ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πρόεδρος La Liga: «Να είναι καλά το VAR! Μόνο έτσι δεν θα υπήρχε γκρίνια…»
Αρτέτα σε Ποτσετίνο: «Σε συμπαθώ πολύ! Έπρεπε να κερδίσεις όλα τα τελευταία ματς…» (vid)
Ακραία απόφαση της Μπαρτσελόνα – Πουλάει τον «ηγέτη» της… αλλά γκρινιάζει!
Μουνιαίν: «Μπιλμπάο, αγάπη μου αποχωρώ» – Αποχωρεί ο ηγέτης μετά από 15 χρόνια (vid)
Ο Ράκιτιτς αποκάλυψε τον… νέο σταθμό του Μόντριτς – «Έλα, σε περιμένω!»
Ο Μπαπέ κάνει εύκολη τη ζωή του Αντσελότι… και του Βινίσιους
Οι τρεις επικρατέστεροι για τη θέση του Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)
H Γιουνάιτεντ θέλει στόπερ και οι – δύο – επιλογές της βρίσκονται στη Serie A
«Πνίγηκε» στον ανταγωνισμό – Αποχωρεί με μεταγραφή το αστέρι της Ρεάλ
«Γροθιά» στους παίκτες της Τσέλσι το μήνυμα πιτσιρικά στις εξέδρες (pic)
Από τους λίγους ρομαντικούς ο Τιάγκο Σίλβα – Συμφώνησε με την τελευταία του ομάδα
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα: Εκλογές τα Χριστούγεννα και περικοπές!

Εκλογές τα Χριστούγεννα για την Μπαρτσελόνα και η νέα διοίκηση πρέπει να καλύψει το οικονομικό κενό που υπάρχει - Έρχονται περικοπές.

Μπαρτσελόνα: Εκλογές τα Χριστούγεννα και περικοπές!

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να διανύει μία πολύ δύσκολη περίοδο. Μία περίοδο σημαντικών ανακατατάξεων που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το άμεσο μέλλον του συλλόγου. Εδώ και μερικές μέρες ο Μπαρτομέου αποτελεί παρελθόν από την προεδρία του συλλόγου. Η κίνηση αυτή ευχαρίστησε τους οπαδούς της ομάδας αλλά δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Οι εξελίξεις τρέχουν και υπάρχει άμεση ανάγκη για να τρέξουν τα βασικά θέματα. Ήδη, η νέα προσωρινή διοίκηση της Μπαρτσελόνα έχει αναλάβει κανονικά τα καθήκοντά της μέχρι και τη διεξαγωγή των επικείμενων εκλογών. Κι όπως ανακοίνωσε, το πλάνο είναι να διοργανωθούν την περίοδο των Χριστουγέννων.

Ο επικεφαλής αυτής της νέας προσωρινής διοίκησης εξήγησε τη διαδικασία και όσα πρόκεται η «δικιά» του διοίκηση να αναλάβει. Όπως τόνισε ο δικός τους ρόλος είναι να τρέξουν το σύλλογο μέχρι τα Χριστούγεννα που θα γίνουν οι εκλογές και να διασφαλίσουν πως τα μέλη της Μπαρτσελόνα θα θα προσέλθουν στις κάλπες, με ασφάλεια και σύμφωνα με το υγιειονομικό πρωτόκολλο για τον κορωνοϊό. Μπαρτσελόνα: Εκλογές τα Χριστούγεννα και περικοπές!

Το μεγάλο ζήτημα που θα πρέπει να διαχειριστεί η επόμενη διοίκηση, είναι το θέμα της οικονομικής ζημιάς. Η Μπαρτσελόνα έχει πληγεί οικονομικά εξαιτίας της πανδημίας και υπάρχει ανάγκη περικοπών. Οι περικοπές θα πρέπει να αγγίξουν τα 300 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία χρειάζονται για να καλυφθούν οι τρύπες και τα ανοίγματα. Ο βασικός τρόπος από τον οποίο προσδοκούν τα μέλη της διοίκησης ότι θα καταστεί αυτό εφικτό είναι οι μειώσεις στις απολαβές των παικτών και του προσωπικού για τους επόμενους μήνες.

Πάντως από τις «εξηγησεις» του Τούσκετς προέκυψε και κάτι θετικό. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, ο Λιονέλ Μέσι και η πλευρά των εκπροσώπων του είναι θετικοί στις πρώτες επαφές. Η απομάκρυνση Μπαρτομέου έχει αλλάξει τον τρόπο που σκεφτόταν ο Αργεντινός και πλέον όχι απλά θέλει να μείνει αλλά είναι ανοιχτός και σε μειώσεις. Αυτό από μόνο του ίσως είναι αρκετό για τους οπαδούς και τη νέα διοίκηση.

Δεν υπάρχει περιθώριο ενίσχυσης

Τα κακά μαντάτα έρχονται από το κομμάτι της ενίσχυσης. Σχετικά με τις μεταγραφές την περίοδο του Ιανουαρίου, τονίστηκε ότι μοναδικό σενάριο για να κινηθεί η Μπαρτσελόνα στο παζάρι θα είναι για παίκτες με μηδενικό κόστος ή αφού θα έχει ολοκληρώσει πρώτα κάποια πώληση. Τακτική που παρ’ όλα αυτά μπορεί να αλλάξει, αναλόγως με το σχέδιο που θα εφαρμόσει η επόμενη, μόνιμη διοίκηση.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ