ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Τα νούμερα του Ασένσιο δείχνουν πόσο πολύ έπεσε!

O Μάρκο Ασένσιο του σήμερα δεν έχει καμία σχέση με εκείνον τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έκανε πάταγο πριν από μερικά χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα νούμερα του Ασένσιο δείχνουν πόσο πολύ έπεσε!

Η Ρεάλ Μαδρίτης σε ακόμη ένα ματς φέτος δεν ήταν απλά κακή. Αλλά τραγική. Η “βασίλισσα” έχασε με σκορ 4-1 από τη Βαλένθια, δείχνοντας ότι πρέπει να δουλέψει πολύ, ώστε να γυρίσει και πάλι στα νικηφόρα αποτελέσματα. Ειδικά ο Μάρκο Ασένσιο.

Ο Ισπανός εξτρέμ ήταν βασικός μετά από καιρό. Ωστόσο, πέρασε και δεν… ακούμπησε στο “Μεστάγια”. Αποτέλεσμα; Ο Ζινεντίν Ζιντάν να τον αντικαταστήσει μόλις στο 64′ και να περάσει στη θέση του τον Ροντρίγκο.

Όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε το εξής. Ο Ασένσιο πριν από μερικά χρόνια ήταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα που είχαν οι Μαδριλένοι στα χέρια τους. Ήταν ένας νεαρός εξτρέμ που έδειχνε να έχει όλο τον χρόνο και το χώρο, ώστε να γίνει από τους καλύτερους στη θέση του παγκοσμίως. Άλλωστε γι’ αυτό το λόγο και ο Ζινεντίν Ζιντάν του έδινε συνέχεια παραπάνω χρόνο συμμετοχής.

Αλλά τι έγινε από τότε μέχρι και σήμερα; Πως γίνεται ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής με τη δική του ποιότητα να μην μπορεί να σταυρώσει ούτε μία φάση της προκοπής; Ή ούτε ένα σουτ;  Άλλος παίκτης πλέον ο Ασένσιο!

Άλλος παίκτης πλέον ο Ασένσιο!

Λίγοι ήταν εκείνοι που τον είχαν δει. Ακόμη λιγότεροι αυτοί που τον πίστευαν. Ναι μεν ο Μάρκο Ασένσιο διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζεται κάποιος εξτρέμ για να κάνει καριέρα σε μεγάλη ομάδα.

Ωστόσο, την εποχή που έσκασε… μύτη ο Ισπανός παίκτης στην επίθεσή της η Ρεάλ Μαδρίτης είχε τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Γκάρεθ Μπέιλ και Καρίμ Μπενζεμά. Που και πώς να βρει χρόνο και ευκαιρίες για τον εαυτό του ο Ασένσιο; Παρόλα αυτά τα κατάφερε. Κέρδισε τον Ζιντάν με τις εμφανίσεις και τα γκολ του. Όπως και τους συμπαίκτες του στους “μερένχες”, όπως και τον κόσμο του συλλόγου.

Όταν αποχώρησε ο Κριστιάνο από τη Ρεάλ θα περίμενε κανείς από εκείνον να βγει μπροστά. Να δείξει την κλάση του. Όμως, αυτό δεν έγινε σε καμία περίπτωση. Πλέον παίζει αραιά και που στη “βασίλισσα”. Λογικό εδώ που τα λέμε μιας και τα νούμερα΄του είναι πολύ κακά.

Σε 154 ματς με την ισπανική ομάδα έχει μόλις 30 γκολ. Κοινώς πανηγυρίζει ένα τέρμα κάθε 270 λεπτά, ενώ για την ώρα φέτος δεν έχει κάνει σεφτέ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ