ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπέλινγκχαμ σε Σίτι: «Σε λένε φαβορί! Ήσυχα, εμείς είμαστε η Ρεάλ…»
Μπαρτσελόνα VS Παρί, Ντόρτμουντ VS Ατλέτικο: Ιδού οι ενδεκάδες! (pics)
Champions League: Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα έκαναν Κόλαση την ατμόσφαιρα! (pics)
Υπέροχα νέα για τον Αρτέτα: Υπολογίζει κανονικά τον Όντεγκαρντ! (pic)
Δήλωση ψυχολογίας από Τούχελ: «Εμείς το φαβορί, εμείς θα περάσουμε!»
Αλλάζει τελείως η Μπάγερν Μονάχου από το καλοκαίρι: «Σκοτώνει» πρωτοκλασάτο επιθετικό της!
Γκράνιτ Τζάκα: Η εξιλέωση
Παιδάκι στην Αφρική έφτιαξε το πορτρέτο του Κριστιάνο σε κορμό δέντρου (pic)
Premier League: Ο «καυτός» Πάλμερ έπιασε στην κορυφή τον ντεφορμέ Χάαλαντ
Οι πέντε παίκτες της Μπαρτσελόνα που κινδυνεύουν να χάσουν… την Ατλέτικο
Στη λίστα της Άρσεναλ ο επιθετικός… που την σκότωσε!
Γκβάρντιολ για Μόντριτς: «Υποκλίνομαι στο μεγαλείο του, ηγέτης και εκπληκτικός άνθρωπος»
Η Μπαρτσελόνα μπορεί να προσφέρει απόψε τεράστια χαρά στους φίλους της Ρεάλ
Τρεις παίκτες της Τσέλσι… πλακώθηκαν για το ποιος θα εκτελέσει το πεναλτι (vid)
Ο CEO της Λεβερκούζεν ξέρει το μέλλον και την επόμενη ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Μόλις 9ος πολυτιμότερος της Σέριε Α ο Κριστιάνο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι αυτή τη στιγμή ο 9ος ποδοσφαιριστής με τη μεγαλύτερη αγοραστική αξία στο ιταλικό πρωτάθλημα με 54 εκατομμύρια δολάρια.

Μόλις 9ος πολυτιμότερος της Σέριε Α ο Κριστιάνο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αποδείξει ότι τα χρόνια που περνούν είναι απλά αριθμοί και συνεχίζει να κάνει πράγματα και θαύματα. Τι κι αν πλέον είναι 35 το να ματώνει τα αντίπαλα δίχτυα είναι δεύτερη φύση του και από ότι φαίνεται η ηλικία του δεν τον εμποδίζει καθόλου από το να συνεχίζει να το κάνει. Παρότι πήγε στη Γιουβέντους ποδοσφαιρικά «μεγάλος», μένει ανεπηρέαστος και δεν σταματά να σκοράρει. Η χρηματιστηριακή αξία όμως είναι μία διαφορετική κουβέντα. Στον τομέα που οι ποδοσφαιριστές κοστολογούνται στην αγορά, τα χρόνια παίζουν μεγάλο ρόλο και αυτό φαίνεται κατευθείαν αν ρίξει κάπιος μια ματιά στους πιο «ακριβούς» ποδοσφαριστές του Transfermarkt.

Ακόμα και ο Κριστιάνο λοιπόν, βλέπει τα νούμερά του σε αυτόν τον τομέα να αλλάζουν και να παίρνουν την κατηφόρα. Κάπως έτσι, στην ανανεωμένη λίστα με τις αξίες των ποδοσφαιριστών της Σέριε Α, ο Πορτογάλος βρίκσεται στην 9η θέση. Ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας μπορεί να έχει σημειώσει 55 γκολ στο πρωτάθλημα με τη Γιουβέντους και η μεταγραφή του το 2018 να κόστισε 100 εκατομμύρια ευρώ, πλέον όμως δεν αξίζει το ίδιο. Μόλις 9ος πολυτιμότερος της Σέριε Α ο Κριστιάνο!

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ βρίσκεται σήμερα στην 9η θέση με αγοραστική αξία 54 εκατομμυρίων δολαρίων. Το ίδιο ποσό εκτιμάται η αξία του συμπαίκτη του Αρτούν, ενώ στη το ίδιο ακριβώς ποσό ισχύει και για δύο ακόμα ποδοσαιριστές. Τον Ντοναρούμα της Μίλαν και τον Στέφαν ντε Φράι της Ίντερ.

Παράλληλα, στη λίστα βλέπουμε ότι ο Ρονάλντο είναι ο τρίτος υψηλότερης της κατάταξης ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους. Μόνο ο Πάουλο Ντιμπάλα και ο Ματίς ντε Λιχτ είναι πιο πανω από εκείνον, στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα και έχουν αξία 72 και 63 εκατομμύρια δολάρια. Μόλις 9ος πολυτιμότερος της Σέριε Α ο Κριστιάνο!

Λουκάκου στην κορυφή

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Ρομέλου Λουκάκου. Ο σέντερ φορ της Ίντερ αξίζει 76 εκατομμύρια δολάρια και είναι μόνος πρώτος. Μετά τους Ντιμπάλα και Ντε Λιχτ που ακολουθούν βρίσκεται ο συμπαίκτης του Λαουτάρο Μαρτίνες με 63. Την πεντάδα κλείνει ο Κουλιμπαλί της Νάπολι με 58μιση εκατομμύρια δολάρια.

Πάντως παρά την πτώση της αξίας του Κριστιάνο, οφείλει να του αναγνωριστεί ότι σε αυτή την ηλικία βρίσκεται ακόμα σε τέτοιο επίπεδο και κοστολογείται πάνω από 50 εκατομμύρια δολάρια. Συνεχίζει να κονταροχτυπιέται με πολύ νεότερούς του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ