν με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Γκιουνόκ.

Από εκείνο το σημείο το παιχνίδι άνοιξε. Οι Τούρκοι προσπάθησαν να αντιδράσουν ανακτώντας την κατοχή της μπάλας. Η μεγάλη στιγμή των γηπεδούχων πραγματοποιήθηκε στο 70′ με τον Καχβετσί να σουτάρει και τον Νάβας να αποκρούσει εκπληκτικά. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μπαπέ έχασε την ευκαιρία να καθαρίσει το παιχνίδι. Στο 79′ όμως και πάλι ο Κεν βρήκε και πάλι δίχτυα. Ο Ιταλός επιθετικός έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στη περιοχή και με άμεσο σουτ κέρδισε άμυνα και τερματοφύλακα.

https://twitter.com/enaz_ahamed/status/1321536942199033856

To 0-2 έμελλε να ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Η Παρί Σεν Ζερμέν με αυτό το τρίποντο μπαίνει και πάλι στο κόλπο της πρόκρισης. Από την άλλη η Μπασακσεχίρ αν και προσπάθησε ηττήθηκε για δεύτερη φορά στον όμιλο μάλιστα με το ίδιο σκορ και έμεινε ουραγός.

Το άλλο παιχνίδι ανάμεσα στις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λειψία διεξάγεται απόψε στις 22:00.

Βαθμολογία ομίλου

Λειψία 3

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3

Παρί Σεν Ζερμέν 3

Μπασακσεχίρ 0

ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ: Γκιουνόκ, Ράφαελ, Σκρτελ, Επυρεάνου, Μπλινγκολί, Οζκάν, Τοπάλ, Καχβετσί, Βίστσα, Κριβελί, Τουρούκ.

ΠΑΡΙ: Νάβας, Φλορέντσι, Ντανίλο Περέιρα, Κιμπεμπέ, Κουρζαουά, Ντι Μαρία, Ερέρα, Μαρκίνιος, Νεϊμάρ, Κεν, Εμπαπέ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ