ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νάπολι

«Καίγεται» η επένδυση της Νάπολι – Μαύρα χάλια ο Οσιμέν

Το «κανόνι» της Νάπολι, Βίκτορ Οσιμέν έχει σιγήσει, με τη απόδοσή του να προβληματίζει τόσο τους φίλους της ομάδας όσο τον Τζενάρο Γκατούζο.

«Καίγεται» η επένδυση της Νάπολι – Μαύρα χάλια ο Οσιμέν

Οι «Παρτενοπέι» θέλησαν το καλοκαίρι να δώσουν μια νέα γεύση στην επιθετική τους γραμμή. Η ομάδα από τη Νάπολι επένδυσε έναν σκασμό λεφτά στο πρόσωπο του Βίκτορ Οσιμέν, τα οποία όμως για την ώρα μοιάζουν να έχουν πάει χαμένα. Ο Νιγηριανός επιθετικός εξαργύρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να στατιστικά της περασμένης του χρονιάς.

Ο 21χρονος πραγματοποίησε εκπληκτική σεζόν πέρυσι στη Γαλλία σκοράροντας με τη φανέλα της Λιλ 18 φορές σε 38 παιχνίδια. Τα νούμερα αυτά ήταν και το διαβατήριο για το επόμενο επίπεδο, με τη Νάπολι να κάνει πράξη κάθε επιθυμία των Γάλλων προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της. Το ξεκίνημα ωστόσο των υποχρεώσεων της ιταλικής ομάδας εντός και εκτός συνόρων βρίσκει στην απόλυτη μετριότητα τον Οσιμέν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νιγηριανός μετρά μονάχα ένα τέρμα στην ως τώρα πορεία του με τη φανέλα των Παρτενοπέι». Αν αναλογιστούμε πως έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια, τότε το πρόσημο κρίνεται απόλυτα αρνητικό. Ο προπονητής της Νάπολι, Τζενάρο Γκατούζο δίνει φανέλα βασικού στον 21χρονο επιθετικό, ωστόσο για την ώρα ο τελευταίος δεν τον δικαιώνει.

Άσφαιρος ο Οσιμέν – Γκρίνια στη Νάπολι

Η ομάδα από τον ιταλικό Νότο βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Αν βγάλουμε και την ήττα στα χαρτιά από τη Γιουβέντους, η Νάπολι μετρά μόλις μία απώλεια στη φετινή Σέριε Α. Η Σασουόλο το περασμένο Σάββατο επικράτησε των «Παρτενοπέι» με 2-0 στο Σαν Πάολο. Η απώλεια αυτή κράτησε τους Ναπολιτάνους στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Παράλληλα με τη Σέριε Α ο ιταλικός σύλλογος επιθυμεί να πάει ψηλά και στην Ευρώπη. Στο Europa League όπου και αγωνίζονται οι «Παρτενοπέι» μετρούν μία νίκη σε δύο αγώνες. Και εκεί ο Οσιμέν δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα προκαλώντας δυσφορία στο κοινό της ομάδας.

Θυμίζουμε πως ο Νιγηριανός αποκτήθηκε έναντι 70 εκατομμυρίων ευρώ. Πρόκειται για τη πιο δαπανηρή μεταγραφή στην ιστορία του ιταλικού συλλόγου. Οι απαιτήσεις οπότε λογικό να είναι… τεράστιες!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ