ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Ντιόγκο Ζότα: Σαν το Κλοπ κανένας!

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Ντιόγκο Ζότα αποκάλυψε τη διαφορά των προπονητών που είχε με τον Γιούργκεν Κλοπ, τονίζοντας το μεγαλείο του Γερμανού.

Ντιόγκο Ζότα: Σαν το Κλοπ κανένας!

Ο Ντιόγκο Ζότα ήρθε στο Λίβερπουλ πριν από δύο μήνες και ήδη έχει αισθανθεί οικεία στη νέα του ομάδα. Ο Πορτογάλος έχει καταλάβει ήδη τον ρόλο του στους «Κόκκινους» και ανταποκρίνεται υπέρ του δεόντως σκοράροντας ακατάπαυστα. Η συμβολή του στο ξεκίνημα της σεζόν είναι κάτι παραπάνω από κομβική στο παιχνίδι της Λίβερπουλ.

Πολλά από τα γκολ του ήρθαν όταν η πρωταθλήτρια Αγγλίας έδειχνε να μοιάζει έτοιμη να γκελάρει. Εκείνος ως από μηχανής θεός με ένα του άγγιγμα βγάζει τους «Κόκκινους» από τη δύσκολη θέση προκαλώντας γλυκό πονοκέφαλο στον προπονητή του. Ο Γιούργκεν Κλοπ τον απέκτησε προκειμένου να έχει μια αξιόπιστη λύση στον πάγκο, όμως ο Πορτογάλος δεν κρατιέται χτυπώντας τη πόρτα της ενδεκάδας.

Η σχέση του με τον νέο του προπονητή μοιάζει εξαιρετική. Όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε δηλώσεις του, ο Κλοπ είναι πολύ διαφορετικός από τους προπονητές που είχε ως τώρα στη καριέρα του. «Θέλει να έχει επαφή τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων. Πριν από λίγες ημέρες βρισκόμουν στον καναπέ μου και μου έστειλε μήνυμα στο κινητό. Δεν το συναντάς εύκολα αυτό. Θέλει να είναι κοντά μας και εκτός υποχρεώσεων» τόνισε ο Πορτογάλος επιθετικός. Ζότα και Κλοπ

Ζότα: Θέλω να κερδίσω τίτλους με τη Λίβερπουλ

Ο χειρισμός του Κλοπ έχει αντίκρυσμα στον αγωνιστικό χώρο. Οι «Κόκκινοι» παρουσιάζονται σε κάθε παιχνίδι όλο και πιο δεμένοι, σαν μια γροθιά. Ο Γερμανός έχει πετύχει να έχει το ιδανικό κλίμα έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές του ικανοποιημένους. Ο Ντιόγκο Ζότα εμφανίζεται πανευτυχής στη Λίβερπουλ, όμως όπως αποκάλυψε του λείπει κάτι. Το κοινό του Άνφιλντ.

«Όταν υπέγραψα στη Λίβερπουλ ρωτήθηκα για το ποια ήταν τα συναισθήματα μου. Ήθελαν να παίξω στο γεμάτο Άνφιλντ και να αισθανθώ την αύρα του γηπέδου. Μου προκαλεί πίκρα που δεν μπορώ να νιώσω την ατμόσφαιρα του Άνφιλντ. Η Λίβερπουλ έχει σπουδαίους ποδοσφαιριστές και ήρθα εδώ για να κερδίσω τίτλους» ανέφερε ο Πορτογάλος επιθετικός.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ