ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νάπολι

Εξηντάρης ο Μαραντόνα – θέλει δώρο το σκουντέτο στη Νάπολι!

Τα εξηκοστά του γενέθλια γιορτάζει σήμερα ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, με τον Αργεντινό θρύλο να ζητάει για δώρο το πρωτάθλημα από τη Νάπολι!

Εξηντάρης ο Μαραντόνα – θέλει δώρο το σκουντέτο στη Νάπολι!

Ένας θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου σήμερα έγινε 60 ετών. Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα για πολλούς θεωρείται ο κορυφαίος άνθρωπος που κλώτσησε την μπάλα στην παγκόσμια ιστορία του ποδοσφαίρου. Έπαιξε μπάλα για 21 χρόνια κατακτώντας αμέτρητους τίτλους σε συλλογικό αλλά και εθνικό επίπεδο.

Το κείμενο που διαβάζετε δεν έχει να κάνει με την ιστορία του Αργεντινού μάγου. Γι’ αυτό υπάρχουν πάρα πολλά βίντεο που περιγράφουν λεπτομερώς κάθε πτυχή της τεράστιας καριέρας του. Προφανώς και οι ευχές που εισπράττει δεν χρήζουν μετρήματος…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην Ιταλία, ο Μαραντόνα ζήτησε ένα συγκεκριμένο δώρο για τα 60ά γενέθλιά του. Βέβαια, δεν πρόκειται για ένα υλικό αγαθό ούτε κάτι που αγοράζεται γενικά. Βεβαίως ούτε για ένα δώρο που θα το πάρει από τη μια μέρα στην άλλη.

Τι είναι λοιπόν αυτό που ζήτησε ο μεγάλος Ντιέγκο; Μα φυσικά το πρωτάθλημα από τη Νάπολι. Οι «παρτενοπέι» έχουν να στεφθούν πρωταθλητές από το 1990, τριάντα χρόνια πριν δηλαδή. Τότε ο Μαραντόνα σήκωσε την κούπα η οποία ήταν η δεύτερη στην καριέρα του για τη Serie A. Η πρώτη ήταν το 1987. Πέρα από δυο πρωταθλήματα, κατέκτησε επίσης το κύπελλο Ιταλίας το 1987, το Σούπερ Καπ Ιταλίας το 1990 και το κύπελλο ΟΥΕΦΑ το 1989. Μαραντόνα

Μήνυμα με νόημα από τον Μαραντόνα

Ο 60χρονος πλέον παλαίμαχος επιθετικός αποκαλύπτει στο μήνυμα που στέλνει στην Corriere dello Sport, ότι θα ήθελε ως δώρο γενεθλίων το σκουντέτο στην Νάπολι. Αλλά και τη λήξη της πανδημίας του κορονοϊού, ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα στον προπονητή των Ναπολιτάνων, Τζέναρο Γκατούζο:

«Τι δώρο θα ήθελα να έχω; Τίποτα για μένα. Εύχομαι αυτή η δολοφονική πανδημία να φύγει. Θα ήθελα να φύγουν όλες οι πανδημίες πάνω από όλες αυτές τις χώρες, τους λαούς και παιδιά, που δεν μπορούν καν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους.

Εύχομαι εδώ στην Αργεντινή, όπως και σε πολλά, πάρα πολλά άλλα μέρη του κόσμου, οι ιοί της πείνας και η έλλειψη εργασίας, που καταβροχθίζουν την αξιοπρέπεια των ανθρώπων, να σταματήσουν.

Και αφού δεν μπορώ να σταματήσω να μιλάω για το ποδόσφαιρο, θα ήθελα η Νάπολι να κερδίσει σύντομα ένα ακόμα σκουντέτο. Τον ακολουθώ τον Γκατούζο Μου αρέσει.

Αγαπητέ Γκατούζο, συνεχίστε έτσι: με την αποφασιστικότητά σας και την ικανότητά σας να παίζετε ποδόσφαιρο. Σας ευχαριστώ και θέλω να σας πω κάτι: υπάρχουν άνθρωποι που καυχιούναι ότι έχουν παίξει στη Μπαρτσελόνα, στη Ρεάλ, στη Γιουβέντους. Είμαι περήφανος και είμαι περήφανος που ήμουν μέλος της Νάπολι Ελπίζω μια μέρα να το πείτε κι εσείς επίσης, αυτό», έγραψε χαρακτηριστικά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ