ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

“Καλός ο Πικέ, αλλά πολύ ανώτερος ο Ράμος”

Η ανωτερότητα του Σέρχιο Ράμος επί του Ζεράρδ Πικέ κάθε μέρα και όχι απλά για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, τον κάνει κορυφαίος, σύμφωνα με τον Γκαρσία.

“Καλός ο Πικέ, αλλά πολύ ανώτερος ο Ράμος”

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει γίνει πολλή κουβέντα όσον αφορά τον Σέρχιο Ράμος. Όχι για κάποιο γκολ που σημείωσε ή για κάποια κουβέντα που είπε. Δεν είναι λίγοι αυτοί που ασχολούνται μαζί του για το αν είναι ή όχι ο κορυφαίος αμυντικός στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Όλα ξεκίνησαν από το “France Football”. Το γαλλικό περιοδικό έβγαλε μία λίστα με με μερικούς από τους καλύτερους αμυντικούς όλων των εποχών. Μέσα σε αυτούς ήταν και ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αρκετοί φρόντισαν να πάρουν το μέρος του και να αναφέρουν ότι ανάμεσα σε τόσους θρύλους είναι το νούμερο ένα. Μέσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Ζινεντίν Ζιντάν με τον Γάλλο τεχνικό να τον αποθεώνει με δηλώσεις του λίγο πριν το παιχνίδι της “βασίλισσας” με τη Βαλένθια. Ακόμη ένας που ψηφίζει... Ράμος!

Ακόμη ένας που ψηφίζει… Ράμος!

Ο Σέρτζιο Γκαρσία αγωνίζεται εδώ και χρόνια με τη φανέλα της Εσπανιόλ. Έχει αγωνιστεί πολλές φορές κόντρα στον Σέρχιο Ράμος. Ξέρει ότι δεν είναι μία εύκολη περίπτωση. Έχουν τσακωθεί πολλές φορές. Έχουν ανταλλάξει… γαλλικά ακόμη περισσότερες. Παρόλα αυτά υπάρχει εκτίμηση προς το πρόσωπο του Ισπανού στόπερ από τον Καταλανό επιθετικό. Άλλωστε έχουν βρεθεί και στην εθνική ομάδα της Ισπανίας για σύντομο χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, γνωρίζει από πρώτο χέρι γιατί είναι ο καλύτερος και τους λόγους που ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ανώτερος σαν κεντρικός αμυντικός από τον Ζεράρδ Πικέ της Μπαρτσελόνα.

“Έχω παίξει πολλές φορές με τον Σέρχιο Ράμος. Από την αρχή μέχρι και τέλος είναι πολύ ανταγωνιστικός. Έτσι θα είναι μέχρι να κρεμάσει τα παπούτσια του. Αυτό που έχει δείξει σε όλους είναι ότι πρόκειται για τον καλύτερο αμυντικό στον κόσμο.

Όχι απλά για μία περίοδο. Αλλά κάθε μέρα. Από την άλλη βέβαια υπάρχει και ένας άλλος πολύ καλός Ισπανός αμυντικός. Ο Ζεράρδ Πικέ. Ωστόσο, για εμένα δεν τίθεται θέμα ποιος είναι καλύτερος. Καλός ο Πικέ, αλλά ανώτερος ο Ράμος”, τα λόγια του έμπειρου επιθετικού.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ