ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα – Παρί: ΚΟΚΚΙΝΗ ο Αραούχο, 1-1 ο Ντεμπελέ! (vid)
Εφιάλτης για Κέιν αν μείνει ξανά άτιτλος, αλλά θέλει να δείξει… κουλ
Προειδοποιεί ο Αρτέτα – «Επιστρέφουν αυτοί οι δύο! Πάμε για πρόκριση μέσα στο Μόναχο»
Μαγική ενέργεια από τον Γιαμάλ και έτοιμο γκολ στον Ραφίνια για το 1-0 της Μπαρτσελόνα! (vid)
Γιουνάιτεντ, σε διαλύει η Λίβερπουλ – Οι «reds»… παίρνουν τον στόχο του Τεν Χαγκ!
PODCAST: Neverkusen θέλατε; Φιλάκια από Τσάμπι!
H Νιούκαστλ θέλει να φέρει στο Νησί τον επόμενο σέντερ φορ που θα κάνει χαμό!
Έκαψαν φανέλα του Ντεμπελέ στη Βαρκελώνη! (vid)
Μπέλινγκχαμ σε Σίτι: «Σε λένε φαβορί! Ήσυχα, εμείς είμαστε η Ρεάλ…»
Μπαρτσελόνα VS Παρί, Ντόρτμουντ VS Ατλέτικο: Ιδού οι ενδεκάδες! (pics)
Champions League: Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα έκαναν Κόλαση την ατμόσφαιρα! (pics)
Υπέροχα νέα για τον Αρτέτα: Υπολογίζει κανονικά τον Όντεγκαρντ! (pic)
Δήλωση ψυχολογίας από Τούχελ: «Εμείς το φαβορί, εμείς θα περάσουμε!»
Αλλάζει τελείως η Μπάγερν Μονάχου από το καλοκαίρι: «Σκοτώνει» πρωτοκλασάτο επιθετικό της!
Γκράνιτ Τζάκα: Η εξιλέωση
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Ο νέος ήρωας της Λίβερπουλ την “έσωσε” ξανά (vid)

Σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, ο Ζότα πέτυχε το νικητήριο γκολ για τη Λίβερπουλ δίνοντας της τη νίκη με ανατροπή (2-1) κόντρα στη Γουέστ Χαμ.

Ο νέος ήρωας της Λίβερπουλ την “έσωσε” ξανά (vid)

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, η Λίβερπουλ υποδέχθηκε την Γουέστ Χαμ στο “Άνφιλντ”. Η Λίβερπουλ πραγματοποίησε ένα από τα χειρότερα φετινά της παιχνίδια αλλά για 2ο συνεχόμενο αγώνα κέρδιζε ανατρέποντας το σκορ.  Αυτό ήταν το τρίτο ματς που κερδίζει φέτος έχοντας βρεθεί πίσω στο σκορ ενώ ο Ζότα μετά το παιχνίδι με τη Σέφιλντ πετυχαίνει ξανά το νικητήριο γκολ. Έτσι, η ομάδα του Κλοπ έφτασε τους 16 βαθμούς και βρίσκεται στη πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ας σημειωθεί ότι στο ντεμπούτο του τη φετινή σεζόν, ο Φίλιπς τα πήγε περίφημα στο κέντρο της άμυνας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τα “σφυριά” να έχουν παραταχθεί με διπλή ζώνη άμυνας σε σχηματισμό 5-4-1. Οι “κόκκινοι” όπως ήταν αναμενόμενο είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Ωστόσο, η Γουέστ Χαμ ήταν αυτή που προηγήθηκε στο 11ο λεπτό. Ειδικότερα, μετά από σέντρα, ο Γκόμεζ δεν έδιωξε καλά και ο Φορνάλς  πήρε το ριμπάουντ και τέλειωσε τη φάση για το 1-0. Αυτό ήταν το 15ο γκολ που δέχεται φέτος η Λίβερπουλ.

Η Λίβερπουλ αντιμετώπιζε τεράστια προβλήματα στη δημιουργία, με τη Γουέστ Χαμ να ανησυχεί ελάχιστα μέχρι το 42ο λεπτό. Στις μοναδικές φορές που απείλησε μέχρι εκείνο το σημείο, τόσο το σουτ του Χέντερσον όσο και του Ρόμπερτσον κατέληξαν άουτ.

Ωστόσο, ένα πέναλτι – δώρο του Μαζουακού πάνω στον Σαλάχ έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του Κλοπ να ισοφαρίσει. Ο Αιγύπτιος ανέλαβε την εκτέλεση και δε λάθεψε για το 1-1. Το πρώτο ημίχρονο, πάντως, έκλεισε με τη Λίβερπουλ να μοιάζει ανήμπορη να παίξει κάθετα κόντρα σε μία οργανωμένη άμυνα.

O πάγκος έφερε τούμπα το παιχνίδι

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, το παιχνίδι συνέχισε να έχει αργό ρυθμό κάτι που βόλευε τους φιλοξενούμενους. Οι γηπεδούχοι έμοιαζαν χωρίς ιδέες στη επίθεση, αδυνατώντας να δημιουργήσουν τον παραμικρό κίνδυνο.

Παρόλο που η Λίβερπουλ δεν έβρισκε χώρους και ήταν στατική, ο Κλοπ έκανε την πρώτη του αλλαγή μόλις στο 70ο λεπτό. Σακίρι και Ζόταν μπήκαν στις θέσεις των πολύ κακών Φιρμίνο και Τζόουνς.

Στο 74ο λεπτό έγινε η πρώτη καλή ευκαιρία της Λίβερπουλ στο δεύτερο ημίχρονο. Δράστης ήταν ο Σαλάχ, ο οποίος είδε τη μπάλα να στρώνεται μπροστά του αλλά από πλάγια θέση δεν πλάσαρε καλά.

Οι “κόκκινοι” τελικά πέτυχαν το γκολ που έψαχναν στο 77ο λεπτό. Αφού βρήκαν χώρο στην κόντρα επίθεση, η μπάλα μετά από φάση διαρκείας έφτασε στον Ζότα, ο οποίος με εξουδετερωμένο τον Φαμπιάνσκι έκανε το 2-1. Ωστόσο, το γκολ ακυρώθηκε μετά τη συνδρομή του VAR για φάουλ του Μανέ στον Φαμπιάνσκι.

Ότι στέρησε, όμως, το VAR από τους “κόκκινους” το χάρισε ο Ντιόγκο Ζόταν στο 85ο λεπτό. Ειδικότερα, οι 2 αλλαγές συνδυάστηκαν υπέροχα, με τον Σακίρι με κάθετη να βρίσκει τον Πορτογάλος, ο οποίος με άψογο πλασέ έγραψε το 2-1. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ