ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Η Γουλβς ταιριάζει… γάντι στον Κριστιάνο!

Και ποιος δεν θα ήθελε να δει τον Κριστιάνο να παίζει στη Γουλβς, σε μια ομάδα που μπορεί να πλαισιώσει με τον καλύτερο τρόπο τον Πορτογάλο.

Η Γουλβς ταιριάζει… γάντι στον Κριστιάνο!

Όσο περνούν οι μέρες όλο και φουντώνουν τα σενάρια που θέλουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρεί πρόωρα από τη Γιουβέντους. Οι πρωταθλητές Ιταλίας σκέφτονται την αποδέσμευση του Πορτογάλου σταρ το προσεχές καλοκαίρι τερματίζοντας τη συνεργασία τους με εκείνον έναν χρόνο νωρίτερα από το προκαθορισμένο. Το μεγάλο ερώτημα που ταλανίζει τους υποστηρικτές του 35χρονου άσσου είναι πλέον ένα. Ποιος θα είναι ο επόμενο σταθμός της καριέρας του;

Τις τελευταίες ημέρες τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν. Ο Κριστιάνο συνεχίζει παρά τα 35 του να παραμένει περιζήτητος στην αγορά. Οι επιδόσεις του και το ένστικτο του επιθετικού… killer τον διατηρούν ακόμη στη κορυφή. Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αρκετές ακόμη ομάδες από το πάνω… ράφι καραδοκούν να τον αρπάξουν από τους «Μπιανκονέρι». Κριστιάνο

Η Mirror ωστόσο βάζει στο παιχνίδι ακόμη έναν σύλλογο, στον οποίο η αλήθεια είναι πως ο Κριστιάνο θα ταίριαζε ιδανικά. Η Γουλβς είναι ίσως η ομάδα στην οποία σε αυτή την ηλικία – χωρίς πίεση και άγχος για τίτλους – που θα κάλυπτε πολλά από τα θέλω του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Η Γουλβς υποψήφια για επόμενος σταθμός του Κριστιάνο

Η βρετανική εφημερίδα αποκαλύπτει με ρεπορτάζ της πως ο βρετανικός σύλλογος ανήκει στους υποψήφιους που το καλοκαίρι θα χτυπήσουν τα δικαιώματα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Τι καλύτερο για τους «Λύκους» στην λάτιν παροικία που έχουν συνθέσει να προστεθεί και ο Πορτογάλος. Η Γουλβς διαθέτει στο ρόστερ της μια μικρή εθνική Πορτογαλίας, εννιά ποδοσφαιριστές από τη χώρα της Ιβηρικής. Δεν θα μπορούσε να χωρέσει ακόμη ένας; Και τι ένας!

Στο ίδιο μήκος κύματος με το δημοσίευμα τάχθηκε με δηλώσεις του και ο Βρετανός επιθετικός Τρόι Ντίνι. «Θα έβλεπα πως η Γουλβς θα μπορούσε να είναι η επόμενη ομάδα του Ρονάλντο λόγω των πολλών Πορτογάλων που υπάρχουν στον σύλλογο. Ο Ρονάλντο είναι ο παίκτης τον οποίο χρειάζεται η Γουλβς. Ωστόσο σε περίπτωση που επιστρέψει στην Γιουνάιτεντ, δεν θα είναι ο ίδιος που ήταν τότε. Σίγουρα θα σκοράρει και πάλι αλλά θα μπορεί να έχει στο τέλος 30 γκολ, όπως είχε παλαιότερα με την Γιουνάιτεντ; Βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο; Μεγαλώνει αλλά αυτό δεν φαίνεται να τον επιβραδύνει στο ποδόσφαιρο. Σωματικά είναι ένα θηρίο», ήταν τα λόγια του Τρόι Ντίνι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ