ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί ταξιδεύει αποδεκατισμένη στη Λειψία

Με πολλές και σημαντικές απουσίες ταξιδεύει στη Λειψία η Παρί Σεν Ζερμέν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Παρί ταξιδεύει αποδεκατισμένη στη Λειψία

Γεμάτο είναι το απουσιολόγιο της Παρί Σεν Ζερμέν ενόψει της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ειδικότερα, οι Παριζιάνοι ταξιδεύουν στη Γερμανία για να αγωνιστούν κόντρα στη Λειψία. Οι 2 ομάδες μετρούν 1 νίκη και 1 ήττα στον όμιλο και θα δώσουν μάχη για το τρίποντο που θα τους ανεβάσει στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Ωστόσο, για την ομάδα του Τόμας Τούχελ η αποστολή κρίνεται εξαιρετικά δύσκολη, καθώς μετράει 5 τραυματίες. Πρόκειται για 5 πρωτοκλασσάτους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά το δελτίο υγείας της Παρί Σεν Ζερμέν:

Κιλιάν Εμπαπέ: Μετά την αναμέτρηση με τη Ναντ αποκόμισε ένα πρόβλημα στο δικέφαλο και δεν είναι διαθέσιμος για το ταξίδι στη Γερμανία. Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί σε 48 ώρες.

Νεϊμάρ: Πρόβλημα στον προσαγωγό. Θα επιστρέψει μετά το επόμενο διεθνές διάλειμμα.

Μάρκο Βεράτι: Κάκωση στον τετρακέφαλο. Θα επιστρέψει μετά το επόμενο διεθνές διάλειμμα.

Μάουρο Ικάρντι: Συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης και ατομικής προπόνησης. Θα επιστρέψει μετά το επόμενο διεθνές διάλειμμα.

Γιούλιαν Ντράξλερ: Θα επιστρέψει μετά το επόμενο διεθνές διάλειμμα.

Ας σημειωθεί ότι η Παρί Σερμέν ηττήθηκε εντός έδρας από τη Γιουνάιτεντ με 2-1 και ακολούθησε η νίκη επί της Μπασακσεχίρ στην Τουρκία με 2-0.

Την ίδια ώρα η Λειψία επικράτησε της τουρκικης ομάδας στη Γερμανία με 2-0 ενώ έχασε με 5-0 από την Γιουνάιτεντ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ