ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Επιστρέφει στην Ισπανία ο Μάντζουκιτς

Δεν άντεξε για πολύ μακριά από την Ευρώπη ο Μάριο Μάντζουκιτς, με τον Κροάτη να επιστρέφει στο κορυφαίο επίπεδο μέσω της ισπανικής Θέλτα.

Επιστρέφει στην Ισπανία ο Μάντζουκιτς

Ο άλλοτε επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Γιουβέντους δείχνει να μην το βάζει κάτω. Στα 34 του αναζητά την επιστροφή του στο κορυφαίο επίπεδο αφήνοντας χωρίς δεύτερη σκέψη τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο Μάντζουκιτς άφησε πέρυσι τη Γιουβέντους για χάρη της Αλ Ντουχάλ ωστόσο ο «γάμος» με τους Άραβες δε κράτησε για πολύ.

Το πλουσιοπάροχο διετές συμβόλαιο τερματίστηκε μόλις στους έξι μήνες, με τον Μάντζουκιτς να έχει ξανά στο μυαλό του τα γήπεδα της Ευρώπης. Ο έμπειρος επιθετικός όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Ισπανία αναζητά το τελευταίο διάστημα τον επόμενο σταθμό της λαμπρής του καριέρας. Αυτό τον καιρό ξεκουράζεται όμως δεν θα είναι για πολύ μιας και ήδη βρίσκεται πολύ κοντά στο να μπει και πάλι στη δράση. Μάριο Μάντζουκιτς

Μια ανάσα από τη Θέλτα ο Μάντζουκιτς

Ο Κροάτης επιθετικός παρουσιάζεται ως νούμερο ένα στόχος της Θέλτα. Ο ισπανικός σύλλογος έχει προσεγγίσει τον 34χρονο και μάλιστα όπως αναφέρεται βρίσκεται πολύ κοντά στην υπογραφή του. Ο Μάντζουκιτς αναμένεται να πει το ναι σε διετές συμβόλαιο το οποίο θα του αποφέρει 3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Η Θέλτα για ακόμη μία χρονιά δείχνει να δυσκολεύεται να πάρει νίκες. Με το πέρας των πρώτων εννιά στροφών οι Ισπανοί βρίσκονται στην 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η διοίκηση του συλλόγου τρέχει προκειμένου να μην βρεθεί ξανά στην περσινή θέση, όπου και σώθηκε στις τελευταίες αγωνιστικές. Η επένδυση στον Μάντζουκιτς πιθανότατα να της φέρει τα γκολ που χρειάζεται προκειμένου να σώσει από νωρίς την παρτίδα και να αποφύγει ξανά τον υποβιβασμό.

Από μεριάς του Κροάτη η Θέλτα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο. Θυμίζουμε πως τη σεζόν 2014/15 ο Μάντζουκιτς είχε αγωνιστεί στη Λα Λίγκα φοφώντας τη φανέλα της Ατλέτικο. Στη Μαδρίτη η συνεργασία του με τον Ντιέγκο Σιμεόνε ήταν εξαιρετική. Σε συνολικά 28 εμφανίσεις ο έμπειρος επιθετικός σκόραρε 12 φορές συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ