ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Η Γιουβέντους περιμένει στη γωνία για Τσαλχάνογλου

Όσο Τσαλχάνογλου και Μίλαν δεν τα βρίσκουν τόσο φουντώνουν οι φήμες περί εμπλοκής της Γιουβέντους στην υπόθεση απόκτησης του Τούρκου μέσου.

Η Γιουβέντους περιμένει στη γωνία για Τσαλχάνογλου

Όσο δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του με τη Μίλαν ο Χακάν Τσαλχάνογλου τόσο φουντώνουν τα σενάρια αποχώρησης. Ο Τούρκος χαφ δε βρίσκει τη χρυσή τομή όσον αφορά το νέο του συμβόλαιο στους «Ροσονέρι». Η πλευρά του ζητά πολλά περισσότερα από αυτά που προτείνει η Μίλαν και οι διαπραγματεύσεις πέφτουν στο κενό. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους περιμένουν αγωνιωδώς το «ναυάγιο» προκειμένου να ορμήξουν στον 26χρονο.

Οι εμφανίσεις του Τούρκου μέσου έχουν γοητεύσει τους πάντες στο Μιλάνο. Οι «Ροσονέρι» πραγματοποιούν εντυπωσιακό ξεκίνημα στη σεζόν οφείλοντας το μεγαλύτερο μέρος αυτού στους Ζλάταν και Τσαλχάνογλου. Αμφότεροι έχουν συμβάλει τα μέγιστα τόσο με τα γκολ τους όσο και με τις ασίστ που έχουν δώσει στους συμπαίκτες τους.

Όσον αφορά τον Τσαλχάνογλου όμως τα πράγματα δε κυλούν ακριβώς όπως τα υπολογίζει. Τόσο αυτός όσο και ο μάνατζερ του θέλουν να εξαργυρώσουν τις εκπληκτικές εμφανίσεις με ένα νέο παχυλό συμβόλαιο. Όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, η πλευρά του παίκτη διαπραγματεύεται νέα σύμβαση ζητώντας ετήσιες αποδοχές που να αγγίζουν τα έξι εκατομμύρια ευρώ. Τσαλχάνογλου

Αργεί η Μίλαν και βάζει στο παιχνίδι τη Γιουβέντους για Τσαλχάνογλου

Το ποσό αυτό δείχνει μέχρι στιγμής απλησίαστο από πλευράς Μίλαν, με τους Ιταλούς να αντιπροτείνουν τα μισά χρήματα. Αν το χάσμα αυτό δε κλείσει θετικά τότε ο παίκτης θα αναζητήσει νέα ποδοσφαιρική στέγη. Είτε τον Ιανουάριο είτε το καλοκαίρι ως ελεύθερος. Οι Ιταλοί αναφέρουν πως σε αυτή τη περίπτωση οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους θα ενδιαφερθούν έντονα για την απόκτηση του. Το φλερτ με τους «Κόκκινους Διαβόλους» είναι γνωστό, ωστόσο στην επιφάνεια έρχεται τώρα και η Γιουβέντους.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας αρέσκονται να παίρνουν ό,τι καλύτερο κινείται στη χώρα τους. Ο Τσαλχάνογλου είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση για εκείνους και δεν το κρύβουν. Φανταστείτε τον Τούρκο με τη φανέλα της Γιουβέντους.

Στη Μίλαν δε θέλουν ούτε να το συζητούν, παρόλα αυτά δεν βάζουν το χέρι στη τσέπη. Κάτι που γίνεται πράξη με τη περίπτωση του Ντοναρούμα. Ο Ιταλός πορτιέρο διαπραγματεύεται το νέο του συμβόλαιο με τις δύο πλευρές να φαίνεται πως τα βρίσκουν. Το ντιλ αναμένεται να κλείσει στα επτά εκατομμύρια ευρώ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ