ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Αν είχε έναν Γκάμπριελ ακόμη ο Αρτέτα;

Η Άρσεναλ και ο Μίκελ Αρτέτα καλούνται να βρουν παρτενέρ του Γκάμπριελ πριν ο Βραζιλιάνος... κολλήσει τη νόσο που θρέφει την υπόλοιπη οπισθοφυλακή.

Αν είχε έναν Γκάμπριελ ακόμη ο Αρτέτα;

Συνήθως όταν μια ομάδα αποκτά έναν ποδοσφαιριστή το πρώτο πράγμα που σκέφτεται είναι να του δώσει χρόνο προκειμένου εκείνος να εγκλιματιστεί στο νέο περιβάλλον. Στη περίπτωση του Γκάμπριελ η Άρσεναλ προσπαθεί η ίδια να βρει τον τρόπο προκειμένου η υπόλοιπη αμυντική της γραμμή να φθάσει στο επίπεδο του Βραζιλιάνου.

Ο 22χρονος παρουσιάζεται σαν να έχει εμπειρία ετών στην Πρέμιερ Λιγκ. Και όμως, ο Γκάμπριελ βρίσκεται στο Νησί λιγότερο από τέσσερις μήνες, αν και οι επιδόσεις του δε μαρτυρούν κάτι τέτοιο. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός της Άρσεναλ έχει μετατραπεί σε ηγέτης της ομάδας. Ο τεχνικός των «Κανονιέρηδων» ξέρει πως όταν η μπάλα βρίσκεται στο χώρο που κινείται εκείνος δεν έχει λόγο να φοβάται.

Η μοναξιά του Γκάμπριελ κάνει… μπαμ

Ο Γκάμπριελ είναι το βασικό – και μοναδικό – όπλο της άμυνας της Άρσεναλ. Τόσο τον Σεπτέμβριο όσο και τον Οκτώβριο αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος του συλλόγου. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Μια Άρσεναλ που αμυντικά έχει σημαντικά προβλήματα, παρόλα αυτά διαθέτει μια αχτίδα αισιοδοξίας στο ρόστερ της. Μπορεί όμως να λάμψει το αστέρι του Γκάμπριελ στο Λονδίνο;

Η Άρσεναλ εκτός της προσθήκης του Γκάμπριελ δεν έχει να επιδείξει κάτι άλλο στην αμυντική της γραμμή. Τα υπόλοιπα – προβλήματα – παραμένουν το ίδιο έντονα. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός στερείται αξιόπιστου συμπαραστάτη. Ουδείς για την ώρα έχει καταφέρει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Αποτέλεσμα η Άρσεναλ να πραγματοποιεί άλλη μία σεζόν με σκαμπανεβάσματα.

Οι «Κανονιέρηδες» είναι ή του ύψους ή του βάθους. Μπορούν να κερδίσουν στο Ολντ Τράφορντ και να χάσουν την επόμενη αγωνιστική εύκολα στο Λονδίνο από την Άστον Βίλα. Τι φταίει; Ουδείς γνωρίζει την πραγματική πληγή. Αυτό όμως που σίγουρα φαίνεται από… χιλιόμετρα είναι η μοναξιά του Γκάμπριελ. Ο Αρτέρα καλείται τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να κάνει χαρούμενο τον ποδοσφαιριστή του. Καλείται να φέρει στο Λονδίνο ακόμη έναν Γκάμπριελ. Τότε κάτι καλό θα ξεκινήσει…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ