Μπαρτσελόνα

Ο Μπαρτομέου έφυγε, ο Μέσι…μένει;

Ο Λιονέλ Μέσι μετά την αποχώρηση Μπαρτομέου από την προεδρία της ομάδας είναι ένα βήμα πιο κοντά στην παραμονή του στην Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να βιώνει κρίσιμες στιγμές και πρωτόγνωρες καταστάσεις. Οι μπλαουγράνα στη σύγχρονη ιστορία τους ήταν μία ομάδα νοικοκυρεμένη, δεμένη που σχεδόν ποτέ δεν αντιμετώπιζε μεγάλα προβλήματα συνοχής. Ή τουλάχιστον ποτέ αυτά δεν έβλεπαν το φως της δημοσιότητας. Το τελευταίο διάστημα της προεδρίας του Μπαρτομέου όμως, όλα χάλασαν. Εκτός από τις κακές πορείες της ομάδας, το αποκορύφωμα έφερε τον Λιονέλ Μέσι με το ένα πόδι μακριά από τον σύλλογο. Και αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα, ο Αργεντινός το καλοκαίρι θα είναι ελεύθερος να πάει σε άλλη ομάδα.

Μετά την παραίτηση Μπαρτομέου, μία ακτίδα φωτός και μία νότα αισιοδοξίας δημιουργήθηκε στο στρατόπεδο της ομάδας. Είναι γνωστό ότι ο Λιονέλ Μέσι είχε τεράστιο πρόβλημα με τον πρώην πρόεδρο της ομάδας. Τόσο μεγάλο πρόβλημα που έφτασε στο σημείο να ζητήσει επίσημα την αποχώρησή του από την ομάδα που υπηρέτησε σε όλη του την καριέρα. Αυτό αρχικά απετράπη, αλλά το συμβόλαιο λήγει και το μέλλον του είναι ακόμα στον αέρα. Από ότι φαίνεται όμως το πρώτο βήμα της παραμονής του έγινε. Ο Μπαρτομέου έφυγε, ο Μέσι...μένει;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προκύπτει από την Ισπανία, ο Μέσι αρχίζει και σκέφτεται το ενδεχόμενο παραμονής του στην ομάδα. Η παραίτηση Μπαρτομέου τον γλύκαινε και πλέον είναι πιο ζεστός στον ενδεχόμενο ανανέωσης. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν πρόκειται να συνεχίσει τις συζητήσεις με καμία ομάδα μέχρι να παρθεί η τελικά απόφαση για το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα.

Το ενδεχόμενο Γκουαρντιόλα αλλάζει όλα τα δεδομένα

Υπάρχει ακόμα ένας παράγοντας που ίσως κλειδώσει την επέκταση του συμβολαίου του Μέσι. Όπως αναφέρεται, το μεγάλο φαβορί για την προεδρία της Μπάρτσα, έχει πρώτη πρωτεραιότητα την επιστροφή του Πεπ Γκουαρντιόλα στην ομάδα. Διατηρεί πολύ καλές σχέσεις μαζί του και θεωρείται πολύ πιθανό να τον πείσει να επιστρέψει. Αν τελικά γίνει αυτό, η υπόθεση Μέσι θα πάρει παντελώς άλλη τροπή. Θα μιλάμε με τελείως διαφορετικές συνθήκες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ