ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

“Αν σοβαρευτεί ο Ντεμπελέ θα παίξει… μπαλάρα”

Ο τεχνικός της εθνικής Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν, ακόμη και τώρα δείχνει να πιστεύει πάρα πολύ στις δυνατότητες του Ουσμάν Ντεμπελέ της Μπαρτσελόνα.

“Αν σοβαρευτεί ο Ντεμπελέ θα παίξει… μπαλάρα”

Η Μπαρτσελόνα πήρε πριν από μερικά χρόνια τον Ουσμάν Ντεμπελέ από την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Οι Καταλανοί πίστευαν πολύ -και ενδεχομένως να το κάνουν- στις ικανότητες του νεαρού εξτρέμ.

Ωστόσο, εκείνος ποτέ δεν έπιασε τα επίπεδα απόδοσής που είχε με τους Γερμανούς πριν φύγει από εκείνους. Κάτι οι τραυματισμοί του, κάτι τα πειθαρχικά του παραπτώματα τον έκαναν να χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα της “Μπάρτσα”.

Χρόνο έχει να πάρει τα πάνω του. Να δείξει τι μπορεί να γίνει και μέχρι που πραγματικά μπορεί να φτάσει. Αυτοί που τον πιστεύουν δεν είναι λίγοι. Ένας από αυτούς φαίνεται πως είναι και ο τεχνικός της εθνικής Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν, όπως τόνισε με δηλώσεις του στην “As”. Μπορεί να σώσει τον εαυτό του και την κατάσταση ο Ντεμπελέ;

Μπορεί να σώσει τον εαυτό του και την κατάσταση ο Ντεμπελέ;

Για να βρίσκεται κάποιος και να αγωνίζεται σε μία ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα δεν φτάνει να είναι μόνο καλός ποδοσφαιριστής. Πρέπει να είναι και επαγγελματίας σαν χαρακτήρας. Να έχει την κατάλληλη νοοτροπία.

Για την ώρα ο Ντεμπελέ δεν έχει δείξει κάτι από τα παραπάνω. Προλαβαίνει να το κάνει; Και αν ναι οι άνθρωποι της ισπανικής ομάδας θα τον κρατήσουν στις τάξεις τους; Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το καλοκαίρι που πέρασε οι Καταλανοί προσπάθησαν να τον “σκοτώσουν” για να φέρουν τον Μέμφις Ντεπάι στη θέση του.

“Αν μπορεί ακόμη να αποδώσει ποδόσφαιρο στο κορυφαίο επίπεδο; Προφανώς και μπορεί! Δεν πρέπει να ξεχνάμε το εξής. Ο Ντεμπελέ προέρχεται από αρκετούς τραυματισμούς. Έχει επηρεαστεί πολύ από αυτό και τώρα γυρίζει πάλι από έναν μεγάλο τραυματισμό.

Πρέπει να του δώσουμε λίγο χρόνο ακόμη. Ξέρω τι μπορεί να κάνει με την μπάλα στα πόδια του. Είχε μερικά προβλήματα προσαρμογής τον πρώτο καιρό όταν πήγε στην Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, συνεχίζω να πιστεύω πολύ σε αυτόν. Θα δούμε… μπαλάρα από εκείνον αν και εφόσον σοβαρευτεί. Και σε αυτό μπορεί μόνο εκείνος να βοηθήσει τον εαυτό του”, τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ