ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Ο Γκνάμπρι κατονόμασε τον MVP και το κλειδί της επιτυχίας

Η Μπάγερν Μονάχου πετάει μέσα στο 2020 και σύμφωνα με τον Σετζ Γκνάμπρι υπάρχε ένας ποδοσφαιριστής που είναι το κλειδί αυτής της επιτυχίας.

Ο Γκνάμπρι κατονόμασε τον MVP και το κλειδί της επιτυχίας

Η Μπάγερν Μονάχου διανύει μία τρομερά καλή περίοδο. Από τη στιγμή που ο Χάνσι Φλικ ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, οι Βαυαροί έχουν αφήσει πίσω τους το κακό πρόσωπο της αρχής της περισνής σεζόν και κυριολεκτικά «πετάνε». Η ομάδα του Φλικ έχει δημιουργήσει μία απίστευτη χημεία και με επιθετικό ποδόσφαιρο που θα ζήλευαν οι πάντες, διαλύει σχεδόν κάθε αντίπαλο. Αποκορύφωμα στην όλη προσπάθεια η κατάκτηση του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ με ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο. Ο Σετζ Γκνάμπρι μίλησε για όλα αυτά που έχει πετύχει η ομάδα του και τον τρόπο που τα έχει καταφέρει.

Η Μπάγερν έχει καταφέρει να φτιάξει ένα σύνολο που σίγουρα είναι ζηλευτό. Χωρίς να αλλάξει πολλά πράγματα είναι αυτήν τη στιγμή η κορυφαία ομάδα της Ευρώπης. Και σίγουρα η ομάδα που θέλουν όλοι να αποφύγουν. Το περίεργο για του Βαυαρούς είναι ότι κατάφεραν όλα αυτά χωρίς να αλλάξουν πρόσωπα. Απλά δούλεψαν και η δουλειά τους δημιούργησε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Μάλιστα, ο Γκνάμπρι θεωρεί ότι όλη αυτή η μετάλλαξη έχει ονοματεπώνυμο. Υπάρχει κάποιος που είναι ο κύριος υπεύθυνος που η ομάδα πετάει. Και όχι αυτός δεν είναι ο Χάνσι Φλικ. Ο Γκνάμπρι αστειευόμενος έδωσε τη δική του μοναδική θεωρία. Ο Γκνάμπρι κατονόμασε τον MVP και το κλειδί της επιτυχίας

Σε ερώτηση για το μυστικό της επιτυχίας και των φοβερών εμφανίσεων των Βαυαρών στο 2020, ο Σερτζ Γκνάμπρι δεν δίστασε να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις. Μάλιστα, κατονομάσει τον Τόμας Μίλερ ως το κλειδί της καλής παρείας. Αναφερόμενος στον πολύπειρο «συνεργάτη» του στη μεσοεπιθετική τριπλέτα των πρωταθλητών Ευρώπης, με δόση χιούμορ, τόνισε το πόσο επιδραστικός είναι στο εσωτερικό της ομάδας, μέσα κι έξω από το χορτάρι.

Η ατάκα Γκνάμπρι για τον Μίλερ

«Έχουμε τον Τόμας Μίλερ, να μουρμουράει, να φλυαρεί όλη την ώρα και να μας καθοδηγεί χωρίς σταματημό. Κι εμείς τον ακούμε», δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με την Ζάλτσμπουργκ, σε μια έμμεση αποθέωση για τον Γερμανό επιθετικό.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ