Τσέλσι

Άνοιξε την καρδιά του ο Τσίλγουελ και τα είπε όλα!

Για όλα όσα τον απασχολούσαν πέρυσι τέτοια εποχή, αλλά και πιο παλιά, φρόντισε να επισημάνει με δηλώσεις του ο μπακ της Τσέλσι, Μπεν Τσίλγουελ.

Ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της Λέστερ. Ο Μπεν Τσίλγουελ πλέον αγωνίζεται στην Τσέλσι. Οι “μπλε” το καλοκαίρι που πέρασε τα “έσκασαν” για χάρη του και φαίνεται πως δεν πρόκειται να το μετανιώσουν.

Ο Άγγλος αμυντικός δεν χρειάστηκε χρόνο προσαρμογής. Ξέρει σε ποια ομάδα πήγε. Ξέρεις τις απαιτήσεις της και γνωρίζει πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι το αγγλικό πρωτάθλημα. Λογικό και επόμενο να πάρει τη φανέλα… βασικού στο σπίτι του.

Ωστόσο, τα προβλήματα για τους Λονδρέζους δεν είναι λίγα. Είτε στην άμυνα, είτε στην επίθεση. Οι αρκετές μεταγραφές στις οποίες προχώρησαν ακόμη δεν έχουν βγάλει ένα δυνατό σύνολο. Ναι μεν στα χαρτιά η Τσέλσι αγόρασε ποιοτικούς παίκτες, όμως, ακόμη και αυτοί μέχρι να “δέσουν” θέλουν λίγο χρόνο. Ως τότε δεν αποκλείεται να υπάρχουν απώλειες βαθμών. Κάτι που έχει ήδη συμβεί σε αρκετές περιπτώσεις.

Παρόλα αυτά ο Τσίλγουελ ξέρει πως αυτά δεν είναι σοβαρά προβλήματα. Είναι θέματα προς επίλυση, όμως, δεν είναι εκείνα που μπορούν να μπουν πολύ βαθιά στο μυαλό σου και να μην σε αφήσουν να κοιμηθείς. Ο Άγγλος τη σεζόν που πέρασε είχε τη δική του περιπέτεια ψυχικής υγείας και δεν δίστασε να στείλει το δικό του μήνυμα, μέσω των social media. Ο "εφιάλτης" του Τσίλγουελ και άλλων τόσων ανθρώπων! 

Ο “εφιάλτης” του Τσίλγουελ και άλλων τόσων ανθρώπων!

Πολλοί θεωρούν πως η ζωή των ποδοσφαιριστών είναι τέλεια. Είναι άριστη. Και όλα αυτά είναι απλά. Ότι δεν υπάρχει πίεση. Είτε στα πρόσωπά τους ως παίκτες ή ως άνθρωποι.

Ο Μπεν Τσίλγουελ, μέσω μηνύματός του στο twitter, φρόντισε να μιλήσει ανοιχτά για όλα εκείνα που πέρασε πέρυσι και να δώσει δύναμη σε όλους όσους το χρειάζονται.

“Την περασμένη χρονιά για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα η αυτοπεποίθησή μου δεν ήταν και στα καλύτερά της. Κάτι που με επηρέασε στην καθημερινότητά μου. Αυτό δεν με εμπόδισε να μιλήσω σε κάποιον ειδικό. Αυτό με βοήθησε πάρα πολύ, ώστε να βρω και πάλι τα πατήματά μου. Ειδικά στο ποδόσφαιρο εμείς οι παίκτες δεν πρέπει να δείχνουμε πως είμαστε ευάλωτοι. Όμως, είναι πολύ σημαντικό για τους άλλους να μιλάς για προβλήματα ή δυσκολίες τις οποίες αντιμετώπισες. Όλοι λίγο ως πολύ περνάνε δυσκολίες στη ζωή τους. Ελπίζω αυτό το μήνυμα να το δουν αυτοί που πρέπει και να πάρουν την απαραίτητη δύναμη, ώστε να συνεχίσουν να δίνουν τη δική τους μάχη. Ή να μιλήσουν σε κάποιον ειδικό. Κάτι που θα τους βοηθήσει να αισθανθούν, όπως δεν έχουν ξανανιώσει ποτέ”, τα λόγια του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ