ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα – Παρί: ΚΟΚΚΙΝΗ ο Αραούχο, 1-1 ο Ντεμπελέ! (vid)
Εφιάλτης για Κέιν αν μείνει ξανά άτιτλος, αλλά θέλει να δείξει… κουλ
Προειδοποιεί ο Αρτέτα – «Επιστρέφουν αυτοί οι δύο! Πάμε για πρόκριση μέσα στο Μόναχο»
Μαγική ενέργεια από τον Γιαμάλ και έτοιμο γκολ στον Ραφίνια για το 1-0 της Μπαρτσελόνα! (vid)
Γιουνάιτεντ, σε διαλύει η Λίβερπουλ – Οι «reds»… παίρνουν τον στόχο του Τεν Χαγκ!
PODCAST: Neverkusen θέλατε; Φιλάκια από Τσάμπι!
H Νιούκαστλ θέλει να φέρει στο Νησί τον επόμενο σέντερ φορ που θα κάνει χαμό!
Έκαψαν φανέλα του Ντεμπελέ στη Βαρκελώνη! (vid)
Μπέλινγκχαμ σε Σίτι: «Σε λένε φαβορί! Ήσυχα, εμείς είμαστε η Ρεάλ…»
Μπαρτσελόνα VS Παρί, Ντόρτμουντ VS Ατλέτικο: Ιδού οι ενδεκάδες! (pics)
Champions League: Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα έκαναν Κόλαση την ατμόσφαιρα! (pics)
Υπέροχα νέα για τον Αρτέτα: Υπολογίζει κανονικά τον Όντεγκαρντ! (pic)
Δήλωση ψυχολογίας από Τούχελ: «Εμείς το φαβορί, εμείς θα περάσουμε!»
Αλλάζει τελείως η Μπάγερν Μονάχου από το καλοκαίρι: «Σκοτώνει» πρωτοκλασάτο επιθετικό της!
Γκράνιτ Τζάκα: Η εξιλέωση
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Γιουνάιτεντ έχει σφυγμό – Το φιλί της ζωής ο Μπρούνο (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από συνεχόμενα κακά αποτελέσματα κατάφερε να κερδίσει με 3-1 εκτός έδρας την Έβερτον και πήρε βαθμολογική ανάσα.

Η Γιουνάιτεντ έχει σφυγμό – Το φιλί της ζωής ο Μπρούνο (vid)

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής η Έβερτον υποδέχθηκε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο “Γκούντισον Παρκ”. Οι “κόκκινοι διάβολοι” βρέθηκαν πίσω στο σκορ αλλά βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να ανατρέψουν το σκορ και να επικρατήσουν με 3-1. Η ομάδα του Σόλσκιερ έδειξε χαρακτήρα και έπαιξε ψυχωμένα για να φτάσει στους 10 βαθμούς μετά από 7 αγώνες. Την ίδια ώρα, η Έβερτον έμεινε στους 13 βαθμούς και την 5η θέση. Πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Μπρούνο Φερνάντεζ με 2 γκολ και 1 ασίστ.

Στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης, η Έβερτον ήταν αυτή που είχε περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια της , με τη Γιουνάιτεντ να μην πιέζει πολύ ψηλά αλλά να αμύνεται οργανωμένα.

Η Έβερτον αντιθέτως πίεζε πιο ψηλά όταν είχε η αντίπαλός της την κατοχή. Η πρώτη ευκαιρία ήρθε για τους “κόκκινους διαβόλους” με τον Μαρσιάλ μετά από στατική φάση να πλασάρει άουτ.

Τα “ζαχαρωτά”, πάντως, ήταν αυτά που άνοιξαν το σκορ στο 19ο λεπτό. Η φάση ξεκίνησε από το βολέ του Πίκφορντ, με τον Μπέρναρντ να κερδίζει τη δεύτερη μπάλα και να πλασάρει ψύχραιμα τον Ντε Χέα για το 1-0.

Η απάντηση της Γιουνάιτεντ ήρθε άμεσα. Στο 24ο λεπτό, ο Λουκ Σο βρήκε το κεφάλι του Μπρούνο Φερνάντεζ, ο οποίος δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στο Πίκφορντ για το 1-0. Αυτό ήταν το 100ο γκολ στην καριέρα του Ποτογάλου.

Τα “ζαχαρωτά” αντέδρασαν 3 λεπτά αργότερα αλλά η εξαιρετική προσπάθεια του Ντιν στάματησε στο κάθετο δοκάρι. Αυτή η φάση ήρθε από την δεξιά πλευρά της Γιουνάιτεντ έτσι όπως αμύνεται, με τους Ντιν και Μπέρναρντ να κάνουν πάρτι στο πρώτο ημίχρονο.

Οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη με τις 2 άμυνες να μοιάζουν εξαιρετικά ευάλωτες. Η Γιουνάιτεντ έβρισκε χώρους πιο εύκολα και στο 33 ανέτρεψε το σκορ. Συγκεκριμένα, μετά από σέντρα σουτ του Μπρούνο, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα. Σημαντική ήταν η συμμετοχή του Ράσφορντ στη συγκεριμένη φάση, καθώς η κίνησή το να παρέμβει στην πορεία της μπάλας με το κεφάλι μπέρδεψε τον Πίκφορντ.

Έτσι, τέλειωσε πρώτο ημίχρονο, με την ομάδα του Σόλσκιερ να έχει συγκροτηθεί αμυντικά και την Έβερτον να αφήνει τεράστια κενά πίσω.

Έβγαλε ψυχή η Γιουνάιτεντ

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η Έβερτον ήταν αυτή που προσπαθούσε να κάνει τα πράγματα να συμβούν.

Ωστόσο, με το παιχνίδι να πηγαίνει στη δύναμη, δυσκολευόταν να βρει ρυθμό. Την ίδια ώρα, ο Φρεντ και ο Μακτομινεϊ έκαναν εξαιρετική δουλειά στο κέντρο για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ.

Το παιχνίδι είχε αποκτήσει μία άγρια ομορφιά, καθώς στον αγωνιστικό χώρο έπεφταν κορμιά. Μαγκουάιρ και Ντιν βρέθηκαν στο έδαφος μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, με τα αίματα να έχουν ανάψει για τα καλά.

Ενώ η Έβερτον δεινοπαθούσε να δημιουργήσει, οι “κόκκινοι διάβολοι” έφτασαν κοντά στο 3-1 με το Ράσφορντ στο 73ο λεπτό. Μετά από 75 λεπτά αγώνα, το παιχνίδι είχε μεταφερθεί κοντά στην εστία του Ντε Χέα.

Στο τελευταίο στάδιο του αγώνα, είχαν χαθεί οι γραμμές, με τη Γιουνάιτεντ να κρατάει εύκολα, πάντως, το προβάδισμά της. Με την Έβερτον να έχει ανέβει για ένα γκολ στις καθυστερήσεις, η Μάνστεστερ κατάφερε να βρει ανοιχτούς χώρους και ο Καβάνι σκόραρε το τελικό 3-1 στην τελευταία φάση του αγώνα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ