ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

«Δεν μπορεί να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ η Μπαρτσελόνα»!

Η Μπαρτσελόνα δεν είναι στο επίπεδο της Μπάγερν Μονάχου ή της Παρί Σεν Ζερμέν για να κατακτήσει το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, σύμφωνα με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου.

«Δεν μπορεί να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ η Μπαρτσελόνα»!

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει απόψε (22:00) την Ντιναμό Κιέβου στο Καμπ Νου ενόψει της τρίτης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «μπλαουγκράνα» στοχεύουν σε μια ακόμα νίκη στη διοργάνωση προκειμένου να ξεφύγουν στη βαθμολογία του ομίλου τους.

Ενόψει του αποψινού αγώνα, ο προπονητής των Ουκρανών, Μιρτσέα Λουτσέσκου, μίλησε για την αντίπαλό του. Ο πολύπειρος Ρουμάνος προπονητής δεν παρέλειψε να χρησιμοποιήσει mind games… Έχοντας δώσει αμέτρητες συνεντεύξεις Τύπου στην προπονητική του καριέρα, ξέρει να χειρίζεται τα μίντια.

Αυτό έκανε και στην προκειμένη περίπτωση, απαξιώνοντας την Μπαρτσελόνα! Σε δηλώσεις του, ο 75χρονος κόουτς επεσήμανε ότι η καταλανική ομάδα δεν έχει τα φόντα να κατακτήσει το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Λουτσέσκου γνωρίζει όσο ελάχιστοι από ποδόσφαιρο, όμως η δήλωσή του θα συζητηθεί χωρίς καμία αμφιβολία. Τονίζει ότι η Μπαρτσελόνα δεν έχει την ποιότητα που διαθέτουν ομάδες όπως η Μπάγερν Μονάχου ή η Μάντσεστερ Σίτι τη δεδομένη χρονική περίοδο.

«Η Μπαρτσελόνα δεν είναι στο επίπεδο της Μπάγερν, της Παρί ή της Σίτι για να κερδίσει το Champions League. Χρειάζεται χρόνος για να μπορέσει ο Κούμαν να “περάσει” τις ιδέες του και οι παίκτες να το συνηθίσουν». Τσάμπιονς

Κόντρα στην Μπαρτσελόνα εννέα χρόνια μετά στο Τσάμπιονς Λιγκ

Η αλήθεια είναι ότι ο Μιρτσέα Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει για πρώτη φορά την Μπαρτσελόνα ως προπονητής. Η αρχή είχε γίνει το 2001 όταν ήταν προπονητής της Γαλατασαράι. Είχε αποσπάσει ισοπαλία 2-2 στη Βαρκελώνη μάλιστα.

Ακόμη, την έχει αντιμετωπίσει επτά φορές ως τεχνικός της Σαχτάρ Ντόνετσκ. Με τελευταία το 2011 για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπάρτσα είχε φύγει νικήτρια από την Ουκρανία με 1-0 και είχε προκριθεί στα ημιτελικά. Μετέπειτα κατέκτησε το τρόπαιο στον τελικό του Γουέμπλει νικώντας 3-1 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Συνολικά μετράει εννέα παιχνίδια ως αντίπαλος της Μπάρτσα, σημειώνοντας δυο νίκες, μια ισοπαλία και έξι ήττες. Το αποψινό θα είναι το δέκατο ματς για τον ίδιο κόντρα στους Ισπανούς το οποίο αν μη τι άλλο θα είναι δύσκολο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ