ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Τραγικός ο Ομπαμεγιάνγκ, ούτε ένα σουτ με Βίλα! (pic)

Εντελώς άφαντος ήταν ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ κόντρα στην Άστον Βίλα καθώς δεν επιχείρησε ούτε ένα σουτ προς την εστία της!

Τραγικός ο Ομπαμεγιάνγκ, ούτε ένα σουτ με Βίλα! (pic)

Την 8η Νοεμβρίου η Άρσεναλ θέλει όσο το δυνατόν γρηγορότερα να αφήσει πίσω της. «Μαύρη» Κυριακή για τους Λονδρέζους που γνώρισαν βαριά ήττα με 3-0 μέσα στο Έμιρεϊτς από την Άστον Βίλα. Για τον ίδιο λόγο, αλλά και για έναν ακόμα θέλει να ξεχάσει το συγκεκριμένο ματς ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Συγκεκριμένα, ο Γκαμπονέζος επιθετικός όχι απλά δεν ήταν θετικός, αλλά… θλιβερός! Γενικά η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα ήταν τραγική στο χορτάρι του γηπέδου της. Έτσι, η Βίλα σημείωσε άλλη μια συντριβή στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ εις βάρος μιας μεγάλης ομάδας. Θυμίζουμε ότι είχε διαλύσει με 7-2 την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ τον προηγούμενο μήνα.

Ο Ομπαμεγιάνγκ δεν βρίσκεται και στην καλύτερη φόρμα του το τελευταίο διάστημα. Το απέδειξε και χθες, μιας και δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Αλλά το αξιοσημείωτο είναι ότι δεν έψαξε να τον βρει κιόλας! Κατάφερε, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να μην κάνει ούτε ένα σουτ προς την αντίπαλη εστία! Ομπαμεγιάνγκ

Πρώτη φορά τέτοια κατάντια για τον Ομπαμεγιάνγκ

Ο 31χρονος επιθετικός δεν έκανε μια άσχημη εμφάνιση. Άλλωστε, όλοι οι ποδοσφαιριστές δικαιούνται μια κακή εμφάνιση πού και πού. Αλλά ο Ομπαμεγιάνγκ το… τερμάτισε το απόγευμα της Κυριακής στο ματς με τη Βίλα. Μάλιστα, δεν ήταν ότι βγήκε αλλαγή στο ημίχρονο, ούτε αργότερα. Έπαιξε σε όλο το παιχνίδι!

Ο επιθετικός της Άρσεναλ είναι τόσο ντεφορμέ που αυτό φάνηκε περίτρανα στο ματς του Έμιρεϊτς. Για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ συνέβη να μην επιχειρήσει ούτε μια τελική προσπάθεια προς τα αντίπαλα καρέ.

Στο πρωτάθλημα έχει σκοράρει μόλις δυο γκολ σε οκτώ εμφανίσεις. Τελευταία φορά που το έκανε αυτό ήταν στο διπλό της Άρσεναλ στο «Ολντ Τράφορντ» απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αλλά, πέτυχε το γκολ με πέναλτι, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό…

Να αναφέρουμε ότι εν γένει στη σεζόν ως τώρα έχει τέσσερα γκολ σε 10 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Αναμφίβολα έχουμε συνηθίσει τον Ομπαμεγιάνγκ σε καλύτερες μέρες. Που αν δεν έρθουν σύντομα, η Άρσεναλ θα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ