ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Άνοιξε την καρδιά του ο Τσίλγουελ και τα είπε όλα!

Για όλα όσα τον απασχολούσαν πέρυσι τέτοια εποχή, αλλά και πιο παλιά, φρόντισε να επισημάνει με δηλώσεις του ο μπακ της Τσέλσι, Μπεν Τσίλγουελ.

Άνοιξε την καρδιά του ο Τσίλγουελ και τα είπε όλα!

Ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της Λέστερ. Ο Μπεν Τσίλγουελ πλέον αγωνίζεται στην Τσέλσι. Οι “μπλε” το καλοκαίρι που πέρασε τα “έσκασαν” για χάρη του και φαίνεται πως δεν πρόκειται να το μετανιώσουν.

Ο Άγγλος αμυντικός δεν χρειάστηκε χρόνο προσαρμογής. Ξέρει σε ποια ομάδα πήγε. Ξέρεις τις απαιτήσεις της και γνωρίζει πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι το αγγλικό πρωτάθλημα. Λογικό και επόμενο να πάρει τη φανέλα… βασικού στο σπίτι του.

Ωστόσο, τα προβλήματα για τους Λονδρέζους δεν είναι λίγα. Είτε στην άμυνα, είτε στην επίθεση. Οι αρκετές μεταγραφές στις οποίες προχώρησαν ακόμη δεν έχουν βγάλει ένα δυνατό σύνολο. Ναι μεν στα χαρτιά η Τσέλσι αγόρασε ποιοτικούς παίκτες, όμως, ακόμη και αυτοί μέχρι να “δέσουν” θέλουν λίγο χρόνο. Ως τότε δεν αποκλείεται να υπάρχουν απώλειες βαθμών. Κάτι που έχει ήδη συμβεί σε αρκετές περιπτώσεις.

Παρόλα αυτά ο Τσίλγουελ ξέρει πως αυτά δεν είναι σοβαρά προβλήματα. Είναι θέματα προς επίλυση, όμως, δεν είναι εκείνα που μπορούν να μπουν πολύ βαθιά στο μυαλό σου και να μην σε αφήσουν να κοιμηθείς. Ο Άγγλος τη σεζόν που πέρασε είχε τη δική του περιπέτεια ψυχικής υγείας και δεν δίστασε να στείλει το δικό του μήνυμα, μέσω των social media. Ο "εφιάλτης" του Τσίλγουελ και άλλων τόσων ανθρώπων! 

Ο “εφιάλτης” του Τσίλγουελ και άλλων τόσων ανθρώπων!

Πολλοί θεωρούν πως η ζωή των ποδοσφαιριστών είναι τέλεια. Είναι άριστη. Και όλα αυτά είναι απλά. Ότι δεν υπάρχει πίεση. Είτε στα πρόσωπά τους ως παίκτες ή ως άνθρωποι.

Ο Μπεν Τσίλγουελ, μέσω μηνύματός του στο twitter, φρόντισε να μιλήσει ανοιχτά για όλα εκείνα που πέρασε πέρυσι και να δώσει δύναμη σε όλους όσους το χρειάζονται.

“Την περασμένη χρονιά για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα η αυτοπεποίθησή μου δεν ήταν και στα καλύτερά της. Κάτι που με επηρέασε στην καθημερινότητά μου. Αυτό δεν με εμπόδισε να μιλήσω σε κάποιον ειδικό. Αυτό με βοήθησε πάρα πολύ, ώστε να βρω και πάλι τα πατήματά μου. Ειδικά στο ποδόσφαιρο εμείς οι παίκτες δεν πρέπει να δείχνουμε πως είμαστε ευάλωτοι. Όμως, είναι πολύ σημαντικό για τους άλλους να μιλάς για προβλήματα ή δυσκολίες τις οποίες αντιμετώπισες. Όλοι λίγο ως πολύ περνάνε δυσκολίες στη ζωή τους. Ελπίζω αυτό το μήνυμα να το δουν αυτοί που πρέπει και να πάρουν την απαραίτητη δύναμη, ώστε να συνεχίσουν να δίνουν τη δική τους μάχη. Ή να μιλήσουν σε κάποιον ειδικό. Κάτι που θα τους βοηθήσει να αισθανθούν, όπως δεν έχουν ξανανιώσει ποτέ”, τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ