ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Πήγε να καεί η Ρεάλ και την έσωσε ο Ροντρίγκο (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήγε να βγάλει μόνη της τα μάτια της, ισοφαρίστηκε 2-2 ενώ βρέθηκε μπροστά με 2-0 όμως ο Ροντρίγκο την έσωσε στο τέλος.

Πήγε να καεί η Ρεάλ και την έσωσε ο Ροντρίγκο (vid)

Αναμέτρηση χωρίς αύριο για Ρεάλ και Ίντερ στη Μαδρίτη. Η «Βασίλισσα» υποδέχθηκε την ομάδα του Αντόνιο Κόντε στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Μαδριλένοι μην έχοντας περιθώρια για νέα απώλεια εμφανίστηκαν έτοιμοι για την πρώτη νίκη στη φετινή διοργάνωση. Απέναντι τους μια Ίντερ που δείχνει να μην πατάει καλά το τελευταίο διάστημα.

Από το ξεκίνημα του αγώνα η Ρεάλ Μαδρίτης προσπάθησε να γίνει το αφεντικό. Με σωστή κυκλοφορία της μπάλας και πίεση σε αυτήν όταν δεν ήταν στα πόδια της κατάφερε να πάρει τα ηνία του αγώνα. Η ανωτερότητα της ομάδας του Ζιντάν καρποφόρησε στο 25ο λεπτό όταν ο Καρίμ Μπενζεμά πέρασε τον Χαντάνοβιτς και πλάσαρε σε κενή εστία. Ρεάλ Μαδρίτης

Η φάση ξεκίνησε από σωστή πίεση και λάθος πάσα επιστροφή του Ντ’ Αμπρόζιο στον Χαντάνοβιτς. Η Ίντερ έδειξε κατώτερη των περιστάσεων και λίγο αργότερα το πλήρωσε ξανά. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Σέρχιο Ράμος να βρει δίχτυα. Ο αρχηγός της «Βασίλισσας» με δυνατή κεφαλιά έγραψε το 2-0 στο 33′ φθάνοντας τα 100 τέρματα με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ίντερ πάγωσε τη Ρεάλ στην επανάληψη

Για καλή τύχη των «Νεραντζούρι» δύο λεπτά αργότερα ήρθε η μείωση του σκορ. Δράστης για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε ο Λαουτάρο Μαρτίνες. Ο Αργεντινός εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της μαδριλένικης άμυνας και έβαλα ξανά στο παιχνίδι την ομάδα του. Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά. Οι δύο ομάδες περιορίστηκαν σε αρκετά λάθη στη μεσαία γραμμή. Κακές μεταβιβάσεις που δεν βοήθησαν στην υλοποίηση φάσεων στις δύο εστίες. Η Ρεάλ Μαδρίτης εμφάνισε κακό πρόσωπο στο δεύτερο μισό και το πλήρωσε. Στο 68′ η Ίντερ βρήκε τον τρόπο να μπει γερά στη διεκδίκηση του αγώνα.

Ο Λαουτάρο έδωσε με κεφαλιά το μισό γκολ στον Πέρισιτς και ο Κροάτης δεν έχασε την ευκαιρία γράφοντας το 2-2. Στο 75′ η Ίντερ άγγιξε το προσπέρασμα όμως το σουτ του Λαουτάρο βρήκε το δοκάρι του Κουρτουά. H Ρεάλ Μαδρίτης ωστόσο στη συνέχεια βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και αντέδρασε. Στο 80′ Βινίσιους και Ροντρίγκο συνδυάστηκαν άψογα με τον τελευταίο να εκτελεί τον Χαντάνοβιτς για το 3-2. To τέρμα του Βραζιλιάνου επιθετικού έμελλε να στιγματίσει την αναμέτρηση.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε στο τέλος την πρώτη της νίκη στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Αντίθετα, η Ίντερ παρέμεινε χωρίς τρίποντο, ουραγός του ομίλου.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Γκλάντμπαχ συνέτριψε την Σαχτάρ με 6-0 μέσα στο Ντόνετσκ.

Βαθμολογία 2ου Ομίλου

Γκλάντμπαχ 5

Σαχτάρ Ντόνετσκ 4

Ρεάλ Μαδρίτης 4

Ίντερ 2

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ