ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

«Παγωτό» ο Τούχελ με τις κλήσεις Νεϊμάρ – Μπαπέ!

Ο Τόμας Τούχελ είδε σαστισμένος τις κλήσεις για τις εθνικές οι οποίες ήρθαν και για τους Νεϊμάρ - Μπαπέ οι οποίοι είναι εκτός λόγω τραυματισμών.

«Παγωτό» ο Τούχελ με τις κλήσεις Νεϊμάρ – Μπαπέ!

Σαστιμένος είναι ο Τόμας Τούχελ μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Εθνική Βραζιλιάς και εθνική Γαλλίας κάλεσαν για τα παιχνίδια τους τους Νεϊμάρ και Μπαπέ αντίστοιχα, παρότι και οι δύο είναι τραυματίες και απουσίασαν από παιχνίδι των πρωταθλητών Γαλλίας. Ο μεν Νεϊμάρ έχει πρόβλημα στη βουβωνική χώρα, γεγονός που τον ανάγκασε να χάσει τους δύο τελευταίους αγώνες της Παρί, ενώ και ο Μπαπέ έχει αντιμετωπιζει τραυματισμό που του στέρησε τη συμμετοχή από τον αγώνα με τη Λειψία για το Τσάμπιονς Λιγκ, στο οποίο μάλιστα οι Παριζιάνοι ηττήθηκαν με 2-1.

Αυτή η εξέλιξη έχει προβληματίσει ιδιαίτερο τον Τούχελ που δεν μπορεί να βρει εξήγηση για τον λόγο που συνέβη κάτι τέτοιο. Εφόσον και οι δύο είναι ξεκάθαρα τραυματίες, ο Γερμανός περίμενε τη διακοπή για να του δει να αποθεραπεύονται και να ανακάμπτουν. Τώρα, έχει άλλους μπελάδες, ζώντας με το φόβο κάποιας αρνητικής εξέλιξης ή κάποιος υποτροπής.

Η Βραζιλία βρίσκεται στην προκριματική δράση για το Παγκόσμιο Κύπελλο και παίζει εντός έδρας με τη Βενεζουέλα. την επόμενη εβδομάδα. Μετά από αυτό το ματς, ακολουθεί παιχνίδι στην πρωτεύουσα της Ουρουγουάης, το Μοντεβιδέο, την επόμενη Τρίτη. Η Γαλλία, εν τω μεταξύ, φιλοξενεί τη Φινλανδία σε φιλικό την Τετάρτη πριν από τους αγώνες του ενάντια στην Πορτογαλία και τη Σουηδία. «Παγωτό» ο Τούχελ με τις κλήσεις Νεϊμάρ - Μπαπέ!

Οι δηλώσεις Τούχελ

Ο Τούχελ, βλέποντας τον Νεϊμάρ και τον Μπαπέ να έχουν συμπεριληφθεί στις κλήσεις των εθνικών του προχώρησε σε δηλώσεις. Συγκεκριμένα είπε στους δημοσιογράφους: «Η διακοπή θα ήταν μια καλή ευκαιρία να αφήσουμε μερικούς παίκτες να ανακάμψουν. Αυτο ευχόμουν να συμβεί και με τον Νεϊμάρ και τον Μπαπέ. Τελικά όμως είδα τις κλήσεις του. Ελπίζω οι εθνικές ομάδες να φροντίζουν καλά τους παίκτες.

Παράλληλα, ο Τούχελ μίλησε και για το κακό ξεκίνημα της ομάδας του στο Τσάμπιονς Λιγκ. «Δεν νιώθω μόνος. Δεν πρόκειται να αλλάξουμε τίποτα, καθώς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είμαστε ενωμένοι και όλοι μαζί θα ανατρέψουμε την κατάσταση».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ