Μπάγερν Μονάχου

Μετά τον Αλάμπα κινδυνεύει να χάσει 3 ακόμη παίκτες

Μετά το κάζο που έπαθε με τον Αλάμπα, η Μπάγερν κινδυνεύει να χάσει 3 ακόμα πολύτιμους ποδοσφαιριστές λίγω των συνθηκών που έχει δημιουργήσει η πανδημία.

Οριστική και αμετάκλητη φαίνεται να είναι η ρήξη ανάμεσα σε Νταβίντ Αλάμπα και Μπάγερν Μονάχου. Οι δύο πλευρές, μετά από σειρά ετών συνεργασίας και πολλών επιτυχιών φαίνεται πως δεν θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Το συμβόλαιο του Αλάμπα λήγει το επόμενο καλοκαίρι και έτσι ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος. Η διοίκηση της Μπάγερν έχει σταματήσει τις διαπραγματεύσεις με τον 28χρονο άσο.

Ο μη ανανέωση του Αλάμπα αποτελεί τη δεύτερη αποτυχημένη προσπάθεια των “βαυαρών” να επεκτείνουν τη συνεργασία με ποδοσφαιριστή τους, τη φετινή χρονιά. Θυμίζουμε ότι η Μπάγερν Μονάχου δεν είχε πείσει ούτε τον Τιάγκο να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Έτσι, ο Ισπανός μέσος κατέληξε στη Λίβερπουλ.

Αυτές οι αποτυχίες και κυρίως του Αλάμπα έκαναν τους ανθρώπους της Μπάγερν που παίρνουν τις αποφάσεις, να συνειδητοποιήσουν ότι από εδώ και πέρα οι συζητήσεις για νέο συμβόλαιο πρέπει να ξεκινάνε πιο νωρίς. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η Kicker.

To νέο πρόβλημα της Μπάγερν με τις ανανεώσεις

Ακόμα όμως, και αν φαίνεται ότι η Μπάγερν έχει βρει το πρόβλημα, αυτό δε σημαίνει ότι μπορεί να το λύσει. Εμπόδιο της στέκεται ο κορονοϊός, ο οποίος έχει κάνει αβέβαιο το οικονομικό μέλλον των ομάδων.

Έτσι, η Μπάγερν κινδυνεύει να χάσει με τον ίδιο τρόπο τον Σούλε, τον Γκορέτσκα και τον Τολισό. Τα συμβόλαια των 3 παικτών λήγουν το καλοκαίρι του 2022. Η Μπάγερν, όμως, δεν έχει μπει καν σε διαδικασίες συζήτησης μαζί τους.

Αυτό οφείλεται στην αβεβαιότητα του κορονοϊού, καθώς δε γνωρίζει το μπάτζετ της ομάδας για τα επόμενα χρόνια. Επομένως, κάποιες υψηλές προτάσεις θα εμπεριέχουν μεγάλο ρίσκο αν πραγματοποιηθούν από τώρα. Από την άλλη πλευρά και οι ίδιοι οι παίκτες θέλουν να περιμένουν πως θα διαμορφωθεί η αγορά την επόμενη περίοδο και γι΄αυτό δεν ανανεώνουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ