ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Χωρίς φρένα η Άρσεναλ ακόμα και με τα “δεύτερα” (vid)

Η Άρσεναλ παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τη Ντάνταλκ αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να κερδίσει με 3-0 με εξαιρετική εμφάνιση.

Χωρίς φρένα η Άρσεναλ ακόμα και με τα “δεύτερα” (vid)

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, η Άρσεναλ υποδέχτηκε την Ντάνταλκ στο Εμιρειτς. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα δεν υποτίμησε ποτέ τη Ντάνταλκ, καθώς οι περισσότεροι παίκτες που αγωνίζονται είχαν την ευκαιρία να αποδείξουν ότι αξίζουν περισσότερες ευκαιρίες. Η Ντάνταλκ κατάφερε να κρατήσει σε τιμητικά επίπεδα το σκορ, με το τελικό 3-0 υπέρ της Άρσεναλ να την αδικεί.

H ιρλανδική ομάδα αν και περίμενε την Άρσεναλ ήταν αυτή που απείλησε πρώτη με ένα  μακρινό σουτ το οποίο πέρασε ελάχιστα άουτ στο 5ο λεπτό.

Οι “κανονιέρηδες” είχαν την απόλυτη υπεροχή και έβαζαν πολλούς παίκτες μέσα στην περιοχή. Ωστόσο, στα πρώτα 15 λεπτά, οι τελικές ενέργειες των γηπεδούχων δεν ήταν οι ενδεδειγμένες.

Έτσι, έχασε την πρώτη της ευκαιρία με την κεφαλιά του Πεπέ από την καρδιά της περιοχής μετά από σέντρα του Νέλσον. Ένα λεπτό αργότερα, ο Νέλσον είδε το συρτό σουτ του έξω από την περιοχή να περνάει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.

Η Άρσεναλ πολιορκούσε την Ντάνταλκ αλλά οι φιλοξενούμενοι έπεφταν με αυτοθυσία να αποσοβήσουν τον κίνδυνο. Η ομάδα του Αρτέτα πήγαινε το παιχνίδι στα άκρα λόγω της πολυκοσμίας στον άξονα και με σέντρες έψαχνε το γκολ. Στο 33ο λεπτό ο Κολάσινατς με κεφαλιά μετά από μία σέντρα του Γουίλοκ ανάγκασε τον Ρότζερς σε σπουδαία επέμβαση.

Στο 39΄χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία της Άρσεναλ. Μετά από σουτ του Πεπέ, παίχτηκε μπιλάρδο στην περιοχή της Ντάνταλκ, με την μπάλα να χτυπάει στον Ενκέτια προτού βγει άουτ.

Τα έβαλε μαζεμένα

Τελικά η σθεναρή αντίσταση της Ντάνταλ κάμφθηκε στο 42ο λεπτό. Σε μία παρόμοια φάση με την προηγούμενη, ο Ενκέτια αυτή τη φορά εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και από κοντά έβαλε σε θέση οδηγού τους “κανονιέρηδες”.

Η Άρσεναλ με συνοπτικές διαδικασίες καθάρισε το παιχνίδι 2 λεπτά αργότερα. Ειδικότερα, για πρώτη φορά βρήκαν χώρο οι γηπεδούχοι, και ο Γουίλοκ με ψύχραιμο πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο. Αυτή τη φορά στον πίνακα των σκόρερ μπήκε ο Πεπέ με ένα φοβερό δεξί σουτ στο παραθυράκι της αντίπαλης εστίας.

Η Άρσεναλ δεν είχε καμία πρόθεση να αφήσει το πόδι από το γκάζι και συνέχιζε να πολιορκεί την ιρλανδική ομάδα. Έτσι, πίεζε σε όλο το γήπεδο και έκανε επίδειξη υψηλής τεχνικής. Η Ντάνταλκ με νύχια και με δόντια κρατούσε αυτό το 3-0 το οποίο έμεινε μέχρι τέλους, με την Άρσεναλ να δικαιούται και άλλα γκολ.

H βαθμολογία του 2ου ομίλου

  1. Άρσεναλ: 6
  2. Μόλντε: 6
  3. Ραπίντ Βιένης: 0
  4. Ντάνταλκ: 0

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Άρσεναλ – Ντάνταλκ: 3-0

Μόλντε – Ραπίντ Βιένης: 1-0

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ