ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
Γκολ τίτλου για την Ίντερ, με τον Ατσέρμπι να «καρφώνει» τη Μίλαν! (vid)
Αστεράτη Μπολόνια, ξέρανε τη Ρόμα μες στο «Ολίμπικο»!
Αποκαλύφθηκε ο διάλογος των διαιτητών για τη μεγάλη φάση της Μπαρτσελόνα!
Άντζελο Σίνα, ο αφανής ήρωας του Ολυμπιακού με τις απίστευτες αποκρούσεις του! (vid)
Μόντριτς για επιστροφή στην Premier League: «Ποτέ δε ξέρεις»!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ! (vids)
Ο Αρτέτα έδωσε μία μοναδική απάντηση όταν ρωτήθηκε ποιους παίκτες θα αγόραζε με 1 δις λίρες! (vid)
Φουλ για το τρόπαιο ο Ολυμπιακός με ΤΡΙΑ γκολ σε επτά λεπτά! Όνειρο το 3-0 με ψαλιδάκι! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Πίρλο: “Δεν γίνεται να παίξουν μαζί Κριστιάνο- Ντιμπάλα”

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να δούμε, τουλάχιστον άμεσα, τόσο τον Κριστιάνο Ρονάλντο όσο και τον Πάουλο Ντιμπάλα μαζί, όπως τόνισε ο Αντρέα Πίρλο.

Πίρλο: “Δεν γίνεται να παίξουν μαζί Κριστιάνο- Ντιμπάλα”

Το καλοκαίρι που πέρασε η Γιουβέντους εμπιστεύτηκε τον Αντρέα Πίρλο. Μία προσωπικότητα που χαίρει εκτίμησης τόσο του κόσμου όσο και των ποδοσφαιριστών της ιταλικής ομάδας. Ωστόσο, ο παλαίμαχος μέσος δεν έχει την εμπειρία που χρειάζεται για να κοουτσάρει τη “Μεγάλη Κυρία”, όπου η πίεση είναι μεγάλη. Ειδικά αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν τόσο καλά όσο πίστευε ο “μαέστρος”.

Τα αστέρια στο ρόστερ των “μπιανκονέρι” μόνο λίγα δεν είναι. Από αυτά δεσπόζουν εκείνο του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Πάουλο Ντιμπάλα. Ο Πορτογάλος φορ είναι βασικός και αναντικατάστατος. Ωστόσο, όσο πέρασε την περιπέτεια της υγείας του ο Αργεντινός στράικερ βρήκε χώρο και χρόνο να “γράψει” τις πρώτες του συμμετοχές για φέτος.

Παρόλα αυτά το εν λόγω δίδυμο δεν πρόκειται να είναι μαζί στο γήπεδο για το επόμενο χρονικό διάστημα. Θα είναι ή ο ένας ή ο άλλος. Αυτό τόνισε με δηλώσεις του ο Αντρέα Πίρλο, λίγο μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Σπέτσια για το ιταλικό πρωτάθλημα.

Πέρυσι οι Ντιμπάλα και Κριστιάνο έδωσαν στην ουσία το… πρωτάθλημα στη Γιουβέντους με τις εμφανίσεις τους και τα γκολ τους στα ματς που η μπάλα “έκαιγε”. Φέτος τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Αυτό έχει στο μυαλό ο Πίρλο

Αυτό έχει στο μυαλό ο Πίρλο

Οι “γκέλες” δεν είναι λίγες για τη Γιουβέντους στο ιταλικό πρωτάθλημα. Παράλληλα, οι Τορινέζοι δεν παίζουν και τρομερό ποδόσφαιρο. Αν και ο Αντρέα Πίρλο είχε υποσχεθεί κάτι τέτοιο.

Είχε μιλήσει στις πρώτες του δηλώσεις για έναν τρόπο παιχνιδιού που θα έχει να κάνει τόσο με την κατοχή όσο και με την επιθετικότητα της ομάδας. Για την ώρα κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει πραγματικότητα.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές της “Γιούβε” δεν έχουν φτάσει στο επίπεδο που θα ήθελε να τους δει ο “μαέστρος”, όπως τόνισε με δηλώσεις του μετά το ματς με την Σπέτσια, ενώ αναφέρθηκε και στο γιατί δεν χρησιμοποιεί ταυτόχρονα τόσο τον Κριστιάνο όσο και τον Ντιμπάλα.

“Ακόμα έχουμε δουλειά σαν ομάδα. Δεν έχουμε καταφέρει να φτάσουμε στο επίπεδο που θα ήθελα να είμαστε. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο 60% με 70%. Γι’ αυτό το λόγο δεν μπορώ να πω ότι θα δείτε άμεσα τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Πάουλο Ντιμπάλα να παίζουν μαζί στην 11αδα.

Ο Κριστιάνο μας δίνει άλλον αέρα στην επίθεση όποτε αγωνίζεται. Αυτή είναι η αλήθεια. Από την άλλη ο Ντιμπάλα δεν βρίσκεται στο επίπεδο φυσικής κατάστασης που θα ήθελα ή που θα του επέτρεπε να είναι βασικός”, τα λόγια του τεχνικού της Γιουβέντους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ