ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Η Τότεναμ σκέφτεται να κάνει… δώρο στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Τότεναμ και Ζοζέ Μουρίνιο εμφανίζονται απόλυτα ικανοποιημένοι από την απόδοση του Γκάρεθ Μπέιλ, αποτέλεσμα που κάνει χαρούμενη και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Τότεναμ σκέφτεται να κάνει… δώρο στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Τα τελευταία χρόνια ένα ερώτημα ταλάνιζε τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης. Ποια ομάδα μπορούσε να καλύψει το συμβόλαιο του Γκάρεθ Μπέιλ προκειμένου η ίδια να απεμπλακεί από τον Ουαλό. Η «εκλεκτή» βρέθηκε φέτος με τον 31χρονος να αποχωρεί από τη Μαδρίτη για χάρη της πρώην του ομάδας, της Τότεναμ.

Τα «Σπιρούνια» υπό την καθοδήγηση του Ζοζέ Μουρίνιο δείχνουν αναγεννημένα και έτοιμα να θέσουν υποψηφιότητα για διεκδικητές του τίτλου. Το ξεκίνημα των Λονδρέζων στη Πρέμιερ Λιγκ είναι εξαιρετικό, καθώς μετά από οκτώ αγωνιστικές βρίσκονται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Όλα αυτά βέβαια χάρις το εκπληκτικό δίδυμο που έχει στη διάθεση του ο Μουρίνιο στην επίθεση. Κέιν και Σον έχουν κάνει τα πάντα προκειμένου να χαρίσουν νίκες στην ομάδα τους. Ο Πορτογάλος τεχνικός προσπαθεί σε αυτό το «καυτό» δίδυμο να χωρέσει ακόμη μια ικανή μονάδα. Ο Γκάρεθ Μπέιλ παίρνει χρόνο συμμετοχής, με τον Ουαλό να δείχνει καλά στοιχεία στις πρώτες του εμφανίσεις με τη φανέλα της Τότεναμ. Τέλος ο Μπέιλ από τη Ρεάλ

Ο Μουρίνιο κάνει χαρούμενη τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Μουρίνιο έχει δείξει με κάθε τρόπο πως εμπιστεύεται τυφλά τον Ουαλό. Είναι ένας από τους θαυμαστές που έχουν μείνει πιστοί στον έμπειρο επιθετικό. Από πλευράς του ο Γκάρεθ Μπέιλ μετά από αρκετά χρόνια δείχνει να αισθάνεται χαρούμενος με τη παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο. Η Ρεάλ Μαδρίτης τον είχε – σχεδόν – μόνιμα στην αδράνεια κάτι που σαφώς του στοίχισε ιδιαίτερα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, ο Μουρίνιο έχει ήδη προτρέψει τη διοίκηση της Τότεναμ να προβεί στην αγορά του Ουαλού. Τα «Σπιρούνια» αναμένεται πριν το καλοκαίρι – αν όλα πάνε καλά – να χτυπήσουν τη πόρτα των Μαδριλένων ζητώντας εξ ολοκλήρου τα δικαιώματα του Μπέιλ.

Η κίνηση αυτή αν πραγματοποιηθεί θα έρθει ως δώρο στη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γκάρεθ Μπέιλ αποτελεί ξένο σώμα για τη «Βασίλισσα». Αυτό σημαίνει πως ουδείς στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου θέλει να σκέφτεται την επιστροφή του Ουαλού επιθετικού.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ