ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Η καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής στην Ευρώπη!

Πολλά νέα (και ανέλπιστα) πρόσωπα στην καινούρια ενδεκάδα της αγωνιστικής του Βασιλιά από τα κορυφαία πρωταθλήματα.

Η καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής στην Ευρώπη!

Ανέλπιστοι ήρωες, βιονικοί άνθρωποι και παίκτες που ψάχνουν την εξιλέωση. Η καινούρια ενδεκάδα της αγωνιστικής του Βασιλιά από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είναι γεμάτη με νέα αλλά και παλιά πρόσωπα που κατάφεραν να ξεχωρίσουν την περασμένη αγωνιστική.

Τερματοφύλακας –   Άαρον Ράμσντεϊλ (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ)

Χωρίς καμία αμφιβολία ο Ράμσντεϊλ ήταν εξαιρετικός το περασμένο Σάββατο απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι. Αν και η ομάδα του ηττήθηκε με 0-1 από τους «πολίτες», ο Άγγλος κατάφερε να κρατήσει το σκορ σε επίπεδο πολύ χαμηλότερο από ότι θα μπορούσε να είναι. Με καίριες επεμβάσεις απέναντι σε Τόρες και Μαχρέζ στο πρώτο ημίχρονο, ο νεαρός γκολκίπερ κράτησε σε αξιοπρεπή επίπεδα το σκορ. Ακόμα στο μοναδικό τέρμα των φιλοξενούμενων ο ίδιος δεν φέρει ευθύνη, καθώς ο Γουόκερ έστειλε…τηλεκατευθυνόμενα το σουτ στην δεξιά του γωνία.

Δεξιός Μπακ –  Έκτορ Μπεγερίν (Άρσεναλ)

Έχει ακούσει πολλά τον τελευταίο καιρό, αλλά ο Έκτορ Μπεγερίν κατάφερε να ξεχωρίσει στο ντέρμπι της Άρσεναλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ισπανός μπακ ήταν πολύ δραστήριος στην απέναντι πλευρά του γηπέδου, βάζοντας σε πολλούς μπελάδες τον Λουκ Σο. Οι εξαιρετικές του σέντρες σε Ομπαμεγιάνγκ και Σακά δεν μετατράπηκαν σε γκολ, λόγω της αστοχίας των δύο επιθετικών. Ωστόσο η κούρσα του στο δεύτερο ημίχρονο και το κερδισμένο πέναλτι από τον Πογκμπά τον κατατάσσουν επάξια στην κορυφαία ενδεκάδα της περασμένης αγωνιστικής.

Κεντρικός Αμυντικός –  Ματς Χούμελς (Ντόρτμουντ)

No Haaland? No problem. Ο Έρλινγκ Χάλαντ απουσίασε από την αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Αρμίνια Μπίλεφελντ λόγω τραυματισμού, ωστόσο ο… Ματς Χούμελς ήταν αυτός που έκανε το βήμα μπροστά για την ομάδα του. Ο αμυντικός ηγέτης των Βεστφαλών αφού πρώτα φρόντισε να κρατήσει το «μηδέν» στη δική του εστία, φρόντισε να… φορτώσει με γκολ την αντίπαλη! Με δύο τέρματα απέναντι στους νεοφώτιστους, ο Γερμανός αμυντικός «καθάρισε» για την ομάδα του, σε ένα ήρεμο απόγευμα για τη Μπορούσια.

Κεντρικός Αμυντικός –  Νατ Φίλιπς (Λίβερπουλ)

Πολλοί περίμεναν κάποιον άλλον Φίλιπς να βρίσκεται στην ενδεκάδα της Λίβερπουλ (Ράις Φίλιπς), αλλά ο Κλοπ έκανε την πολύ μεγάλη έκπληξη. Ο 23χρονος αμυντικός στην πρώτη του εμφάνιση με τους «κόκκινους», δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα. Αντίθετα, η εμφάνιση του επισκίασε τον Τζο Γκόμες, ο οποίος δεν είχε και το καλύτερο απόγευμα της καριέρας του. Αρχοντικός στον αέρα, ο Άγγλος αμυντικός αναπλήρωσε το κενό του… αεροπλανικού Φαν Ντάικ, με 5 κερδισμένες εναέριες μονομαχίες. Ακόμα με 9 επιτυχημένες απομακρύνσεις και 6 πετυχημένες παρεμβολές της μπάλας, ο Άγγλος αναδείχθηκε επάξια παίκτης του αγώνα και συνεπώς βρίσκεται στην ενδεκάδα μας.

Αριστερός Μπακ –Ραμί Μπενσεμπαΐνι (Γκλάντμπαχ)

Δικαίως ένας από τους πιο φορμαρισμένους ποδοσφαιριστές στη θέση του στη Γερμανία. Ο Αλγερινός αριστερός αμυντικός μετά από μια πειστική εμφάνιση κόντρα στη Ρεάλ την περασμένη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις του. Η Λειψία ερχόταν στη Βεστφαλία με… ορέξεις, τις οποίες ωστόσο φρόντισε να της κόψει ο Μπεμνσεμπαϊνί. Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκε στη φυσική του θέση, ενώ στο δεύτερο πέρασε στο κέντρο της άμυνας. Εκεί συνέχισε να παρέχει την απαιτούμενη σταθερότητα και τελικά τα «πουλάρια» επικράτησαν με 1-0.

Κεντρικός Μέσος –  Τόμας Παρτέι (Άρσεναλ)

Ακόμα ένας από τους κορυφαίους της Άρσεναλ στο «Ολντ Τράφορντ». Ο Γκανέζος μέσος έδειξε τον λόγο για τον οποίο οι Λονδρέζοι έβαλαν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον αποκτήσουν. Κρατώντας τον απόλυτο έλεγχο του κέντρου, ο πρώην παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης ουδέποτε επέτρεψε στους μέσους της Γιουνάιτεντ να κερδίσουν τη μάχη της γραμμής του. Εξαιρετικός, εύστοχος και συγκεντρωμένος, ο Παρτέι συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη της Άρσεναλ στο Μάντσεστερ μετά από 14 ολόκληρα χρόνια! Άξιος αναφοράς και ο Ελνενί, ο οποίος επίσης σοβαρός και μετρημένος δεν άφησε την ευκαιρία του Αρτέτα να περάσει ανεκμετάλλευτη.

Κεντρικός Μέσος – Τζέιμς Γουόρντ Πράους (Σαουθάμπτον)

Μετά από 7 αγωνιστικές στην Αγγλία, η Σαουθάμπτον φιγουράρει στην 5η θέση και στο -3 από τη Λίβερπουλ. Ανέλπιστο; Σίγουρα. Ωστόσο οι «Άγιοι» είναι τόσο καλοί στην Πρέμιερ, διότι ο αρχηγός τους βρίσκεται σε τρομερή φόρμα. Ο Τζέιμς Γουόρντ-Πράους διανύει εξαιρετική περίοδο φορμαρίσματος, κάτι που συνέχισε και αυτή την εβδομάδα. Η… μπαρουτοκαπνισμένη Άστον Βίλα ήταν η αντίπαλος της Σαουθάμπτον αυτή την εβδομάδα, όμως ο Άγγλος χαφ δεν την άφησε να κάνει τα δικά της. Μοιράζοντας την ασίστ του πρώτου τέρματος και σκοράροντας δύο φορές (από απευθείας εκτελέσεις φάουλ!) στη συνέχεια, ο Πράους ήταν καταλυτικός στην τελική νίκη της ομάδας του με 3-4.

Δεξιός Εξτρέμ –Χακίμ Ζιγέχ (Τσέλσι)

Τον περίμεναν με ανυπομονησία και αυτή η περίοδος φαίνεται πως άξιζε. Ο Μαροκινός εξτρέμ μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση μεσοβδόμαδα για την Τσέλσι, επανέλαβε το ίδιο και το Σαββατοκύριακο. Στο πρώτο του παιχνίδι στη βασική ενδεκάδα στην Πρέμιερ, ο 27χρονος δεν θέλησε να χάσει χρόνο. Αρχικά πλήγωσε την Μπέρνλι, ανοίγοντας το σκορ με μακρινό σουτ για το 0-1, ενώ στη συνέχεια μοίρασε έτοιμο γκολ στον Τίμο Βέρνερ ο οποίος μέσα από την περιοχή δεν αστόχησε. Πολύ καλό ξεκίνημα για τον άλλοτε παίκτη του Άγιαξ, ο οποίος δείχνει να βρίσκει τα πατήματα του.

Αριστερός Εξτρέμ – Κρίστιαν Τέγιο (Ρεάλ Μπέτις)

Τις καλύτερες ημέρες της καριέρας του περνάει στην Ανδαλουσία και το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» ο άλλοτε παίκτης της Μπαρτσελόνα, Κρίστιαν Τέγιο. Ο απόφοιτος της «μασία» εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Πριμερα για 5ο διαδοχικό παιχνίδι ως βασικός. Κάτι που δείχνει την περίοδο φορμαρίσματος που διανύει ο Ισπανός. Νέο θύμα του η Έλτσε, απέναντι στην οποία ο 29χρονος μοίρασε μια ασίστ στον Σανάμπρια και στη συνέχεια φόρτωσε με ακόμα δύο γκολ την εστία της για το τελικό 3-1. Καθόλου άσχημο ξεκίνημα για τον Τέγιο που έφτασε τα 4 γκολ σε 8 φετινές συμμετοχές με την Μπέτις.

Κεντρικός επιθετικός – Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς (Μίλαν)

Δεν υπάρχουν λόγια πλέον. Πραγματικά. Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς έχει κάνει ό,τι μπορεί για να μας αποδείξει για ακόμη μια φορά πως κάθε άλλο παρά τελειωμένος είναι. Η Μίλαν συνεχίζει να καλπάζει στην Ιταλία και στο πρωτάθλημα, με τον Σουηδό-39χρονο παρακαλώ- στράικερ να την οδηγεί με άνεση. Παρά το φορμάρισμά της, η Ουντινέζε αρνούταν να πέσει αμαχητί στο Φριούλι και κράταγε τη Μίλαν στο 1-1. Με  8 λεπτά να απομένουν ο Ζλάταν έπιασε ένα τρομερό ψαλιδάκι, νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και χάρισε ακόμα μια νίκη στην ομάδα του. Όπως είπαμε βαδίζει για τα 40 τον επόμενο χρόνο. Απλά σεβασμός.

Κεντρικός επιθετικός – Κριστιάνο Ρονάλντο (Γιουβέντους)

Ποιος κορονοϊός; Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν νιώθει τίποτα! Μετά την πολυήμερη απουσία του από τις προπονήσεις της Γιουβέντους εξαιτίας του κορονοϊού, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πήρα πάλι το… όπλο του. Σε μια περίοδο που η «βέκια σινιόρα» δείχνει να μην πατάει σταθερά, ο 35χρονος Ρονάλντο την επαναφέρει στο σωστό δρόμο. Η Σπέτσια έβαλε δύσκολα για ένα 45λεπτο στη Γιούβε κρατώντας την στο 1-1, μέχρι που ο Κριστιάνο πέρασε στο παιχνίδι αντί του Ντιμπάλα. Μόλις 3 λεπτά αργότερα κατάφερε να σκοράρει για την ομάδα του, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε λίγο αργότερα με εξαιρετική εκτέλεση πέναλτι αλά πανένκα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ