ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Το… λάθος της Σέφιλντ τιμωρήθηκε με τεσσάρα από τη Τσέλσι (vid)

Η Σέφιλντ προηγήθηκε στο Στάμφορντ Μπριντζ όμως μετά έπιασε... καταιγίδα με τη Τσέλσι να σταματάει στα τέσσερα (4-1) παίρνοντας ακόμη μια νίκη.

Το… λάθος της Σέφιλντ τιμωρήθηκε με τεσσάρα από τη Τσέλσι (vid)

Επικίνδυνη αναμέτρηση η αποψινή για τη Τσέλσι, με τους «Μπλε» να φιλοξενούν την τελευταία στη βαθμολογία αλλά πάντα επικίνδυνη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Οι «Λεπίδες» ταξίδεψαν στο Λονδίνο μην έχοντας νίκη στο πρωτάθλημα χάνοντας ωστόσο όλα τα παιχνίδια της στις λεπτομέρειες.

Από την άλλη, η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ διάγει εξαιρετική περίοδο χτίζοντας από την άμυνα ένα θετικό σερί αποτελεσμάτων σε Αγγλία και Ευρώπη. Αυτό ήθελε ο Βρετανός τεχνικός να διατηρήσει και σήμερα φθάνοντας σε νίκη πριν τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων.

Το αποψινό παιχνίδι ο Λάμπαρντ το ήθελε με όσο το δυνατόν λιγότερες δυνάμεις. Τελικά όμως η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δεν του έκανε το χατίρι. Αντιθέτως, οι φιλοξενούμενοι έβαλαν δύσκολα στην Τσέλσι ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης. Η Σέφιλντ έπαιξε με ταχύτητα το κερδισμένο κόρνερ, γύρισε τη μπάλα και την έφερε στα δίχτυα με τακουνάκι του Μακ Κόλντρικ.

Οι «Μπλε» έχοντας ένα τέρμα στην… πλάτη προσπάθησαν τάχιστα να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Έτσι μην αφήνοντας χρόνο πίεσαν την αντίπαλη περιοχή και στο 22′ πέτυχαν τον πολυπόθητο στόχο. Ο Άμπραχαμ με σκαστό σουτ έπειτα από πάσα του Κόβασιτς έφερε το παιχνίδι στην ισορροπία απομακρύνοντας το αρχικό σοκ. Δέκα λεπτά αργότερα οι Λονδρέζοι κατάφεραν να πετύχουν την ανατροπή.

Ζωγράφιζε ο Ζίγιες καθάριζαν οι παίκτες της Τσέλσι

Ο Μπεν Τσίλγουελ πάτησε περιοχή από τα αριστερά και με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα έγραψε στο 34′ το 2-1. Αυτό ήταν και το σκορ που βρήκε τις δύο ομάδες στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τη Τσέλσι ωστόσο να ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι. Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έγινε ακίνδυνη, ωστόσο διατηρήθηκε στο παιχνίδι μιας και οι γηπεδούχοι δεν έβρισκαν τρόπο να καθαρίσουν το ματς.

Η ομάδα του Λάμπαρντ έχοντας τη κατοχή της μπάλας βρήκε τις ευκαιρίες να απειλήσει τον Ράμσντειλ να απομακρύνει κάθε κίνδυνο. Ο Βρετανός κίπερ ωστόσο δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο και στο 77ο λεπτό. Ο Τιάγκο Σίλβα με κεφαλιά – κόρνερ του Ζίγιες – ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 βάζοντας θεμέλια νίκης.

Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Τίμο Βέρνερ να γράψει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερς. Ο Γερμανός πήρε τη μπάλα εντός περιοχής και με όμορφο πλασέ δεν άφησε κανένα περιθώριο στον τερματοφύλακα της Σέφιλντ. Το 4-1 έμελλε να ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Άλλη μια νίκη για το συγκρότημα του Φρανκ Λάμπαρντ.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ