ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Έσπασε την κυριαρχία του Λεβαντόφσκι στα βραβεία ο Γκορέτσκα! (pics)

"Στοπ" στο... μονοπώλιο του συμπαίκτη του στην Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και τα βραβεία έβαλε ο Λέον Γκορέτσκα.

Έσπασε την κυριαρχία του Λεβαντόφσκι στα βραβεία ο Γκορέτσκα! (pics)

Τη σεζόν που πέρασε η Μπάγερν Μονάχου σάρωσε. Ένας από τους βασικούς λόγους ήταν ο… οίστρος που είχε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο έμπειρος φορ όπου βρέθηκε και όποιους και αν αντιμετώπισε είχε την ίδια απάντηση. Γκολ, γκολ και… γκολ. Όπως μόνο εκείνος ξέρει. Με τον δικό του τρόπο. Λογικό και επόμενο παντού να βρεθεί πρώτος και να πάρει ένα σωρό βραβεία. Κάπου εκεί έρχεται και επεμβαίνει ο Λέον Γκορέτσκα.

Ο νεαρός μεσοεπιεθτικός αναδείχτηκε παίκτης της χρονιάς από τη γερμανική έκδοση του περιοδικού “GQ”. Όχι, δεν χάσατε το μέτρημα. Ούτε εμείς, ούτε και οι συντάκτες του περιοδικού.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Σάλκε δεν σημείωσε περισσότερα γκολ από τον “Λέβα”. Ούτε ήταν από εκείνους που “μίλησαν” στα δύσκολα πιο πολύ από άλλους. Παρόλα αυτά ο Γκορέτσκα κατάφερε να διακριθεί τόσο για το έργο του εντός των τεσσάρων γραμμών όσο και αυτό μακριά από τα γήπεδα. Έτσι, με τον δικό του τρόπο κατάφερε να βάλει “στοπ” στον συμπαίκτη του που είχε… βαρεθεί να παίρνει το ένα βραβείο μετά το άλλο.

Δεν αποκλείεται εδώ που τα λέμε να του έκανε και καλό. Μιας και τόσα που είχε μαζέψει τους τελευταίους μήνες θα έπρεπε να βρει νέους τρόπους για να τα χωρέσει κάπου όλα μαζί. Παιδί... μάλαμα ο Λέον Γκορέτσκα!

Παιδί… μάλαμα ο Λέον Γκορέτσκα!

Το να ξεχωρίσεις στο χώρο του ποδοσφαίρου κόντρα σε άλλα και πιο μεγάλα αστέρια δεν είναι τόσο εύκολο όσο μπορεί να έχει κάποιος κατά νου. Ο Λέον Γκορέτσκα δούλεψε αρκετά το περασμένο χρονικό διάστημα. Μπορεί κανείς να το διαπιστώσει και να του βγάλει το καπέλο από ένα πολύ απλό πράγμα.

Τα “μούσκουλά” του δεν χωράνε στη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου όταν πανηγυρίζει κάποιο από τα πολλά τέρματα των Βαυαρών. Είναι με διαφορά ο παίκτης που δούλεψε περισσότερο απ’ όλους πάνω σε αυτό το κομμάτι. Δεν είναι πια μία… στέκα στο χορτάρι. Είναι ένα “τανκ” όπου στο πέρασμά του μπορεί να πάρει παραμάζωμα, όπου βρει μπροστά του.

Αυτός είναι ένας λόγος που κέρδισε το βραβείο του περιοδικού “GQ”. Ο άλλος είναι ότι πέρα από το αγωνιστικό του έργο υπάρχει και το κοινωνικό. Είναι από τους βασικούς πρωταγωνιστές της καμπάνιας κόντρα στον ρατσισμό, ενώ έχει φτιάξει και τον οργανισμό “κλωτσάμε τον κορονοϊό”, όπου μαζεύονται χρήματα για όλους εκείνους που το έχουν ανάγκη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ