ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα θέλει διακαώς τον 19χρονο αστέρα της Σίτι!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Έρικ Γκαρσία. Πάει για Γενάρη η υπόθεση.

Η Μπαρτσελόνα θέλει διακαώς τον 19χρονο αστέρα της Σίτι!

Παράλληλα με τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, η Μπαρτσελόνα κοιτάζει λίγο πολύ και τα μεταγραφικά. Μπορεί η χειμερινή περίοδος να αργεί ακόμα, αλλά στο καταλανικό στρατόπεδο γίνονται κινήσεις. Και αυτές έχουν να κάνουν πρωτίστως με την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής του συλλόγου.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Ισπανία, η Μπάρτσα έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον Έρικ Γκαρσία. Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι αγωνίζεται από το 2019 στο Έτιχαντ. Αλλά το συμβόλαιό του εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει διαπραγματεύσεις προκειμένου η Σίτι να ανανεώσει το συμβόλαιο του νεαρού της στόπερ. Ωστόσο, κανείς δεν λέει ότι αυτό δεν θα γίνει το επόμενο διάστημα. Μιας και μιλάμε για 19χρονο ταλαντούχο με αξιοσημείωτη ποιότητα. Και η Σίτι δεν είναι από τις ομάδες που αφήνουν νεαρά ταλέντα. Μπορεί και όχι, προχωράμε

Να αναφέρουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γκαρσία ακούγεται για την Μπαρτσελόνα. Καθώς και στην περασμένη μεταγραφική περίοδο οι Καταλανοί επιχείρησαν να τον αποκτήσουν. Όμως, η μεταγραφή ναυάγησε και έτσι, ο Ισπανός αμυντικός παρέμεινε στο Μάντσεστερ. Μπαρτσελόνα

Θα κερδίσει αυτή τη φορά η Μπαρτσελόνα;

Το ενδιαφέρον από τους «μπλαουγκράνα» υπάρχει και είναι πολύ ζεστό. Το θέμα είναι αν εν τέλει θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της γενέτειράς του, καθώς στη Βαρκελώνη είναι γεννημένος Έρικ Γκαρσία.

Βέβαια, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, η Μπαρτσελόνα θα κινηθεί εκ νέου για την απόκτησή του μόνο αν το επιτρέψει ο νέος πρόεδρος. Πάντως, αν επιχειρήσει να ζητήσει τη γνώμη του Ρόναλντ Κούμαν, θα γίνουν διαβουλεύσεις για τη μεταγραφή. Επειδή ο Ολλανδός προπονητής έχει πολύ καλή άποψη για τον παίκτη και τον θέλει στην ομάδα του.

Τέλος, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη και ότι η Μπαρτσελόνα κινδυνεύει με χρεοκοπία. Ο κορωνοϊός έχει πλήξει οικονομικά τον σύλλογο και αυτό θα παίξει βεβαίως το ρόλο του σε επικείμενες μεταγραφικές κινήσεις. Συνεπώς, αν κινηθεί για τον Γκαρσία τον Γενάρη, τότε θα χρειαστεί να ξοδέψει μερικά εκατομμύρια ευρώ. Ειδάλλως, θα περιμένει μέχρι το καλοκαίρι με την ελπίδα να τον αποκτήσει ως ελεύθερο δωρεάν. Αν φυσικά δεν ανανεώσει με τη Σίτι και αν δεν προκύψει άλλος μνηστήρας…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ