ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δανεικός παίκτης της Σίτι “ξεγύμνωσε” τη Γιουνάιτεντ!

Ο μπακ της Λειψίας, Ανχελίνιο, ο οποίος ανήκει στη Μάντσεστερ Σίτι και είναι δανεικός στη γερμανική ομάδα δεν έχει και τη καλύτερη γνώμη για τη Γιουνάιτεντ.

Δανεικός παίκτης της Σίτι “ξεγύμνωσε” τη Γιουνάιτεντ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ικανή για το καλύτερο. Αλλά και για το χειρότερο. Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει προσπαθήσει και ακόμη προσπαθεί να βάλει τέλος σε αυτό το… τρενάκι. Στα πολλά “πάνω” και τα πολλά “κάτω”. Ο Νορβηγός τεχνικός έχει ρίξει πολλή δουλειά, ώστε να βρει αυτή την ισορροπία. Μία “χρυσή τομή”.

Ωστόσο, δεν το έχει καταφέρει στο 100%. Πότε θα συμβεί αυτό; Κανείς δεν ξέρει. Ούτε καν ο ίδιος. Οι “κόκκινοι διάβολοι” μπορεί να χάσουν με μεγάλη διαφορά από κάποια ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ και μετά από μερικές ημέρες να κάνουν μία σπουδαία εμφάνιση σε κάποιο μακρινό γήπεδο και να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Περίπου τέτοια ήταν και η κατάσταση με τη Λειψία. Στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των “αστεριών” η αγγλική ομάδα υποδέχτηκε στην έδρα της τη γερμανική, όπου και τη φιλοδώρησε με πέντε τέρματα. Παρόλα αυτά κανείς δεν είναι σίγουρος ότι η Γιουνάιτεντ θα συνεχίσει έτσι και στο ματς του πρωταθλήματος με την Άρσεναλ που είναι την Κυριακή (1/11).

Είναι το νεαρό της ηλικίας; Είναι η κούραση των συνεχόμενων αγώνων; Είναι κάτι άλλο; Κανείς δεν ξέρει. Πάντως η “πεντάρα” δεν εξέπληξε και πολύ τον μπακ της γερμανικής ομάδας, Ανχελίνιο. Ο Ισπανός μπακ, ο οποίος έχει δοθεί ως δανεικός από τη Μάντσεστερ Σίτι, με δηλώσεις του τόνισε πως η αγγλική ομάδα είναι ικανή για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο. Η σταθερότητα είναι το επόμενο... ζητούμενο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! 

Η σταθερότητα είναι το επόμενο… ζητούμενο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Το καλοκαίρι που πέρασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ξόδεψε αλόγιστα μεγάλα χρηματικά ποσά. Δεν έκανε αμέτρητες μεταγραφικές κινήσεις. Ναι μεν έδωσε πιο πολλά για ποδοσφαιριστές από τη μέση και μπροστά. Ωστόσο, στο τέλος ενισχύθηκε στα μετόπισθεν.

Ποιο είναι το επόμενο ζήτημα που πρέπει να λύσουν οι “κόκκινοι διάβολοι” για να περάσουν τις δυσκολίες που έχουν τώρα; Πρέπει να βρουν σταθερότητα, αλλιώς θα είναι ή του ύψους ή του βάθους, όπως τόνισε και με δηλώσεις του ο μπακ της Λειψίας.

“Μπορώ να σας πω τι έχω δει προς το παρόν τους τελευταίους μήνες από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Από τη μία μπορούν να κάνουν μία απίθανη εμφάνιση και να πάρουν μία σπουδαία νίκη. Από την άλλη μπορούν να εμφανίσουν την εικόνα μιας μέτριας ομάδας. Αυτή είναι η αλήθεια και δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας”, τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ