ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Έρικσεν για Ίντερ: «Δεν ήταν αυτό που είχα ονειρευτεί…»

Ο Κρίστιαν Έρικσεν τόνισε με δηλώσεις του πως θέλει να... αγωνίζεται περισσότερο, αφήνοντας ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο αποχώρησης του από την Ίντερ!

Έρικσεν για Ίντερ: «Δεν ήταν αυτό που είχα ονειρευτεί…»

Το περασμένο Ιανουάριο η Ίντερ προχώρησε σε μια δυνατή μεταγραφική κίνηση! Ο Αντόνιο Κόντε εισηγήθηκε την απόκτηση του Κρίστιαν Έρικσεν από την Τότεναμ και οι νερατζούρι έφεραν άμεσα τον Δανό άσσο στο Μιλάνο. Όλοι θεώρησαν πως ο σύλλογος έκανε μια κίνηση-ματ με την απόκτηση του πολύπειρου άσσου. Η ποιότητα του είναι δεδομένη, ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν όπως και ο ίδιος θα πίστευε…

Μετά από μερικούς μήνες στην Ίντερ, ο Έρικσεν δείχνει να είναι.. ξένο σώμα! Ο Δανός δεν έδειξε ποτέ… πως μπορεί να κάνει την διαφορά και δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να εναρμονιστεί με το στυλ παιχνιδιού του Αντόνιο Κόντε. Έρικσεν

Ο 28χρονος μέσος βρίσκεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας και είναι σχεδόν σίγουρο πως θα αποχαιρετήσει γρήγορα τους νερατζούρι. Το περασμένο καλοκαίρι η Ίντερ προσπάθησε να βρει ομάδα στον Δανό, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό. Έτσι παρέμεινε στο Σαν Σίρο, αλλά τον Ιανουάριο όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει.

Με συνέντευξη του σε ιταλικό Μέσο, ο Έρικσεν τόνισε πως τα πράγματα δεν πήγαν όπως και ο ίδιος ονειρευόταν! Έριξε τα καρφιά του προς τον Αντόνιο Κόντε και άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους Ιταλούς στην επόμενη μεταγραφική περίοδο!

«Όχι δεν ήταν αυτό που είχα ονειρευτεί όταν έφευγα από την Τότεναμ για την Ίντερ. Νομίζω πως όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να αγωνίζονται όσο το δυνατόν περισσότερο. Αλλά στο τέλος ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει ποιος θα αγωνιστεί και ποιος όχι. Είναι αρκετά περίεργη η κατάσταση, όλοι οι φίλαθλοι θέλουν να με δουν να αγωνίζομαι περισσότερο, το ίδιο που θέλω και εγώ δηλαδή. Ο κόουτς όμως έχει διαφορετική άποψη και πρέπει να το σεβαστώ αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δανός μέσος.

«Αυτήν την στιγμή τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά για την Ίντερ, αλλά από την άλλη ακόμα και όταν δεν αγωνιζόμουν πέρυσι, ο σύλλογος έκανε πολλές νίκες. Αυτήν την στιγμή είναι συγκεντρωμένος μόνο στο… ποδόσφαιρο. Θα δούμε τι θα γίνει στην επόμενη μεταγραφική περίοδο, όλα είναι ανοιχτά», είπε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ