ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Πρωταθλήτρια και διεκδικήτρια σημειώσατε «Χ»! (vid)

Το ματς ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τηn πρωταθλήτρια Λίβερπουλ είχε δύο πρόσωπα με τις ομάδες του Πεπ και του Κλοπ να μένουν στο ισόπαλο 1-1.

Πρωταθλήτρια και διεκδικήτρια σημειώσατε «Χ»! (vid)

Σε ένα ματς που στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ γρήγορο και με μεγάλες εναλλαγές, αλλά στο δεύτερο ξέμεινε από ρυθμό, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ κόλλησαν στο 1-1 στο Έτιχαντ και πήραν από έναν βαθμό. Οι γηπεδούχοι μετά από 7 παιχνίδια έχουν 12 βαθμούς και είναι 11οι στο πρωτάθλημα, ενώ η πρωταθλήτρια Λίβερπουλ με 8 ματς έχει 17 και είναι δεύτερη μαζί με την Τότεναμ. Ο Σαλάχ από τα έντεκα βήματα άνοιξε το σκορ για τη Λίβερπουλ και πάγωσε το Έτιχαντ. Ο Γκάμπριελ Ζεσούς με ωραίο γκολ ισοφάρισε λίγο αργότερα για το 1-1, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος. Μοιραίος ο Ντε Μπρούιν που έχασε πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο.

Το ματς

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το παιχνίδι για τη Λίβερπουλ. Οι κόκκινοι κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Γουόκερ στον Μανέ, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Μετά το γκολ η Σίτι αντέδρασε και πήρε την πρωτοβουλία, αφήνοντας όμως χώρο για την ομάδα του Κλοπ. Στο 25΄ο Στέρλινγκ βρέθηκε απέναντι από τον Άλισον, ο Βραζιλιάνος όμως κατάφερε να πει όχι στον Άγγλο. Η πρωταθλήτρια Λίβερπουλ έβγαινε με καλές προϋποθέσεις στην επίθεση όσο η Σίτι προσπαθούσε να ισοφαρίσει, επιπόλαιες όμως επιλογές δεν της επέτρεπαν να βρει κάποια νέα ευκαιρία για γκολ. Έτσι μοιραία στο 31΄ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους. Ο Ντε Μπρούιν πέρασε τη μπάλα στον Γκάμπριελ Ζεσούς ο οποίος και ισοφάρισε. Λίγα λεπτά αργότερα ο Ντε Μπρούιν βρέθηκε απέναντι από το 2-1 έστειλε την μπάλα όμως άουτ(!!!) από την άσπρη βούλα. Κάπως έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Πρωταθλήτρια και διεκδικήτρια σημειώσατε «Χ»! (vid)

Στο δεύτερο ημίχρονο ο καταιγιστικός ρυθμός του πρώτου έπεσε πολύ για τις δύο ομάδες. Οι ποδοσφαιριστές κουράστηκαν, επιλογές δεν υπήρχαν και κάπως έτσι το ματς χάλασε. Η Σίτι προσπαθούσε να βρει ευκαιρίες, όσο η Λίβερπουλ ήταν ευχαριστημένη με το 1-1. Στο 55′ η Σίτι είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς με τον Ζεσούς να αστοχεί από πολύ καλή θέση με το κεφάλι.

Οι καλύτερες φάσεις του παιχνδιού

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ