ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Φέρντιναντ: “Μάλλον δεν κάνει για αρχηγός ο Μαγκουάιρ”

Ο Ρίο Φέρντιναντ τα...έχωσε στον Χάρι Μαγκουάιρ, καθώς πιστεύει ότι οι μεταπτώσεις στην απόδοση της ομάδας βαραίνουν ιδιαίτερα τον ίδιο

Φέρντιναντ: “Μάλλον δεν κάνει για αρχηγός ο Μαγκουάιρ”

Η Γιουνάιτεντ το πάει μια κρύο μια ζέστη τη φετινή σεζόν, με την ομάδα του Σόλσκιερ να εμφανίζει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Σύμφωνα με τον Ρίο Φέρντιναντ, αυτό είναι ανεπίτρεπτο να συμβαίνει σε αυτή την ομάδα. Μάλιστα, η παλιά δόξα των “κόκκινων διαβόλων” τα έβαλε με τον αρχηγό της ομάδας, τον Χάρι Μαγκουάιρ.

Ο Φέρντιναντ θεωρεί πως όταν είσαι ηγέτης σε αυτή την ομάδα, πρέπει να έχεις διαρκώς στην…τσίτα τους συμπαίκτες σου. Ο Μαγκουάιρ λοιπόν φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε αυτές τις μεταπτώσεις, αφού δεν μπορεί να δώσει το απαραίτητο κίνητρο στους υπόλοιπους.

“Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να σταθεροποιήσει την απόδοσή της. Τα πήγε εξαιρετικά μεσοβδόμαδα κόντρα στη Λειψία, όμως μήπως υπερεκτίμησαν τις δυνατότητές τους; Είδα τον Μαγκουάιρ να λέει ότι ίσως χαλάρωσαν μετά το παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όμως, αυτός είναι που πρέπει να το απαγορεύει αυτό. Είναι ο αρχηγός. Θα έπρεπε να είναι ο παίκτης που μπαίνει στα αποδυτήρια και να λέει στους συμπαίκτες του ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Δεν ξέρω αν αυτό συμβαίνει. Όμως είναι ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Φέρντιναντ

Πάντα υπήρχαν ηγέτες των αποδυτηρίων σε αυτή την ομάδα. Μιλούσαν είτε ένας προς έναν, είτε μπροστά σε όλη την ομάδα. Βεβαιώνονταν ότι οι συμπαίκτες τους είναι προσηλωμένοι για το επόμενο παιχνίδι. Θυμάμαι για παράδειγμα τον Νάνι. Δεν μιλούσαμε πολύ, δεν χρειαζόταν να πούμε πολλά πράγματα.

Ήξερε ακριβώς τι έπρεπε να κάνει και ήταν πάντα έτοιμος και συγκεντρωμένος. Φοβάμαι ότι αυτό δε συμβαίνει τώρα στην ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό στα αποδυτήρια να υπάρχουν άνθρωποι που να μπορούν να ηγηθούν στις κρίσιμες στιγμές”, τόνισε ο Φέρντιναντ.

Η Γιουνάιτεντ ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη για να αντιμετωπίσει τη Μπασάκσεχιρ. Μπορεί στην Πρέμιερ Λιγκ να έχει μείνει πίσω, όμως στην Ευρώπη η ομάδα του Σόλσκιερ τα πάει εξαιρετικά. Έχει κάνει το 2 στα 2 κόντρα σε Παρί και Λειψία. Στόχος της είναι να συνεχίσει με νίκες για να βρεθεί μια ανάσα από τους 16 της διοργάνωσης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ