ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Τριάρα στη Ρεν η Τσέλσι με σβηστές μηχανές (vid)

Δίχως να... ιδρώσει πολύ, η Τσέλσι επικράτησε της Ρεν με 3-0 για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ισόβαθμη με τη Σεβίλλη στην κορυφή.

Τριάρα στη Ρεν η Τσέλσι με σβηστές μηχανές (vid)

Με μια μεστή εμφάνιση μιας ομάδας που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα στο Τσάμπιονς Λιγκ χαρακτηρίζουμε αυτή της Τσέλσι. Οι Άγγλοι νίκησαν εύκολα τη Ρεν στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για την τρίτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Έτσι, έφτασαν στους επτά βαθμούς, όσους έχει και η Σεβίλλη που νίκησε 3-2 την Κράσνονταρ. Οι Γάλλοι και η Ρώσοι έμειναν στον έναν πόντο, στην προσπάθειά τους για τους 32 του Γιουρόπα Λιγκ για να μιλάμε ρεαλιστικά.

Ο Τίμο Βέρνερ με δυο γκολ αμφότερα από το σημείο του πέναλτι και ο Τάμι Έιμπραχαμ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε τον αγώνα η Ρεν που έπαιξε με αριθμητικό μειονέκτημα για παραπάνω από ένα ημίχρονο.

Το ματς

Οι παίκτες του Φρανκ Λάμπαρντ έδειξαν από την αρχή τις προθέσεις τους. Ωστόσο, είχαν και τη βοήθεια του Ντάλμπερτ, μιας και ο αριστερός μπακ της Ρεν υπέπεσε σε σκληρό μαρκάρισμα εντός περιοχής αντικρίζοντας και κίτρινη κάρτα. Ο Τίμο Βέρνερ ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι νικώντας τον Γκομίς για το 1-0 στο 10ο λεπτό της συνάντησης.

Μέχρι να έρθει το δεύτερο γκολ, η Τσέλσι είχε φλύαρη κατοχή. Στο 38’ έγινε η φάση που σημάδεψε το ματς μια και καλή. Ο Ντάλμπερτ έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή αρχικά να μην δίνει κάτι. Όμως, τσέκαρε το VAR και όχι μόνο έδωσε πέναλτι, αλλά απέβαλε τον ποδοσφαιριστή των Γάλλων με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ξανά ο Βέρνερ από την άσπρη βούλα δεν λάθεψε και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του αλλά και τα δικά του. Με το γκολ αυτό έφτασε τα 10 στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τα 6 από αυτά να είναι από τα 11 βήματα. Τσέλσι

Game over με Έιμπραχαμ για Τσελσι

Με άγριες διαθέσεις ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο η γηπεδούχος ομάδα. Στο 49’ ο Ζιγιέχ έχασε μοναδική ευκαιρία από πλεονεκτική θέση, αλλά ένα λεπτό αργότερα δεν έκανε το ίδιο ο Τάμι Έιμπραχαμ. Ο Άγγλος φορ έκανε το 3-0, αν και χρειάστηκε λίγος χρόνος για να διαπιστώσει ο ρέφερι αν μετράει.

Στο 66’ ο Βέρνερ έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία για το χατ-τρικ. Ο Τιάγκο Σίλβα έκανε εκπληκτική 40άρα μπαλιά, ο Τζέιμς γύρισε, αλλά ο Γερμανός φορ έπιασε… αέρα! Ούτε ο Ολιβιέ Ζιρού οκτώ λεπτά μετά κατόρθωσε να κάνει το 4-0. Ο Γκομίς του είπε μεγαλοπρεπέστατο «όχι» με υπέροχη επέμβαση.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς η Ρεν επιχείρησε να βρει ένα γκολ, μιας και η Τσέλσι είχε κατεβάσει ταχύτητα. Στο 83’ χρειάστηκε την απόκρουση του Μεντί η αγγλική ομάδα, ενώ στιγμές αργότερα ο Ντοκού σκόραρε, αλλά ήταν οφσάιντ. Κάπως έτσι δεν άλλαξε κάτι στο ματς, με την Τσέλσι να πανηγυρίζει τη δεύτερη νίκη της στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ