ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Και… κλάμα ο Μπαπέ: Η «ξενέρα» σε όλο της το μεγαλείο! (vid)
Έτσι… το γλέντησε μέσα στο Παρίσι η Μπορούσια Ντόρτμουντ! (vid)
Βρήκε τον νέο της… Ζούλιο Σέζαρ η Ίντερ!
Και στο τέλος νικάνε οι Γερμανοί που είναι πιο εύστοχοι και πιο… τυχεροί! (vids)
«Παίζει» με τα όνειρά της: Η Παρί κέρδισε πέναλτι και ο Ορσάτο το πήρε αμέσως πίσω! (vid)
Η Παρί έγινε… ΑΕΚ και σπάει τα δοκάρια! (vid)
Παρί: Ο Ζαΐρ-Εμερί έστειλε σίγουρο γκολ στο δοκάρι! (vid)
Κεφαλιά- κανονιά του Χούμελς και στα… Τάρταρα η Παρί! (vid)
Η Ατλέτικο θέλει ΤΗΝ «βόμβα» με Λεβαντόφσκι!
Ο Μπαπέ έγινε… υδραυλικός και την πλήρωσε ο δύσμοιρος Χούμελς! (vid)
Champions League: Το κορεό της Παρί είναι σκέτη μαγεία! (vid)
Η Ίντερ έχει έτοιμο συμβόλαιο για το αστέρι της Serie A!
Ο Σάκα και η Άρσεναλ θέλουν να κάνουν τη Σίτι να… τρέμει
Η Παρί «χτυπάει» την ταλεντάρα και παίρνει εκδίκηση από τη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Διώχνει ξανά τον Φάτι και έχει βρει ήδη ομάδα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Σιγά μην… κλάψει η Μπάγερν! Βρήκε ήδη τον επόμενο!

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε στην Μπάγερν Μονάχου ο Νταγιέ Ουπαμεκανό, όπως αναφέρουν πολλά γερμανικά ΜΜΕ για τον Γάλλο στόπερ.

Σιγά μην… κλάψει η Μπάγερν! Βρήκε ήδη τον επόμενο!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Νταγιέ Ουπαμεκανό φαίνεται πως είναι η Μπάγερν Μονάχου. Όπως αναφέρει με ρεπορτάζ της η “Bild”. Ο Γάλλος στόπερ κάνει πράγματα και θαύματα το τελευταίο χρονικό διάστημα με τη Λειψία.

Γι’ αυτό το λόγο και πολλές ομάδες της Ευρώπης τον έχουν στη μεταγραφική τους λίστα. Οι πρωταθλητές Γερμανίας δεν γινόταν να μην είναι μία από αυτές. Μάλιστα, οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Έτσι, δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή του.

Άλλωστε ο Ζερόμ Μπόατενγκ το καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν από τη γερμανική ομάδα. Ο έμπειρος στόπερ έχει συμβόλαιο με τους Βαυαρούς ως τον Ιούνιο. Ωστόσο, τόσο η ηλικία του, όσο και οι μέτριες ως κακές εμφανίσεις του με την γερμανική ομάδα οι άνθρωποι του συλλόγου δεν δείχνουν και πολύ “ψημένοι”, ώστε να τον κρατήσουν στις τάξεις τους για τα επόμενα χρόνια.

Αντιθέτως, φαίνεται πρόθυμοι αν δώσουν τόπο στα… νιάτα. Ο Ουπαμεκανό είναι αθλητικός, αλλά και έχει και την απαραίτητη τεχνική κατάρτιση για την εν λόγω θέση που τον θέλει η Μπάγερν Μονάχου. Δεν παίζει μόνη της η Μπάγερν Μονάχου για Ουπαμεκανό! 

Δεν παίζει μόνη της η Μπάγερν Μονάχου για Ουπαμεκανό!

Το καλοκαίρι που πέρασε η Λίβερπουλ και η Άρσεναλ ήταν δύο από τις ομάδες που έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για τον Νταγιέ Ουπαμεκανό. Παρόλα αυτά οι Άγγλοι δεν κατάφεραν να κάμψουν τις αντιστάσεις της Λειψίας, ώστε να τον αποκτήσουν.

Από τη δική του πλευρά εκείνος ήταν έτοιμος για το μεγάλο βήμα στο Νησί. Ωστόσο, αυτό δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα. Παρόλα αυτά το… κακό που έγινε μάλλον είναι μικρό. Η Μπάγερν Μονάχου μιλάει τόσο με τη δική του πλευρά όσο και με εκείνη της Λειψίας.

Όπως όλα δείχνουν και όπως τονίζουν πηγές της “Bild” το καλοκαίρι του 2021 ο Ουπαμεκανό θα αφήσει τους “κόκκινους ταύρους”, προκειμένου να ενσωματωθεί με τους Βαυαρούς που έχουν πρόθεση να ανανεώσουν την αμυντική τους γραμμή. Γι’ αυτό το λόγο και “τελειώνουν” τόσο τους Νταβίντ Αλάμπα, αλλά και Ζερόμ Μπόατενγκ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ