Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γκουαρντιόλα: “Είμαι πιο ευχαριστημένος από ποτέ”!
Μάντσεστερ Σίτι

Γκουαρντιόλα: “Είμαι πιο ευχαριστημένος από ποτέ”!

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν καταλαβαίνει από την κριτική και δηλώνει άκρως ευχαριστημένος με τη μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας του.

09.11.2020 | 21:02

Η Μάντσεστερ Σίτι αν και έχασε πέναλτι κόντρα στη Λίβερπουλ στο χθεσινό ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη και έμεινε ακόμα πιο πίσω στη μάχη του πρωταθλήματος. Από ότι φαίνεται όμως αυτό δεν είναι μεγάλο πρόβλημα για τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, περισσότερο έκανε κριτική στην Πρέμιερ Λιγκ και στη μη εφαρμογή του κανονισμού για τις πέντε αλλαγες, παρά μίλησε για την ομάδα του και την απόδοσή της. Μάλλον, ήταν ευχαριστημένος με το πως έπαιξαν οι ποδοσφαιριστές του.

Όσοι δεν πείστηκαν μετά τις χθεσινές δηλώσεις, ο Πεπ έκανε και άλλες, αναφερόμενος όχι μόνο στο ματς αλλά και στην εικόνα της ομάδας του καθ΄όλη τη διάρκεια της σεζόν. Πολλοί είναι αυτοί που κάνουν κριτική στον Γκουαρντιόλα για τον τρόπο που η Σίτι αγωνίζεται φέτος. Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα δεν θυμίζει το σύλλογο των προηγούμενων ετών και δεν βγάζει την επιθετικότητα που πάντα την χαρακτήριζε. Προς το παρόν ο Πεπ δεν αγχώνεται και για την ακρίβεια μοιάζει ιδιαίτερα χαρούμενος.

Σε ερώτηση που του έγινε από δημοσιογράφο για τη μέχρι τώρα εικόνα των Πολιτών και για το αν ο Καταλανός είναι ευχαριστημένος. ο προπονητής της Σίτι δεν άφησε πολλά περιθώρια. Επέλεξε μία αποστομοτική απάντηση τελειώνοντας γρήγορα το θέμα. Συγκεκριμένα δήλωσε «πιο ευχαριστημένος από ποτέ».

Η δήλωση Πεπ

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είπε με αυτοπεποίθηση μπροστά στους δημοσιογράφους: «Αν είμαι ευχαριστημένος. Πολύ! Πιο πολύ από οποιαδήποτε άλλη χρονιά. Έχουμε παίξει 12 αγώνες και έχουμε μόλις μία ήττα. Αυτό από μόνο του είναι σποδαίο», είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι η Μάντσεστερ Σίτι έχει μέχρι τώρα 12 βαθμούς και βρίσκεται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ. Βέβαια, έχει και ένα ματς λιγότερο, που αν το κερδίσει θα την βοηθήσε να αναρρυχηθεί πιο ψηλά στο ταμπλό. Παράλληλα, στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει τρία στα τρία με Ολυμπιακό, Μαρσέιγ και Πόρτο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version