ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Τσαλχάνογλου έβαλε τα κλάματα για το Scudetto της Ίντερ μέσα στο Σαν Σίρο (vid)
Η Αστον Βίλα δίνει τα «κλειδιά» στον δικό της Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
Μπαρτσελόνα: Στέλνει στην έξοδο τον Αραούχο με… τρόπο
Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης και μηνύει τον Γκάρι Νέβιλ
Βγαίνει από τη «ναφθαλίνη» ο Ντε Χέα και επιστρέφει στη La Liga
Μετά τον Κλοπ… το χάος – Θλίψη με τον προπονητή που κυνηγά η Λίβερπουλ
Η Ίντερ πάει για… δυναστεία – Οι δύο παιχταράδες που έχει κλείσει για του χρόνου
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Τρύπες του γκολφ στο προπονητικό για τα μάτια του Μπέιλ!

Για χάρη του Γκάρεθ Μπέιλ, οι άνθρωποι της Τότεναμ, δημιούργησαν τρύπες γκολφ στο προπονητικό κέντρο της ομάδας - Η αποκάλυψση Ρεγκιλόν.

Τρύπες του γκολφ στο προπονητικό για τα μάτια του Μπέιλ!

Πάρα πολύ μεγάλη κουβέντα είχε γίνει τα προηγούμενα χρόνια και κυρίως πέρυσι, η αγάπη του Γκάρεθ Μπέιλ για το γκολφ. Ο Ουαλός έχει συνήθεια να παίζει γκολφ και με όλα όσα συνήβησαν με τη Ρεάλ και τις σχέσεις των δύο πλευρών, όλο αυτό πήρε μεγάλη έκταση. Φυσικά, τροφή για σχόλια έδωσε και ο ίδιος ο Μπέιλ ουκ ο λίγες φορές. Ο πρώην ποδοσφαιριστής των Μαδριλέων δεν έχανε ευκαιρία να κάνει το αγαπημένο του χόμπι και παράλληλα δεν έχανε ευκαιρία να λέει πόσο πιο σημαντικό είναι αυτό για εκείνον σε σχέση με την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Φυσικά δεν μπορεί να ξεχαστεί το πανό που είχε σηκώσει σε παιχνίδι της εθνικής του ομάδες με το οποίο γνωστοποιούσε στο ευρύ κοινο τις αγαπημένες του ασχολίες. Σε αυτό, η Ουαλία ήταν πάνω από όλα και το γκολφ πάνω από τη Βασίλισσα. Παράλληλα, είχε δηλώσει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να μην είναι στην αποστολή των αγώνων και να παίζει γκοολφ και το ίδιο ίσχυε σε περίπτωση που η Ρεάλ δεν τον υπολόγιζε. Εκείνος έλεγε θα «καθόταν» στο συμβόλαιό του και θα έδινε περισσότερο χρόνο στην αγαπημένη του ασχολία. Τρύπες του γκολφ στο προπονητικό για τα μάτια του Μπέιλ!

Από ότι φαίνεται, αυτό το πάθος του Μπέιλ δεν ήταν μόνο ένας μοχλός για να πικάρει την πρώην ομάδα του. Στον Μπέιλ όντως αρέσει και είναι κάτι σημαντικό για αυτόν. Η Τότεναμ φαίνεται πως το γνωρίζει και φροντίζει για να έχει τον ποδοσφαιριστή της ικανοποιημένο. ‘Οπως αποκάλυψε ο συμπαίκτης του, Σέρχιο Ρεγκιλόν, η Τότεναμ φρόντισε να κάνει τον Ουαλό σταρ να αισθάνεται σαν το σπίτι του, κάνοντας τρύπες γκολφ στο προπονητικό κέντρο.

Αναλυτικά η δήλωση Ρεγκιλόν

«Είναι πολύ χαρούμενος και τον βλέπω διαφορετικό. Φαίνεται πιο ευτυχισμένος με τις συνήθειες εδώ. Αυτό που με εξέπληξε είναι ότι δημιούργησαν τρύπες γκολφ για αυτόν στο προπονητικό κέντρο. Είναι μόνο κοντές τρύπες, αλλά δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν πήγε άσχημα στη Ρεάλ Μαδρίτης και δεν έχω ιδέα αν θα επιστρέψει. Η γλώσσα και η επικοινωνία είναι τα πάντα για αυτόν. Τα ισπανικά του είναι καλά, σαν τα αγγλικά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για το μέλλον του, ο Ρεγκιλόν δήλωσε: «Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το σπίτι μου. Εκεί μεγάλωσα. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον αλλά όλα είναι πιθανά. Δεν έχω μιλήσει με το αφεντικό της ομάδας αλλά ξέρω ότι ακόμα με σκέφτονται».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ