ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

H Λέστερ ξέφυγε σαν… αλεπού από την ΑΕΚ (vid)

H AEK τα έδωσε όλα, προσπάθησε πολύ, όμως, στο τέλος δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό και είδε τη Λέστερ να φεύγει με το "διπλό" (2-1) από το ΟΑΚΑ.

H Λέστερ ξέφυγε σαν… αλεπού από την ΑΕΚ (vid)

Από “διπλό” σε “διπλό” πάει η Λέστερ. Οι “αλεπούδες” προ ημερών επικράτησαν της Άρσεναλ, όπως, έκαναν και επί της ΑΕΚ. Δηλαδή με έξυπνο τρόπο! Οι Άγγλοι πήραν τη νίκη με σκορ 2-1 στο παιχνίδι με την “Ένωση” στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ελληνική ομάδα βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ. Και όχι με ένα, αλλά με δύο γκολ. Παρόλα αυτά δεν τα παράτησε. Προσπάθησε πολύ. Περισσότερο απ’ ό,τι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και έκανε τη δεύτερη ήττα στο θεσμό.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η ΑΕΚ από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης έδειχνε πως θέλει να δώσει τον έλεγχο του αγώνα στους φιλοξενούμενους. Ο Μασίμο Καρέρα είχε σκοπό να δει τους παίκτες του να “χτυπάνε” σε κάποια αντεπίθεση την αργή, αλλά, αποτελεσματική άμυνα της Λέστερ. Κάτι που δεν ήταν και το πιο εύκολο πράγμα, όπως φάνηκε στην πορεία του αγώνα.

Οι “αλεπούδες” δεν είχαν πρόβλημα να κάνουν το παιχνίδι τους. Λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο κέρδισαν πέναλτι με τον Τζέιμι Βάρντι. Ο Άγγλος στράικερ βγήκε στην πλάτη των αμυντικών της “Ένωσης” με τον Παναγιώτη Τσιντώτα να του παίρνει τα πόδια, αντί για την μπάλα. Από το σημείο του πέναλτι ο έμπειρος επιθετικός δεν αστόχησε, παρά το γεγονός πως ο Έλληνας τερματοφύλακας έπεσε στη σωστή γωνία. Έτσι η Λέστερ έκανε το 1-0 στο 18′.

Οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν αρκετά λεπτά, μέχρι να πατήσουν και πάλι στα πόδια τους. Ωστόσο, τα πράγματα για εκείνους έγιναν ακόμη πιο δύσκολα, λίγο πριν το τέλος του πρώτου 45λεπου. Πιο συγκεκριμένα η Λέστερ κέρδισε κόρνερ ο Βάρντι πήρε την πρώτη κεφαλιά και από κοντά ο Χάμζα Τσουντχάρι “έγραψε” το 2-0 για την ομάδα του.

Οι παίκτες του Καρέρα μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος. Ήξεραν ότι έπρεπε να “ρεφάρουν” τόσο για το αποτέλεσμα της πρώτης αγωνιστικής, όσο και για την εικόνα τους. Αυτό έδειξε πως λειτούργησε θετικά από ένα σημείο και έπειτα. Από την άλλη η Λέστερ έδειχνε σημεία χαλαρότητας μετά το 2-0. Κάτι που δεν άφησε η ΑΕΚ να περάσει στα… ψιλά.

Ο Πέτρος Μάνταλος έβγαλε καταπληκτική μπαλιά στον Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Εκείνος με άπιαστο σουτ έβαλε την ‘Ένωση” και πάλι στο ματς. Το ρολόι έδειχνε μόλις το τρίτο λεπτό του δευτέρου μέρους (48’) με την ελληνική ομάδα να έχει αρκετό χρόνο μπροστά της για κάτι θετικό. Παρόλα αυτά οι επιθέσεις και οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ δεν είχαν ποτέ το αποτέλεσμα που θα ήθελαν. Έτσι, το 2-1 υπέρ της Λέστερ έμεινε μέχρι το τέλος, παρά τις όποιες ευκαιρίες δημιούργησε το σύνολο του Καρέρα.

ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ:

ΑΕΚ- Λέστερ 1-2

Ζόργια- Μπράγκα 1-2

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1)Λέστερ 6

2)Μπράγκα 6

3)ΑΕΚ 0

4)Ζόργια 0

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ