ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τα αστέρια που θα χάσουν (ή και όχι) το Euro 2024!
Ρεάλ, το μεγαλείο σου – Παράταση στον τίτλο… ως ένδειξη σεβασμού!
Ντι Μαρία και στα 36… τους γλεντάς – Βρήκε νέα ομάδα ο πρωταθλητής κόσμου (vid)
Αποκαλυπτικός Τεν Χαγκ: «Σύγκρουση με τον Σάντσο, αλλά…»
Μπαρτσελόνα – NIKE: Μία σχέση με εντάσεις λόγω… Λεβαντόφσκι και ενός «Μ»!
Ο Ζιντάν… τελείωσε δημόσια την Μπάγερν Μονάχου!
Γιουβέντους: Το σχόλιο του Αλέγκρι για το μέλλον του!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ήταν έτοιμος να φύγει και τώρα… δέχεται πρόταση ανανέωσης!
Επίσημο: Η Μπάγερν παρουσίασε την νέα της εντυπωσιακή φανέλα! (pics)
Οριστικό: Επιστρέφει στους… αγγλικούς πάγκους ο Λοπετέγκι!
Ο Αμορίμ με δυο κουβέντες έβαλε τέλος σε όλα τα σενάρια
Θύμισε χρυσές εποχές Μπενφίκα η Λεβερκούζεν, αλλά ο Αλόνσο δεν εφησυχάζεται!
Αρνητικό ρεκόρ 20ετίας η Τότεναμ!
Αποθέωση και συγκίνηση στην επιστροφή του Σβεν-Γκόραν Έρικσον στην έδρα της Σαμπντόρια! (vid)
Βάζει «λάδι στη φωτιά» ο Νούνιες, διέγραψε φωτογραφίες του με τη Λίβερπουλ στο Instagram! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Τέλος ο Αλάμπα από την Μπάγερν Μονάχου!

Ο Νταβίντ Αλάμπα αποχωρεί δεδομένα από την Μπάγερν Μονάχου μετά τις δηλώσεις του προέδρου των Βαυαρών για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων.

Τέλος ο Αλάμπα από την Μπάγερν Μονάχου!

Παρελθόν όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει ο Νταβίντ Αλάμπα από την Μπάγερν Μονάχου. Εδώ και πολύ καιρό υπήρχε πρόβλημα στις σχέσεις των δύο πλευρών. Το συμβόλαιο του Αυστριακού λήγει το επόμενο καλοκαίρι και δεν πρόκειται να ανανεωθεί. Αρχικά η πρόθεση των δύο πλευρών ήταν να τα βρουν και να συνεχίσουν μαζί. Κάτι τέτοιο όμως δεν κατέστη δυνατόν. Σε όλες τις συζητήσεις που έγιναν αν και υπήρχε καλή πρόθεση, η διαφορά στο οικονομικό ήταν μεγάλη. Ο Αλάμπα είναι δεμένος με την ομάδα αλλά μετά από τόσα χρόνια και τόσες επιτυχίες με το σύλλογο περίμενε κάτι καλύτερο. Αυτό δεν έγινε και δεν πρόκειται να γίνει.

Εδώ και μέρες η απόφαση μοιάζει ειλημμένη. Παράλληλα, εκπρόσωποι και των δύο πλευρώ έβγαζαν προς τα έξω την απόσταση που υπήρχε. Πλέον όμως, το ρίγμα πήρε την πιο επίσημη μορφή του και αυτή είναι τελεσίδικη. Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Χέρμπερτ Χάινερ, μίλησε για προθεσμία η οποία και εξέπνευσε, και επομένως όρισε το τέλος του Νταβίντ Αλάμπα από την ομάδα.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος των Βαυαρών δήλωσε: «Τους είχαμε πει μέχρι το τέλος Οκτωβρίου θα περιμένουμε την απάντησή τους. Κάναμε μία πολύ καλή και δίκαιη πρόταση. Δεν ακούσαμε ποτέ τίποτε από εκείνους μέχρι και το Σάββατο. Όταν επικοινωνήσαμε με τον μάνατζέρ του, μας είπε ότι και πάλι η προσφορά μας δεν τους ικανοποιούσε, οπότε την αποσύραμε οριστικά».  Τέλος ο Αλάμπα από την Μπάγερν Μονάχου!

Η επόμενη μέρα

Πλέον, ο Αλάμπα θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει από τον προσεχή Ιανουάριο και θα βάλει τέλος σε μια μεγάλη ιστορία με τον σύλλογο του Μονάχου. Εκεί ενσωματώθηκε το 2008 για τα τμήματα υποδομής μετά τις ακαδημίες της Αούστρια Βιέννης και αποχωρεί 12 χρόνια αργότερα, έχοντας φύγει δανεικός μονάχα για ένα εξάμηνο τον χειμώνα του 2011.

Για την περίπτωσή του υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από πολλές ομάδες της Ευρώπης. Όπως έχει γίνει γνωστό, τον παίκτη θα κυνηγήσε και η Μπαρτσελόνα αλλά και η Γιουβέντους. Το σίγουρο είναι ότι ο «πληστειριασμός» που θα γίνει για την υπογραφή του, μάλλον θα του εξασφαλίσει το συμβόλαιο που ψάχνει.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ