ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόσμος

ΕΚΤΑΚΤΟ: Στο χειρουργείο ο Μαραντόνα!

Δύσκολες στιγμές για τον θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο οποίος θα μπει άμεσα στο χειρουργείο για επέμβαση.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Στο χειρουργείο ο Μαραντόνα!

Όλος ο (ποδοσφαιρικός) πλανήτης παρακολουθεί την κατάσταση της υγείας του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Ο θρύλος του αθλήματος βρίσκεται σε κλινική της Αργεντινής, όπου σύμφωνα με τον γιατρό του δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Και αυτό γιατί ο “Ντιεγκίτο” είναι απλά κουρασμένος και αφυδατωμένος. Παρόλα αυτά ολοένα και πιο πολλά διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν πως υπάρχει αιμορραγία στον εγκέφαλο του Αργεντινού. Με αποτέλεσμα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου άμεσα κιόλας!

“Η κατάσταση της υγείας του δεν συντρέχει κανένα κίνδυνο. Απλά είναι λίγο κουρασμένος και λίγο αφυδατωμένος. Ωστόσο, μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να βγει από την κλινική”, τα λόγια του γιατρού του Μαραντόνα, που όπως φαίνεται ειπώθηκαν, ώστε να μην υπάρξει περισσότερη ανησυχία όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του πρώην άσσου της Νάπολι. Όλος ο κόσμος δίπλα στο πλευρό του Ντιέγκο Μαραντόνα!

Όλος ο κόσμος δίπλα στο πλευρό του Ντιέγκο Μαραντόνα!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε κάποια κλινική της Αργεντινής. Οι θαυμαστές του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή περιμένουν πώς και πώς την επίσημη ενημέρωση από τον γιατρό του, προκειμένου να μάθουν σε ποια κατάσταση βρίσκεται το είδωλό τους.

Στις 30 Οκτωβρίου ο “Ντιεγκίτο” είχε τα γενέθλιά του, όπου και έσβησε 60 κεράκια στην τούρτα του. Παρόλα αυτά τα πράγματα δεν ξεκίνησαν τόσο καλά για τον παγκόσμιο θρύλο του ποδοσφαίρου.

Όλος ο πλανήτης παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά και αγωνία την κατάσταση της υγείας του και πότε θα αναρρώσει ο Αργεντινός. Ευχή όλων είναι να… ντριμπλάρει και αυτό το εμπόδιο που παρουσιάστηκε μπροστά του σαν να ήταν ακόμη ένας αμυντικός. Όπως έκανε και στα νιάτα του όταν ακόμα φορούσε τα εξάταπά του και το σορτσάκι του.

Τότε που δεν μπορούσε να κανείς να του βάλει “στοπ” στις επελάσεις του. Κινήσεις που έγραψαν ιστορία και έμειναν σε αυτή με χρυσά γράμματα. Πράγματα που μόνο ο Ντιέγκο θα μπορούσε να κάνει και είναι λίγοι εκείνοι που τον πλησίασαν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ