ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Δεν υπάρχει… Μπαρτσελόνα για τον Λαουτάρο, «στροφή» σε Ρεάλ!

Ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ θέλει να αγωνιστεί στην Ισπανία και η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως έχει το πάνω «χέρι» για την απόκτηση του! Απομακρύνεται..η Μπαρτσελόνα!

Δεν υπάρχει… Μπαρτσελόνα για τον Λαουτάρο, «στροφή» σε Ρεάλ!

Ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ είναι ένας από τους πιο.. πολυσυζητημένους επιθετικούς! Τουλάχιστον όσον αφορά τους τελευταίους μήνες. Ο επιθετικός της Ίντερ κάνει φοβερά πράγματα με την φανέλα των Μιλανέζων και έχει τραβήξει από το περασμένο και όλας καλοκαίρι όλα τα βλέμματα πάνω του. Ο ίδιος έχει συμβόλαιο με τους νερατζούρι μέχρι και το καλοκαίρι του 2023, όμως… δύσκολα θα το εξαντλήσει.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Αργεντινός άσσος είχε…σχεδόν συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα. Όμως οι Καταλανοί δεν μπορούσαν να ικανοποιήσουν τις οικονομικές απαιτήσεις της Ίντερ, έτσι ο ποδοσφαιριστής παρέμεινε στο Μιλάνο.

Όμως ακόμα και αυτήν την στιγμή… μόνο δεδομένο δεν πρέπει να θεωρείται το μέλλον του στους νερατζούρι. Ο ίδιος δείχνει… έξω από τα νερά του την φετινή σεζόν. Θεωρούσε πως θα αποχωρήσει και η παραμονή του στην Ιταλία φαίνεται να του έχει “κοστίσει”. Λαουτάρο

Φαίνεται πως κατά την διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, θα έχει συνάντηση με την διοίκηση της Ίντερ, προκειμένου να μιλήσουν για το μέλλον του. Τότε ο Λαουτάρο θα δείξει πως πρόθεση του είναι να αποχωρήσει.

Μεγάλος του στόχος παραμένει το… ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς εκεί θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του. Με τα έως τώρα δεδομένα η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως δεν έχει την οικονομική δυνατότητα για να τον αποκτήσει. Τα οικονομικά των Καταλανών… δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση, το αντίθετο ακριβώς μάλιστα.

Παρ’όλα αυτά… η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως θα προχωρήσει σε δυνατές μεταγραφές το επόμενο καλοκαίρι. Είναι δεδομένο μάλιστα πως θέλει να αποκτήσει 2-3 επιθετικούς, καθώς ο Γιόβιτς θα αποχωρήσει όπως όλα δείχνουν.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας για τους Μαδριλένους. Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει την καλύτερη άποψη για τον άσσο της Ίντερ και θα γίνει κίνηση για την απόκτηση του. Μαζί με τον Καρίμ Μπενζεμά, ο τεχνικός της Ρεάλ, θέλει να δημιουργήσει ένα… απίστευτα δυνατό επιθετικό δίδυμο. Μένει να δούμε… αν η Ρεάλ καταφέρει να πείσει και τους «νερατζούρι» να συμφωνήσουν!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ