ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Αήττητη κι ωραία

Η Ατλέτικο Μαδρίτης συνεχίζει την αήττητη πορεία της στη Λα Λίγκα, επικρατώντας εύκολα με 4-0 επί της Κάντιθ, με πρωταγωνιστές τους Σουάρεζ και Φέλιξ.

Αήττητη κι ωραία

Η Ατλέτικο υποδέχτηκε την έκπληξη μέχρι στιγμής στη Λα Λίγκα, Κάντιθ, η οποία προερχόταν από πέντε παιχνίδια χωρίς ήττα, όντας έκτη στη βαθμολογία, ενώ και το μεσοβδόμαδο ταξίδι στη Ρωσία για το παιχνίδι με την Λοκομοτίβ, έκανε στα…γραπτά, δυσκολότερη την αποστολή της ομάδας του Σιμεόνε. Στο χορτάρι όμως, τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά.

Όλα τέλειωσαν νωρίς

Η “ροχιμπλάνκος” μπήκαν εξ αρχής παίρνοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και δεν άργησαν να ανοίξουν το σκορ, αφού μετά από ασταθή έξοδο του τερματοφύλακα της Κάντιθ, Λεντέσμα, ο Γιορέντε έκανε τη σέντρα και ο Φέλιξ με κεφαλιά έκανε το 1-0 στο όγδοο λεπτό.

Στο 22′ ο Γιορέντε εκμεταλεύτηκε ξανά το λάθος στην αντίπαλη άμυνα και σημείωσε το 2-0, με την Κάντιθ να προσπαθεί να βγει μπροστά με αντεπιθέσεις, χωρίς αποτέλεσμα. Αντίθετα, το δεύτερο γκολ της ομάδας του Σιμεόνε προήρθε από γρήγορα κυκλοφορία της μπάλας, με τους Σουάρεζ-Τρίπιερ-Σαούλ.

Επιβλητική και στην επανάληψη

Οι παίκτες του Αργεντίνου τεχνικού δεν έδωσαν κανένα περιθώριο ελπίδας στους αντιπάλους τους και πέντε λεπτά μετά την επανέναρξη του παιχνιδιού, ο Σουάρεζ σημείωσε το τέταρτο τέρμα του με τη φανέλα της Ατλέτικο στο πρωτάθλημα, μετά από ωραία κάθετη πάσα του Ζοάο Φέλιξ,

Ο Πορτογάλος μοιάζει “ελευθερωμένος” με την είσοδο του Ουρουγουανού στην ενδεκάδα κι ως trequarista βοηθά τόσο στην ανάπτυξη όσο και στο σκοράρισμα για την ομάδα του.

Κάπως έτσι ήρθε το τελικό 4-0, με τον Φέλιξ να δέχεται την ασίστ του Περέα και με ωραίο κοντρόλ και τελείωμα στην κίνηση να φτάνει τα πέντε γκολ στο πρωτάθλημα, ένα λιγότερο από όσα πέτυχε ολόκληρη την περσινή σεζόν.

Και τώρα Μπάρτσα

Η Ατλέτικο συνεχίζει αήττητη, όντας στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τη Σοσιεδάδ αλλά και με παιχνίδι λιγότερο, στο συν ένα από τη Ρεάλ Μαδρίτης και με την επιστροφή από τη διακοπή λόγω εθνικών, να τη βρίσκει να υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα, σε ένα παιχνίδι που έχει την ευκαιρία να αφήσει τους Καταλανούς στο μείον εννιά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ