ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

«Τάζει» Γκουαρντιόλα ο αντι-Μπαρτομέου!

Ο Βίκτορ Φοντ είναι το μεγάλο φαβορί για να αντικαταστήσει τον Μπαρτομέου στην Μπαρτσελόνα και θέλει να επιστρατεύσει την επιστροφή Γκουαρντιόλα.

«Τάζει» Γκουαρντιόλα ο αντι-Μπαρτομέου!

Μετά το πιο περιπετειώδες καλοκαίρι στη σύγχρονη ιστορία της Μπαρτσελόνα, ο πρόεδρος της ομάδας ανακοίνωσε τελικά προχθές ότι αποχωρεί από την ομάδα. Με όλα αυτά που έγιναν, με τον Λιονέλ Μέσι να είναι κοντά στην έξοδο και την ομάδα να γνωρίζει την ντροπιαστική ήττα από τη Μπάγερν Μονάχου, ο Μπαρτομέου έφτασε να δέχεται απειλές για τη ζωή του και τελικά υπέβαλε την παραίτησή του. Βέβαια, αυτή δημιούργησε κάποια ερωτηματικά. Το τέλος του Μπαρτομέου ήρθε μία ημέρα μετά τη δήλωση παραμονής του. Πάντως για αρχή, αυτό που ενδιαφέρει τους οπαδούς της ομάδας είναι ότι απαλλαχθήκαν από την παρουσία του.

Με τον Μπαρτομέου να αποτελεί παρελθόν, ξεκινά η μάχη για τη διαδοχή του. Αυτή θα προκύψει μετά τις επερχόμενες εκλογές στο σύλλογο. Ο Βίκτορ Φοντ, αυτή τη στιγμή αποτελεί το μεγάλο φαβορί για να ανακηρυχθεί νικητής στις εκλογές της Μπαρτσελόνα και να αναλάβει την προεδρία της ομάδας.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο όνομα κάνει μεγάλο γκελ στον κόσμο. Ο Φορντ είχε ανοιχτή κόντρα με τον Μπαρτομέου καθώς ο Φοντ είχε ασκήσει σκληρή κριτική σε Μπαρτομέου και Ροσέλ, για τις φορολογικές παραβάσεις. Κατά τον ίδιο, αυτά τα παραπτώματα ήταν τελικά ο βασικό λόγος που ο Νεϊμάρ πωλήθηκε στην Παρί.

Ο Βίκτορ Φοντ είναι παλιός γνώριμος. Το όνομά του είχε γραφτεί στον καταλανικό Τύπο ως υποψήφιος πρόεδρος το 2015. Τότε, τελικά δεν πήρε μέρος στις εκλογές τις οποίες και κέρδισε ο Μπαρτομέου. Αυτή τη φορά, όμως φαίνεται πως έχει όλα τα φόντα για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. «Τάζει» Γκουαρντιόλα ο αντι-Μπαρτομέου!

Ο Φορντ, ο Γκουαρντιόλα και ο Μέσι

Ο Φορντ για να αναδειχτεί πρόεδρος της ομάδας είναι έτοιμος να παίξει δύο πολύ καυτά χαρτιά. Δύο «υποσχέσεις» που σίγουρα είναι τρομερά σημαντικές για το σύλλογο. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο υποψήφιος πρόεδρος σκοπεύει να φέρει πίσω τον Πεπ Γκουαρντιόλα από τη Σίτι. Οι δύο άνδρες διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους μέχρι σήμερα και δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα, ο Βίκτορ Φοντ να επικοινωνήσει με τον τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι και να του εξηγήσει το πλάνο που έχει.

Φυσικά, η άλλη μεγάλη εκρεμμότητα που βρίσκεται στην ατζέντα του Φορντ είναι ο Λιονέλ Μέσι. Η παραμονή του Μέσι θα είναι ο βασικός παράγοντας που θα καθορίσει τον επόμενο πρόεδρο και ο Μέσι  φαίνεται πρόθυμος να συνεχίσει στους «μπλαουγκράνα» μετά την παραίτηση Μπαρτομέου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ