ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τα… ρέστα της η Λίβερπουλ: Η ιλιγγιώδης πρόταση στον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ
Σοκάρει η εικόνα του Ντοναρούμα μετά την… καρατιά που δέχτηκε! (pic)
Επίσημο: Η Έβερτον πέρασε στα χέρια του ιδιοκτήτη της Ρόμα! (pic)
Μπαπέ: «Θα ήθελα να παίξω μαζί με τον Κριστιάνο» (pic)
Κάρλο Αντσελότι, ο… Μίδας της Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)
Η… άνιωθη απάντηση του Μαρτίνες για την απόκρουση στον τελικό του Μουντιάλ! (vid)
Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Ντεμπελέ έγινε μεγάλη… αλήτρα και το έδειξε με το «άρρωστο» τελείωμά του! (vids)
Με φινέτσα και… αλητεία η Παρί πήρε το «διπλό» στο Μονακό! (vids)
Δεν χαρίζει τίποτα και σε κανέναν η Λίβερπουλ και νικάει παντού! (vids)
Ήταν θέλημα… Ζεσούς και πέρασε η Άρσεναλ! (vid)
Διαπρέπει στο Carabao Cup ο Ζεσούς: Θύμισε σε όλους την κλάση του με ΑΥΤΟ το γκολ! (vid)
Στην ΑΕΚ κυριαρχεί… τρέλα: Έβαλε γκολ ο Έρικ Λαμέλα! (vid)
Άμυνα για γέλια και για… κλάματα: Η Άρσεναλ «χάρισε» γκολ στην Κρίσταλ Πάλας!
Η Ρεάλ Μαδρίτης μεγαλώνει και κούπες θα σηκώνει! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ροντρίγκο «χάζεψε» τον πλανήτη με το γκολ του! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπαρτσελόνα

Χοακίν: Ο Κούμαν δεν κάνει ούτε για να φέρνει τις φανέλες

Ο επιθετικός της Μπέτις, Χοακίν άστραψε και βρόντηξε σε συνέντευξη του μιλώντας για τον άλλοτε προπονητή του, Ρόναλντ Κούμαν με τα χειρότερα.

Χοακίν: Ο Κούμαν δεν κάνει ούτε για να φέρνει τις φανέλες

Ο Ρόναλντ Κούμαν εκτός από υποστηρικτές της δουλειάς του έχει και ανθρώπους που δεν ασπάζονται την πορεία της καριέρας του. Ο Ολλανδός τεχνικός ανέλαβε το καλοκαίρι τις τύχες της Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί με εκείνον στο τιμόνι θέλουν να ξεπεράσουν τη φορτούνα και να επανέλθουν στον δρόμο των επιτυχιών. Για την ώρα αυτό δεν συμβαίνει με τον έμπειρο τεχνικό να δέχεται έντονη κριτική. Τελευταίος που αναφέρθηκε με υποτιμητικά λόγια για τον Κούμαν ήταν ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του, Χοακίν.

Οι δυο άνδρες συνεργάστηκαν στο κοινό τους παρελθόν στη Βαλένθια. Ο 39χρονος – πλέον – επιθετικός έκανε γνωστό μέσω συνέντευξή του πως οι σχέσεις τους ποτέ δεν ήταν καλές. Αντιθέτως αμφότεροι είχαν ξεκαθαρίσει πολλάκις πως διαφωνούσαν.

Όχι και τις καλύτερες των σχέσεων Χοακίν – Κούμαν

Ο επιθετικός της Μπέτις αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε με τον Κούμαν όταν οι δυο τους βρέθηκαν στη Βαλένθια. «Δεν είναι κάτι ευχάριστο. Για την ακρίβεια είναι η πιο άσχημη εμπειρία μου. Δεν θέλω να μιλήσω πολύ γι’ αυτό το θέμα γιατί με πονάει. Αλλά όπως λένε, πρέπει να τα έχεις ζήσει όλα στη ζωή σου, οπότε έχουμε ζήσει και τα δύσκολα» ανέφερε ο Ισπανός.

Η Ρεάλ Μπέτις το επόμενο Σάββατο τίθεται αντιμέτωπη με τη Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί μετρούν τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια στη Λα Λίγκα χωρίς νίκη. Αυτό από μόνο του αποτελεί είδηση. Ο Ρόναλντ Κούμαν δεν έχει καταφέρει ακόμη να βάλει τη σφραγίδα του στην ομάδα. Ο Χοακίν θα παλέψει με νύχια και με δόντια αυτό να μην συμβεί τουλάχιστον για ακόμη μία εβδομάδα.

Αν με ρωτάτε, δεν θα έπαιρνα τον Κούμαν σε ομάδα ούτε καν για φροντιστή για να μας φτιάχνει τις φανέλες! Έχουμε μιλήσει μεταξύ μας, έχουμε ξεκαθαρίσει τα πάντα, αλλά ούτε θα τον χαιρετήσω ούτε θα με χαιρετήσει μόλις βρεθούμε στο γήπεδο» είπε ο Χοακίν στο El Larguero. Βαριές ατάκες από τον Ισπανό επιθετικό που δείχνουν πως ο ίδιος δεν έχει ξεχάσει τίποτα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ