ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
ΕΚΤΑΚΤΟ: Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
Έσταξε… φαρμάκι για τη Μίλαν ο Τσαλχάνογλου: «Καλά να πάθουν!»
Παρί Σεν Ζερμέν: Μπαπέ και Ντεμπελέ «καθάρισαν» σε τρία λεπτά την Λοριάν! (vids)
Τσάβι και Μπαρτσελόνα συμφωνούν ότι… διαφωνούν!
Σοβάρεψαν τα πράγματα στη Λίβερπουλ: Έτοιμος για… τζίφρες ο Σλοτ!
Φέρντιναντ: «Άντρες… εναντίον αγοριών! Τους κατέστρεψε η Άρσεναλ…»
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε «αστέρες» που δεν είναι προς πώληση!
Πρόεδρος La Liga: «Να είναι καλά το VAR! Μόνο έτσι δεν θα υπήρχε γκρίνια…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Με buzzer beater η Λάτσιο έκανε x-αλάστρα στη Γιούβε

Η "μεγάλη κυρία" άξιζε τη νίκη κόντρα στη Λάτσιο αλλά ο Καισέδο είχε διαφορετική άποψη και με buzzer beater χάρισε το βαθμό στους λατσιάλι (1-1).

Με buzzer beater η Λάτσιο έκανε x-αλάστρα στη Γιούβε

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, η Λάτσιο, υποδέχτηκε την Γιουβέντους στο “Ολίμπικο”. H “μεγάλη κυρία” αμύνθηκε υποδειγματικά για 90 λεπτά αλλά η Λάτσιο ήταν αυτή που χαμογέλασε τελευταία. Χάρη στον ήρωα των τελευταίων της παιχνιδιών, τον Καισέδο, ισοφάρισε στην τελευταία φάση του αγώνα και στέρησε το τρίποντο από την ομάδα του Πίρλο. Έτσι, η “Γιούβε” είναι 3 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μίλαν, η οποία αγωνίζεται αργότερα σήμερα. Την ίδια ώρα η ομάδα του Ιντζάγκι έφτασε τους 11 βαθμούς, με αποτέλεσμα να κατοικεί στην 9η θέση της βαθμολογίας.

Η Λάτσιο ήταν αυτή που είχε τη μπάλα στα πόδια της στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Από την άλλη πλευρά, η Γιουβέντους την περίμενε στο δικό της μισό.

Οι “μπιανκονέρι” ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 16ο λεπτό. Ειδικότερα, μετά από προώθηση του Κουαδράδο, ο Κολομβιανός γύρισε τη μπάλα προς τη μικρή περιοχή και ο Κριστιάνο με προβολή έγραψε το 1-0.

Αυτό το γκολ δεν άλλαξε τον προσανατολισμό των 2 ομάδων. Η “μεγάλη κυρία” αμυνόταν οργανωμένα με κοντά τις γραμμές της σε σχηματισμό 4-4-2. Αυτό δημιουργούσε τεράστια προβλήματα στη δημιουργία των “λατσιάλι”. Έτσι, επιχειρούσαν με κάποια σουτ του Κορέα στο πρώτο ημίχρονο να απειλήσουν αλλά μάταια.

Όσο κυλούσε το πρώτο 45λεπτο, η Λάτσιο κέρδιζε μέτρα στο γήπεδο, κάτι το οποίο, όμως, βόλευε, τη Γιουβέντους. Η ομάδα του Πίρλο επιχείρησε δις να χτυπήσει στην κόντρα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ωστόσο, το συρτό σουτ στο 37′ και το πλασέ του στο 42 πέρασε άουτ και σταμάτησε στο δοκάρι αντίστοιχα.

Ο Καισέδο στέρησε ένα δίκαιο τρίποντο στη Γιούβε

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η εικόνα του παιχνιδιού ήταν παρόμοια. Η Γιουβέντους συνέχιζε να βρίσκει ανοιχτούς χώρους στην κόντρα επίθεση. Ωστόσο, για μία ακόμη φορά δεν τους εκμεταλλεύτηκε, με τον Ραμπιό στο 57ο λεπτό.

Μετά τη 1 ώρα παιχνιδιού ο Κορέα άρχισε να παίρνει περισσότερες πρωτοβουλίες και απείλησε στο 69ο λεπτό. Ο Μπονούτσι, όμως, ήταν εκεί για μία ακόμη φορά για να “σβήσει τη φωτιά” για την ομάδα του.

Στο 75ο λεπτό, ο Κριστιάνο αντικαταστάθηκε λόγω ενός μικροτραυματισμού, με τον Ντιμπάλα να μπαίνει στη θέση του.

Η ομάδα του Ιντζάγκι είχε αυξήσει την πίεση της στα καρέ του Σέζνι αλλά η Γιουβέντους αμυνόταν υποδειγματικά. Παράλληλα, οι “λατσιάλι” δεν έπαιρναν τίποτα από τις στημένες τους φάσεις.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, ο Κορέα πέρασε 2 αντιπάλους και πέρασε τη μπάλα στον Καισέδο, ο οποίος με άψογο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ