ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Πέδρι, το νέο μεγάλο αστέρι της Μπαρτσελόνα!

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να ρίχνει όλα τα φώτα στον Άνσου Φάτι, όμως πίσω από τον νεαρό έρχεται ένας εξίσου υπερταλαντούχος πιτσιρικάς, ο Πέδρι.

Πέδρι, το νέο μεγάλο αστέρι της Μπαρτσελόνα!

Όλα τα φλας στη Μπαρτσελόνα το τελευταίο διάστημα πέφτουν στους επιθετικούς της. Μέσι, Γκριεζμάν, Κουτίνιο κερδίζουν τη μερίδα του λέοντος. Από το ξεκίνημα της σεζόν Ο Φάτι συμπεριλήφθηκε σε αυτό το… παρεάκι δείχνοντας πως μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας των Καταλανών και να γράψει τη δική του ιστορία. Κοιτώντας όμως λίγο πιο πίσω δε γίνεται να περάσει απαρατήρητος ένας ακόμη μικρός, πολλά υποσχόμενος. Το όνομα του, Πέδρι!

Είναι μόλις 17 όμως αυτό δεν του στερεί το δικαίωμα να πάρει παιχνίδια με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Ο τεχνικός των Καταλανών, Ρόναλντ Κούμαν δείχνει να στηρίζει το πρότζεκτ του συλλόγου πολύ περισσότερο από όσο περίμεναν οι περισσότεροι. Ο νεαρός μέσος έχει καταφέρει να αρπάξει από τα μαλλιά κάθε ευκαιρία που του έχει δοθεί. Αποκορύφωμα της εκτόξευσής του η εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στη Γιουβέντους το βράδυ της Τετάρτης στο Τορίνο.

Τρίβει τα μάτια του ο Κούμαν με τις εμφανίσεις του Πέδρι

Ο Ρόναλντ Κούμαν τον έριξε ως βασικό στο ντέρμπι και εκείνος φρόντισε να τον προβληματίσει ευχάριστα. Ο νεαρός ήταν απολαυστικός, πραγματοποίησε ώριμη εμφάνιση δείχνοντας απόλυτα εναρμονισμένος με το υπόλοιπο σύνολο. Τα στατιστικά του πλούσια, με τον 17χρονο να πραγματοποιεί το – σχεδόν – τέλειο παιχνίδι έχοντας 29 στις 31 μεταβιβάσεις της μπάλας. 

Η Μπαρτσελόνα αναδείχθηκε νικήτρια του ντέρμπι φεύγοντας από το Τορίνο με το διπλό χάρις τα τέρματα των Ντεμπελέ και Μέσι. Ο Πέδρι συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχία, πράγμα που δεν πέρασε απαρατήρητο στον Ρόναλντ Κούμαν. Ο Ολλανδός τεχνικός έμεινε εντυπωσιασμένος από το ώριμο παιχνίδι του ποδοσφαιριστή του.

Αυτό που λατρεύει ο Κούμαν στον Πέδρι είναι η ομαδικότητά του. Ο νεαρός όποτε έχει την μπάλα στη κατοχή του το πρώτο πράγμα που σκέφτεται είναι η σωστή μεταβίβαση. Ο 17χρονος κατά τον Κούμαν έχει όλο το πακέτο για να χαρακτηριστεί ως το μελλοντικό αστέρι της Μπαρτσελόνα. Ένας ποδοσφαιριστής που θα ριζώσει στην νέα εποχή του συλλόγου και θα πρωταγωνιστήσει με το πηγαίο ταλέντο του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ