ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπαρτσελόνα

Ο Μέσι που ξέραμε όλοι, φέτος “πέθανε” (stats)

Οι φετινές εμφανίσεις του Λιονέλ Μέσι ως τώρα δεν έχουν να κάνουν με τίποτα σε εκείνες που μας είχε μάθε όλα αυτά τα χρόνια με την Μπαρτσελόνα.

Ο Μέσι που ξέραμε όλοι, φέτος “πέθανε” (stats)

Δεν χρειάζεται να το πούμε ή να το γράψουμε εμείς. Ο Λιονέλ Μέσι είναι από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουμε δει. Ποτέ. Τελεία και παύλα. Αυτό δεν αλλάζει για κανένα λόγο.

Ό,τι και αν γίνει από εδώ και πέρα μέχρι και τη στιγμή που ο Αργεντινός στράικερ θα κρεμάσει τα παπούτσια του. Άλλωστε είναι ήδη 33 ετών. Επί σειρά ετών ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα μας χάρισε στιγμές και γκολ που δεν θα μπορούσε κανείς άλλος.

Ας είμαστε ξεκάθαροι σε αυτό. Παρόλα αυτά οι φετινές εμφανίσεις του “Λέο” δεν θυμίζουν σε πολλά εκείνον τον παίκτη που μπορούσε με μερικές ενέργειές του να αλλάξει το παιχνίδι. Να κάνει σμπαράλια την αντίπαλη άμυνα και να σημειώσει κάποιο τέρμα από το πουθενά.

Ο φετινός Λιονέλ Μέσι δείχνει πως είναι κουρασμένος. Όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχολογικά. Ναι μεν έχει πετύχει τέσσερα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τους “μπλαουγκράνα” (τρία στο Τσάμπιονς Λιγκ και ένα στο πρωτάθλημα), αλλά όλα τους είναι από το σημείο του πέναλτι! Και αυτό είναι κάτι που δεν μας είχε συνηθίσει ο Λατίνος παίκτης. Τι συμβαίνει με τον Λιονέλ Μέσι;

Τι συμβαίνει με τον Λιονέλ Μέσι;

Έχει περάσει και άλλες σεζόν ο Λιονέλ Μέσι που είχε δυσκολίες. Όμως, αργά ή γρήγορα έβρισκε τον δρόμο του. Τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Παρόλα αυτά φέτος η σεζόν φαίνεται να είναι… περίεργη για δύο λόγους.

Ο πρώτος έχει να κάνει με τα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά και τον κορονοϊό. Οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν προλάβει να κάνουν σωστή καλοκαιρινή προετοιμασία. Δεν έχουν προλάβει να ξεκουραστούν. Με το που τελείωσε η περσινή σεζόν ξεκίνησε η φετινή. Και όπως και να το κάνουμε ο Μέσι δεν είναι πιτσιρικάς. Έχει πατήσει για τα καλά τα 33 του.

Από την άλλη είναι και η μεταγραφή που δεν πήρε από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι. Ήταν το σίριαλ του θέρους. Ο “Λέο” ήθελε όσο τίποτα να αποχωρήσει από τον σύλλογο που τον ανέδειξε και τον αγάπησε όσο κανέναν. Παρόλα αυτά κάτι τέτοιο δεν έγινε πραγματικότητα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον Αργεντινό να δείχνει… ολίγον τι ξενερωμένος εντός του αγωνιστικού χώρου. Δείχνει να “κουβαλάει” ένα βάρος. Κάτι που τον επηρεάζει και στο παιχνίδι του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ