ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Επέστρεψε και… γιάτρεψε τη Γιουβέντους ο Ρονάλντο, 4-1 τη Σπέτσια (vid)

Στην επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Γιουβέντους ξαναβρήκε τον καλό της εαυτό συντρίβοντας με 4-1 τη νεοφώτιστη Σπέτσια εκτός έδρας!

Επέστρεψε και… γιάτρεψε τη Γιουβέντους ο Ρονάλντο, 4-1 τη Σπέτσια (vid)

Η Γιουβέντους το τελευταίο διάστημα των 20 ημερών παρουσίαζε προβλήματα υγείας, αλλά βρήκε τον γιατρό της. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο της έδωσε το φάρμακο και την έκανε καλά! Η «Γηραιά Κυρία» συνέτριψε με 4-1 τη Σπέτσια εκτός έδρας, με τον Πορτογάλο επιθετικό να σκοράρει δυο φορές. Έτσι, ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μετά από έξι αγωνιστικές ούσα ισόβαθμη στους 12 πόντους με την Αταλάντα.

Ο Κριστιάνο μπήκε ως αλλαγή, μιας και δεν ξεκίνησε βασικός. Ο κορωνοϊός τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες, αλλά τώρα νικήθηκε από τον 35χρονο σούπερ σταρ. Στο 56′ ο Ρονάλντο μπήκε ως αλλαγή και τρία λεπτά αργότερα πέτυχε το πρώτο από τα δυο του τέρματα.

Το ματς

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας χρειάστηκε σχεδόν ένα τέταρτο για να βρει το πρώτο της γκολ. Ο Αλβάρο Μοράτα ήταν ο σκόρερ του 1-0, αν και έγινε χρήση VAR για την εγκυρότητά του. Οκτώ λεπτά μετά έγινε ένα σκηνικό που θα στοιχειώνει τον Ισπανό σέντερ φορ. Το VAR ακύρωσε το γκολ του έτσι δεν έγινε το 2-0. Θυμίζουμε ότι η νέα αυτή τεχνολογία στέρησε τρία τέρματα από τον Μοράτα στο πρόσφατο ματς με την Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ρονάλντο

Αντέδρασε η Σπέτσια, αλλά της τα χάλασε ο Ρονάλντο

Δεκατρία λεπτά πριν ο διαιτητής σφυρίξει τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου η γηπεδούχος ισοφάρισε. Ο Πομπέγα με ωραίο τελείωμα νίκησε τον Μπουφόν για το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος η νεοφώτιστη ομάδα κυριάρχησε μέχρι να μπει ο Ρονάλντο στο ματς. Πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησε ευκαιρίες με κύριο εκφραστή τον Αγουδέλο. Ο Κολομβιανός μόλις είχε μπει στον αγώνα και ταλαιπώρησε τους αμυντικούς της Γιούβε.

Μπήκε όμως στο παιχνίδι ο Ρονάλντο και όλα πήραν τον δρόμο τους για τη Γιουβέντους. Ο Ντιμπάλα παραχώρησε τη θέση του στον CR7 ο οποίος έδωσε άλλη πνοή στην ομάδα του. Στο 59′ σκόραρε δίνοντας ξανά το προβάδισμα στη Γιουβέντους απλοποιώντας τα πράγματα.

Η Σπέτσια ξαναβρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Αγουδέλο, αλλά το VAR της ακύρωσε το γκολ στο 64′. Ο Ραμπιό όμως έβαλε… ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες των γηπεδούχων για κάτι θετικό στο παιχνίδι. Μέχρι να έρθει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 76ο λεπτό να σκοράρει ξανά. Με πέναλτι αυτή τη φορά και εκτέλεση αλά Πανένκα.

Έτσι, το ματς έληξε 4-1 με τη Γιουβέντους να βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μίλαν και τη Σπέτσια να μένει στους έξι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ